Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xperia sp, το έχω δυο εβδομάδες και μου φαίνεται εκπληκτικό. Απο moto g στα ίδια λεφτά έχει +lte, +sd card, 4μέρες μπαταρία με απλή χρήση, επίσης αν και το εμφανισιακό είναι υποκειμενικό, για μένα που τα έβαλα δίπλα δίπλα δεν υπάρχει σύγκριση. Το moto g είναι Κουασιμόδος μπροστά στο sp

Δημοσ.

xperia sp, το έχω δυο εβδομάδες και μου φαίνεται εκπληκτικό. Απο moto g στα ίδια λεφτά έχει +lte, +sd card, 4μέρες μπαταρία με απλή χρήση, επίσης αν και το εμφανισιακό είναι υποκειμενικό, για μένα που τα έβαλα δίπλα δίπλα δεν υπάρχει σύγκριση. Το moto g είναι Κουασιμόδος μπροστά στο sp

Για το χαλια service, την προβληματικη οθονη με τα ξεπλυμενα χρωματα δεν μιλας ομως... Υπαρχουν εκατονταδες αναφορες για καμενα πιξελ στην παραλαβη και ειναι συνηθως κατω του οριου που σημαινει πως δεν καλυπτονται, εγω με το moto g ειμαι τρισευτυχισμενος

Το lte στην Ελλαδα τι να το κανεις εδω πασχιζουμε να βρουμε σημα 3g και θελουμε και lte... ΦΙλικα παντα

• Like 1
Δημοσ.

Και μένα το Moto G με  απλή χρήση άνετα βγάζει 3 μέρες..

Ένα τεράστιο + του Μοτο είναι το 4.4.2 κιτ κατ.. Το μόνο που είναι κατώτερο απ το sp είναι η κάμερα αλλά βγάζει νορμάλ φωτογραφίες για καθημερινή χρήση. Πάρε και ένα sample..

1609672_754079604602348_1812604952_n.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Για το χαλια service, την προβληματικη οθονη με τα ξεπλυμενα χρωματα δεν μιλας ομως... Υπαρχουν εκατονταδες αναφορες για καμενα πιξελ στην παραλαβη και ειναι συνηθως κατω του οριου που σημαινει πως δεν καλυπτονται, εγω με το moto g ειμαι τρισευτυχισμενος

Το lte στην Ελλαδα τι να το κανεις εδω πασχιζουμε να βρουμε σημα 3g και θελουμε και lte... ΦΙλικα παντα

Service --> Πιθανότατα έχεις δίκιο αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία

Οθόνη --> Ξεπλυμένα χρώματα??? Μάλλον δεν την έχεις δεί από κοντά (δε λέω οτι είναι τέλεια αλλά πολύ ικανοποιητική)

Καμμένα pixel --> Πολύ απλά DOA και είσαι καλυμμένος νομικά

LTE --> Άποψή μου όταν παίρνεις κατι καινούργιο να ενσωματώνει την πιο καινούργια τεχνολογία για τα λεφτά που δίνεις. Αλλά οι απόψεις διίστανται 

Αλλά ακόμα και στο 3g --> 42Mbps vs 21Mbps

SD card--> ???? Δε μας νοιάζει??? γιατί τα 8-16gb για όποιον θέλει να έχει καμιά playlist είναι ελάχιστα με δεδομένο ότι διαθέσιμο είναι το 25% πάνω κάτω

Camera--> 8mp vs 5mp

Video --> 1080p vs 720p

GPU --> adreno 320 vs adreno 305

CPU --> διπύρηνο αλλά χρονισμένο πολύ ψηλότερα 1,7 vs 1,2

Battery --> 2370mAh vs 2070mAh

NFC-->??? 

DLNA--> ???

HDMI-->???

http://www.smartprix.com/mobiles/sony_xperia_sp_vs_motorola_moto_g-c2794_1101bi080pb.php

Για μένα είναι μετρημένα κουκιά. Στα ίδια λεφτά κλάσσης ανώτερο αλλά προφανώς τα λεφτά δικά σου είναι αδερφέ, εμείς απόψεις δίνουμε...

Δημοσ.

Η οθόνη του Moto G είναι καλύτερη του SP.

Ξέρεις πόσες Playlist βάζεις σε 13gb ελεύθερο χώρο;

Ανάμεσα στους δύο επεξεργαστές,  διαφορές σε everyday use δε προκειται να δει σε καμιά περίπτωση, τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε.

LTE στην επαρχία θα είναι πολύ χρήσιμο σε 50 χρόνια.

Η μπαταρία του Moto g αν και μικρότερη έχει να τροφοδοτήσει μικρότερη οθόνη μικρότερη gpu και μικρότερο cpu. Οπότε oι ώρες είναι περίπου ίδιες. 

Σε όλα τα υπόλοιπα είναι καλύτερο το sp.

Δημοσ.

Service --> Πιθανότατα έχεις δίκιο αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία

Οθόνη --> Ξεπλυμένα χρώματα??? Μάλλον δεν την έχεις δεί από κοντά (δε λέω οτι είναι τέλεια αλλά πολύ ικανοποιητική)

Καμμένα pixel --> Πολύ απλά DOA και είσαι καλυμμένος νομικά

LTE --> Άποψή μου όταν παίρνεις κατι καινούργιο να ενσωματώνει την πιο καινούργια τεχνολογία για τα λεφτά που δίνεις. Αλλά οι απόψεις διίστανται 

Αλλά ακόμα και στο 3g --> 42Mbps vs 21Mbps

SD card--> ???? Δε μας νοιάζει??? γιατί τα 8-16gb για όποιον θέλει να έχει καμιά playlist είναι ελάχιστα με δεδομένο ότι διαθέσιμο είναι το 25% πάνω κάτω

Camera--> 8mp vs 5mp

Video --> 1080p vs 720p

GPU --> adreno 320 vs adreno 305

CPU --> διπύρηνο αλλά χρονισμένο πολύ ψηλότερα 1,7 vs 1,2

Battery --> 2370mAh vs 2070mAh

NFC-->??? 

DLNA--> ???

HDMI-->???

http://www.smartprix.com/mobiles/sony_xperia_sp_vs_motorola_moto_g-c2794_1101bi080pb.php

Για μένα είναι μετρημένα κουκιά. Στα ίδια λεφτά κλάσσης ανώτερο αλλά προφανώς τα λεφτά δικά σου είναι αδερφέ, εμείς απόψεις δίνουμε...

Το moto g χτυπαει γερα γιατι εχει κιτ κατ απο το κουτι, hdmi, dlna, nfc μου ειναι αδιαφορα οπως και σε πολλους αλλους χρηστες, καμερα οκ αλλα οποιος θελει να βγαζει καλες φωτο δεν παιρνει κινητο, μπαταρια εβγαλα με 4 ωρες οθονη εκ των οποιων οι 2 ηταν riptide gp και temple run και οι αλλες 2 ηταν βιντεο στο yt με full ηχο και φωτεινοτητα οθονης, 20 ωρες στο συνολο, με wifi ανοιχτο και κατεβασμα εφαρμογων αβερτα, με νορμαλ χρηση τις βγαζει ανετα τις 3+ μερες... Επισης δινει 2 χρονια 65gb google drive δωρο... Το doa δεν ισχυει για καμενα πιξελ κατω του οριου αφου η συσκευη παραμενει λειτουργικη, η sd card με ποναει λιγο αλλα δεν με πολυνοιαζει αφου την περισσοτερη μερα εχω δικτυο οποτε με ολη την μουσικη μου ανεβασμενη στο play music και τις φωτο μου στο dropbox εχω 13gb να τα γεμισω εφαρμογες. Επισης motorola knows best για το θεμα της μπαταριας, και η οθονη του sp ειναι οντως ξεπλυμενη την εχω δει απο κοντα

Δημοσ.

Ξέρεις πόσες Playlist βάζεις σε 13gb ελεύθερο χώρο;

Ξέρω ότι σε 40gb βάζω περισσότερες (SP --> 8gb internal + 32gb SD)

Ανάμεσα στους δύο επεξεργαστές,  διαφορές σε everyday use δε προκειται να δει σε καμιά περίπτωση

Αυτό δεν είναι επιχείρημα, εγώ λέω στο παλικάρι που ρωτάει πoιό έχει καλύτερο cpu και ας αποφασίσει αυτός αν τον καλύπτουν τα 1,2 δεν θα αποφασίσουμε εμείς γι αυτόν.

LTE στην επαρχία θα είναι πολύ χρήσιμο σε 50 χρόνια.

Έχω απαντήσει ήδη : Κινητό με καινούργια τεχνολογία στα λεφτά που δίνω vs κινητό με παλιότερη τεχνολογία στα ίδια λεφτά, όλα τα άλλα βερεσε μου ακούγονται

Η μπαταρία του Moto g αν και μικρότερη έχει να τροφοδοτήσει μικρότερη οθόνη μικρότερη gpu και μικρότερο cpu. Οπότε oι ώρες είναι περίπου ίδιες.

