stavrosyomafias Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια θυμηθειτε οτι ειτε NVidia ειτε AMD εχουμε, ολοι gamera ειμαστε.
Nvidiaman Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια θυμηθειτε οτι ειτε NVidia ειτε AMD εχουμε, ολοι gamera ειμαστε. Αποστολή από το GT-S5360 με τη χρήση Insomnia App Και ομως κανεις λαθος. Εμενα η nvidia προσωπικα μου πληρωνει το ρευμα, με ταιζει, και μου στελνει διμετρες Ρωσσιδες για...μασαζ καθε μερα. Οποτε με το δικιο μου fanboy. Καπως ετσι θα ειναι και για τους υπολοιπους. 2
21century Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μήπως να δούμε για όλους δωρεάν παιχνίδια επιτέλους?
SnipeR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ερώτηση: Δηλαδή εάν εγώ αφήνω για 24ωρα ανοιχτό τον υπολογιστή να είναι στο μενού του παιχνιδιού ή ακόμα και μέσα στο παιχνίδι, πχ έχω αφήσει τη Lara να κοιμάται όρθια, κερδίζω πόντους σα να έπαιζα;
kxs14 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ερώτηση: Δηλαδή εάν εγώ αφήνω για 24ωρα ανοιχτό τον υπολογιστή να είναι στο μενού του παιχνιδιού ή ακόμα και μέσα στο παιχνίδι, πχ έχω αφήσει τη Lara να κοιμάται όρθια, κερδίζω πόντους σα να έπαιζα; μην νομίζεις 3-4 ωρες παιρνεις 10-15 πόντους, ενω τα παιχνιδια που δίνει ξεκινάνε στισ 5000 και πάνω... ακαλύετρα πιάσε μια δουλειά και αγόρασέ τα, θα σου μένει και κέρδος, γιατί τα λεφτά που θα καις στο ρευμα θα έιναι επικά 2
Millennium Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Για αυτούς που παίζουν αρκετά εώς πολύ το πρόγραμμα είναι καλό. Εδώ υπάρχει και νήμα στο forum http://www.insomnia.gr/topic/518889-amd-gaming-evolved-control-center/
Captain Nemo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Ερώτηση: Δηλαδή εάν εγώ αφήνω για 24ωρα ανοιχτό τον υπολογιστή να είναι στο μενού του παιχνιδιού ή ακόμα και μέσα στο παιχνίδι, πχ έχω αφήσει τη Lara να κοιμάται όρθια, κερδίζω πόντους σα να έπαιζα; Αμέ κερδάς πόντους εγώ το άφησα μια μέρα να τρέχει στο παρασκήνιο και το σμίκρυνα με alt tab και μετά μου είπε είχατε τόσες ώρες.
scha13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ότι και να λέμε η ουσία είναι πως στο mainstream gaming η ΑΜD είναι κυρίαρχος, γιατί απλά αυτό είναι το target share της. Για την NVIDIA το mainstream gaming είναι απλά η βιτρίνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα