Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν φταιει η καρτα απο μονη η οι οδηγοι....ολο μηχανιμα πρεπει να συνεργαζεται σωστα.. τα πραγματα ειναι απλα amd η intel-nvidia pc παιζει καλα απο μονο του αν τα ενωσουμε ομως δεν εχουμε την επιθημητη συμβατοτητα οπως και να το κανουμε.. προσοκικα εγω με τα τελευταια καλουδια ενως amd full pc ειμαι απολυτα ικανοποιημενος διχως lag artifacts και ολα τα περιεργα..και το κυριοτερο εμειναν και φραγκα για καφε..για πολλους καφεδες...!!!! :P

με CPU intel και AMD GPU είμαι χρόνια χωρίς προβλήματα. είναι μύθος αυτό που αναφέρεις.

• Like 11
Δημοσ.

Απ ότι διαβάζω στα comments, και οι δυο εταιρίες είναι χάλια στο θέμα των drivers. Σε άλλο thread ο άλλος λέει ότι του πετάει bluescreen στο youtube HD σε fullscreen, εδώ άλλος λέει η AMD του πετάει artifacts.

Δημοσ.

Όσο καλό marketing και να έχεις, αν το προϊόν σου είναι υποδεέστερο του ανταγωνισμού...

Δεν ισχύει αυτό που λες.. επειδή η ναυαρχίδα της AMD είναι υποδιέστερη της ναυαρχίδας της Nvidia δεν σημαίνει ότι γενικά η amd είναι υποδεέστερη πρόταση για gaming...

πρέπει να συγκρίνεις hardware με το ίδιο κόστος τι απόδοση έχει!

Πολλές φορες με τα ίδια λεφτά έχεις μεγαλύτερη απόδοση με amd... απλά για κορυφαίες αποδόσεις (και ένα σκασμό λεφτά για να τα αγοράσεις) πας σε intel/nvidia...
  • Like 1
Δημοσ.

με CPU intel και AMD GPU είμαι χρόνια χωρίς προβλήματα. είναι μύθος αυτό που αναφέρεις.

δεν ειπα δεν παιζουν αλλα δεν ειναι το ιδιο να εχεις τα μαμασια parts...

Δημοσ.

δεν ειπα δεν παιζουν αλλα δεν ειναι το ιδιο να εχεις τα μαμασια parts...

η amd για τις high end gpus της σε benchmarks που βάζουν τις δυπήρηνες με i7  κάνει παρουσιάσεις ;-) 

τώρα για τα προβληματικά μοντέλα δεν έχει να κάνει με amd-nvidia,εγώ μια ζωή είχα nvidia(5) και 2 φορές πήρα ati (2600hd και 5850) και αντιμετώπισα μια φορά πρόβλημα με την gtx470 μου (μπλέ οθόνες και πολλά προβλήματα) αλλά ήταν το κομμάτι που είχε πρόβλημα,στις amd-ati απλά δεν έτυχε.

• Like 3
Δημοσ.

η amd για τις high end gpus της σε benchmarks που βάζουν τις δυπήρηνες με i7  κάνει παρουσιάσεις ;-) 

τώρα για τα προβληματικά μοντέλα δεν έχει να κάνει με amd-nvidia,εγώ μια ζωή είχα nvidia(5) και 2 φορές πήρα ati (2600hd και 5850) και αντιμετώπισα μια φορά πρόβλημα με την gtx470 μου (μπλέ οθόνες και πολλά προβλήματα) αλλά ήταν το κομμάτι που είχε πρόβλημα,στις amd-ati απλά δεν έτυχε.

ακριβως!

οσο για τις παρουσιασεις ειναι θεμα ψαξιματος αλλα και μαρκετιντ ολες οι εταιριες το κανουν και δεν θα σταματησουν...σημασια εχει να ξερουμε να επιλεγουμε και οχι να αφηνουμε να μας τα τρωνε τσαμπα...

Δημοσ.

το έχει και η δική μου η κάρτα αυτό μαζι,... είχα 14000 πόντους και σε μια μέρα με έριξε 2500.... και τώρ αγια να πάρεις 10-15 πόντους πρεπει να παίζεις αιώνες..... 

• Like 1
Δημοσ.

Πως καταλήξαμε απο την παρουσίαση ενός νέου ανταποδοτικού προγράμματος να συζητάμε ποια εταιρεία την έχει πιο μεγάλη την τεχνολογία είναι απορίας άξιο :P

Πάντως και εγώ το είχα απο Beta όταν είχα περάσει κάτι νέους οδηγούς

• Like 1
Δημοσ.

Επισης δεν ξερω τι εγινε αλλα μεσα στον catalyst πλεον δεν υπαρχουν ρυθμισεις που υπηρχαν παλια, ολα γινονται μεσα απο αυτη την εφαρμογη πλεον?

Δημοσ.

Όσο καλό marketing και να έχεις, αν το προϊόν σου είναι υποδεέστερο του ανταγωνισμού...

Και γιατί είναι υποδεέστερη η AMD?

Δημοσ.

Ειρηνη ειμην παιδες. Εγω ευχομαι να πηγαινουν καλα και οι 2. Τωρα ειμαι nvidia αλλα στο μελλον ισως αλλαξω παλι αν το "πειραμα mantle" πετυχει. Οχι οτι θα κατσει στα αυγα της η nvidia αλλα λεμε τωρα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...