Σε ευχαριστώ που επιχειρηματολογείς και για μένα :P

hdmi, dlna, nfc μου ειναι αδιαφορα οπως και σε πολλους αλλους 

Εσένα σου είναι αδιάφορα, ο φίλος που ρώτησε όμως μπορεί να τα χρειαζεται, δεν αξίζει να τα αναφέρουμε??? Forum ανταλλαγής απόψεων είναι το insomnia...

Το doa δεν ισχυει για καμενα πιξελ κατω του οριου

Κάνεις μεγάλο λάθος, έχω επιστρέψει λάπτοπ με καμμένο pixel doa, το όριο στα pixel αναφέρεται στην εγγύηση όχι στο doa... To doa έχει την έννοια οτι το αντικείμενο που αγόρασα πρέπει να είναι ακριβώς αυτό της περιγραφής, όχι απλά λειτουργικό...

Και επειδή πρέπει κάποτε να πάμε και για ύπνο μπάς και σηκωθούμε για δουλειά, αδερφέ είναι και τα 2 πολύ καλά κινητά για αυτά τα λεφτά, βάλε κάτω τι ζητάς εσύ και διάλεξε (το SP !!!)

Δημοσ.

SP ψηφίζω και εγώ...πάντως για την οθόνη του το έχω ακούσει κ εγώ ότι δεν είναι τόσο εντυπωσιακή (όχι ξεπλυμένη σε καμία περίπτωση)...φυσικά χρώματα και επιλογή mobile engine που βελτιώνονται σε ζωηράδα...

Δημοσ.

To sony xperia sp ειναι καλυτερο , αλλα κοστιζει και +60€, δηλαδη περιπου 40% πανω απο το moto g. Δεν ειναι στην ιδια κατηγορια τιμης.

Aν σκεφτεται καποιος κινητο στα λεφτα του xperia sp, καλυτερα να δωσει μολις 17% παραπανω και πας στο αισθητα ανωτερο, ταχυτερο κλπ lg optimus g.

(τετραπυρηνος εναντι διπυρηνου, 2gb ram εναντι 1gb ram, 32gb μνημη εναντι 8gb, πολυ καλυτερη καμερα, μακραν καλυτερη οθονη, ελαφρυτερο παρολο την μεγαλυτερη οθονη, gorilla glass 2 εναντι απλου gorilla glass κλπ)

Δημοσ.

Φίλε μου το moto G 16GB (γιατί με 5gb που θα έχει κενό χώρο το 8gb δεν πας πουθενα) έχει 10€ πάνω απ το sp

Tώρα από amazon και τέτοια μη μου πεις, δεν έχω ψάξει για το sp εκεί και δεν ξέρω, πιθανότατα θα τα βρίσκεις και τα δύο φθηνότερα

Για του λόγου το αληθές:

Link.png Site: sp

Link.png Site: moto g

Όσων αφορά το LG, έχεις απόλυτο δίκιο, απλά εγώ που ενδιαφερόμουν πρωτίστως για μπαταρία, επέλεξα το sp, κατά τα άλλα το LG που προτείνεις φυσάει...  

Δημοσ.

Φίλε μου το moto G 16GB (γιατί με 5gb που θα έχει κενό χώρο το 8gb δεν πας πουθενα) έχει 10€ πάνω απ το sp

Tώρα από amazon και τέτοια μη μου πεις, δεν έχω ψάξει για το sp εκεί και δεν ξέρω, πιθανότατα θα τα βρίσκεις και τα δύο φθηνότερα

Για του λόγου το αληθές:

Link.png Site: sp

Link.png Site: moto g

Όσων αφορά το LG, έχεις απόλυτο δίκιο, απλά εγώ που ενδιαφερόμουν πρωτίστως για μπαταρία, επέλεξα το sp, κατά τα άλλα το LG που προτείνεις φυσάει...  

Ναι, μονο που το sony xperia sp εχει και αυτο 8gb...

Αν θεωρεις οτι δεν σου φθανουν τα 8gb, (αρα δεν σου κανει και η τιμη του moto g 8gb στα 160€) , τοτε στα 220€ του sony xperia sp πρεπει να προσθεσεις και κανα 20€ για microsd card.

Φθανεις δηλαδη τα 240€ και το 32gb lg optimus g(οντας πολυ-πολυ ανωτερο) κανει 258€ .

------------------------------

Kαι οχι , το xperia sp δεν ειναι φθηνοτερο απο amazon.co.uk, ερχεται στα ~270€ .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...