Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θυμηθειτε οτι ειτε NVidia ειτε AMD εχουμε, ολοι gamera ειμαστε.

Αποστολή από το GT-S5360 με τη χρήση Insomnia App

Και ομως κανεις λαθος. Εμενα η nvidia προσωπικα μου πληρωνει το ρευμα, με ταιζει, και μου στελνει διμετρες Ρωσσιδες για...μασαζ καθε μερα. Οποτε με το δικιο μου fanboy.

Καπως ετσι θα ειναι και για τους υπολοιπους.

• Like 2
Δημοσ.

Ερώτηση: Δηλαδή εάν εγώ αφήνω για 24ωρα ανοιχτό τον υπολογιστή να είναι στο μενού του παιχνιδιού ή ακόμα και μέσα στο παιχνίδι, πχ έχω αφήσει τη Lara να κοιμάται όρθια, κερδίζω πόντους σα να έπαιζα;

Δημοσ.

Ερώτηση: Δηλαδή εάν εγώ αφήνω για 24ωρα ανοιχτό τον υπολογιστή να είναι στο μενού του παιχνιδιού ή ακόμα και μέσα στο παιχνίδι, πχ έχω αφήσει τη Lara να κοιμάται όρθια, κερδίζω πόντους σα να έπαιζα;

μην νομίζεις 3-4 ωρες παιρνεις 10-15 πόντους, ενω τα παιχνιδια που δίνει ξεκινάνε στισ 5000 και πάνω... ακαλύετρα πιάσε μια δουλειά και αγόρασέ τα, θα σου μένει και κέρδος, γιατί τα λεφτά που θα καις στο ρευμα θα έιναι επικά

• Like 2
Δημοσ.

Αμέ κερδάς πόντους εγώ το άφησα μια μέρα να τρέχει στο παρασκήνιο και το σμίκρυνα με alt tab και μετά μου είπε είχατε τόσες ώρες.

Δημοσ.

Ότι και να λέμε η ουσία είναι πως στο mainstream gaming η ΑΜD είναι κυρίαρχος, γιατί απλά αυτό είναι το target share της.

Για την NVIDIA το mainstream gaming είναι απλά η βιτρίνα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...