Demon13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 offtopic Sorry μια γρήγορη ερώτηση: Έχω μια παλιά 50άρα philips plasma και έχει περάσει σκόνη μέσα από τα ανοίγματα της πλάτης, λειτουργεί δεν έχει πρόβλημα. Να την βγάλω στο μπαλκόνι να την φυσήξω με φυσητήρα μέσα από τις υποδοχές της πλάτης που μπήκε η σκόνη ή να την αφήσω έτσι;
Ainu Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ξανά στον Κωτσο τώρα στα 649,00€http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/124226-toshiba-50l7335dg-&-2-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=bgtv3dledtoshiba50&utm_campaign=nlweek53_techbest_140430
astrea966 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 επειδη ψηνομαι απο καιρο να παρω μια 55αρα τηλεοραση αλλα μεχρι στιγμης δεν το επιτρεπουν τα οικονομικα μου η συγκεκριμενη τι λεει? εχει καποιος καποια εμπειρια με αυτη να παρουμε μια ιδεα?αλλιως να περιμενω κι`αλλο και βλεπουμε
astrea966 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 [50αρα είναι, όχι 55αρα.] το ξερω απλα αφου δεν σηκωνει η τσεπη μου κατι παραπανω ειπα να δοκιμασω σε αυτη
proklos Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 ...και αν ξέρει κανεις να μας πει πως πάει η TOSHIBA από usb media player. Παίζει mkv ? Αναγνωρίζει ελληνικους srt υπότιτλους ? Παίζει ταινίες με ήχο dts ?
sintalkas Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 επειδη ψηνομαι απο καιρο να παρω μια 55αρα τηλεοραση αλλα μεχρι στιγμης δεν το επιτρεπουν τα οικονομικα μου η συγκεκριμενη τι λεει? εχει καποιος καποια εμπειρια με αυτη να παρουμε μια ιδεα?αλλιως να περιμενω κι`αλλο και βλεπουμε Αν δεν έχεις λεφτά να πάρεις μια smart tv ή μια led tv πάρε μια 3d plasma tv από 50 ίντσες και πάνω και μια χαρά εικόνα έχουν και φθηνές είναι δες σε LG,SAMSUNG,PANASONIC και απόλαυσε full hd ταινίες με ελλάχιστα χρήματα σαν να έχεις προσωπικό σινεμά !!! http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/THOMSON-50FW5564,99452,498528,1216519.html?langId=-18 100 μοντέλα η κάθε εταιρία. κα αυτή καλή είναι αν και φτιάχνεται στην Τουρκία με κατώτερης ποιότητας υλικά
astrea966 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Αν δεν έχεις λεφτά να πάρεις μια smart tv ή μια led tv πάρε μια 3d plasma tv από 50 ίντσες και πάνω και μια χαρά εικόνα έχουν και φθηνές είναι δες σε LG,SAMSUNG,PANASONIC και απόλαυσε full hd ταινίες με ελλάχιστα χρήματα σαν να έχεις προσωπικό σινεμά !!! μπορεις να μου πεις τα υπερ και τα κατα μιας πλασμα συγκρινομενης με μια led?
sintalkas Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 θετικά plasma1)πιο καλό μαυρό -πραγματικό μαυρό όχι γκρι2)πιο φθηνή από την τεχνολογία των led3)καλύτερο 3d από τις led λόγω active τεχνολογίας4)ιδανική για ταινίες λογω ιντσών και πιο απαλών χρωμάτων αρνητικά 1)περιορισμένος χρόνος ζωής περίπου 6 χρόνια 2)θέλει στην αρχή στρώσιμο 3)όχι τόσο ζωντανά χρώματα όσο οι ακριβές led 4)δεν συνιστάται για σύνδεση με pc ή console gaming λόγω στατικής εικόνας
astrea966 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 οποτε παω σε led γιατι και pc θα συνδεθει πανω και 2 κονσολες για τα πιτσιρικια
sintalkas Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ok ίσως και να αξίζει να τσιμπήσεις την thomson λόγω της πολύ φθηνής τιμής
ChrisN.S. Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 θετικά plasma 1)πιο καλό μαυρό -πραγματικό μαυρό όχι γκρι 2)πιο φθηνή από την τεχνολογία των led 3)καλύτερο 3d από τις led λόγω active τεχνολογίας 4)ιδανική για ταινίες λογω ιντσών και πιο απαλών χρωμάτων αρνητικά 1)περιορισμένος χρόνος ζωής περίπου 6 χρόνια 2)θέλει στην αρχή στρώσιμο 3)όχι τόσο ζωντανά χρώματα όσο οι ακριβές led 4)δεν συνιστάται για σύνδεση με pc ή console gaming λόγω στατικής εικόνας Συγνώμη αλλά στην πρώτη λίστα σου το ότι έχει καλύτερο 3d λόγω active τεχνολογίας που λες είναι τελείως άκυρο. Και στις led υπάρχει και active κ passive 3d και η ποιότητά του έχει να κάνει με την γενική υλοποίηση της τηλεόρασης και όχι τόσο με την τεχνολογία 3d που χρησιμοποιείται. Επίσης τα απαλά χρώματα είναι υποκειμενικό θέμα γούστου, στις ίντσες δεν υπάρχουν διαφορές πλέον, ούτε περιορισμοί στην κατασκευή τους. Επίσης στη 2η λίστα σου για το burn in που αναφέρεσαι, πλέον δεν υφίσταται στα νέα μοντέλα και προσωπικά για gaming θα πρότεινα plasma λόγω του σχεδόν μηδενικού lag! Μου αρέσει που δίνεις και συμβουλές στον άνθρωπο ως ειδικός. 1
sintalkas Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 μα δεν είμαι ειδικός πρωτή φορά παίρνω plasma τηλεόραση το active 3d που έχουν όλες οι plasma είναι πολύ καλύτερο αλλά και περισσότερο κουραστικό από το ψευτό 3D των φθηνών led,επίσης όλοι συμφωνούν πως οι plasma είναι πολύ καλύτερες στις ταινίες λόγω του πραγματικού μαύρου και των όχι υπερτονισμένων χρωμάτων που υπάρχει σε πολλές led ,τέλος το burn in αν και έχει καταντήσει ένας ακόμα αστικός μύθος πολλοί φίλοι μέσα στα αντίστοιχα forums συνεχίζουν να το προτείνουν ,τέλος μπορεί να έχει μηδενικό lag αλλά πολλοί πιστεύουν πως δεν πρέπει να παίζουν σε plasma tvs επίσης αν δεις σε διάφορα arcades υπάρχουν είδωλα που έχουν γίνει σαν σκιές και δεν φευγούν αυτά τα μηχανάκια χρησιμοποιούν plasma οθόνες. Πάντως το πιο πιθανό είναι πως δεν χρειάζεται ούτε burn in και μπορεί να παίξει στις σύγχρονες κονσόλες καθώς και στο pc αρκεί κάθε φορά που κάνει παύση το παιχνίδι για πολύ ώρα να κλείνει την tv !!!
Zandim Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 εγω παντως σιχαινομαι το active 3d. με ενοχλει το flickering , τα γυαλια ειναι ακριβα, και για χρηση υπολογιστη το passive με βολευει καλυτερα. δοκιμασε να δεις 3d youtube σε παραθυρο (οχι fullscreen) στον υπολογιστη για να καταλαβεις τι εννοω. αρα το active δεν ειναι καλυτερο. επισης δε χρειαζονται burn in πλεον
sintalkas Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 για αυτόλέω ότι είναι κουραστικά μπορεί να έχουν καλύτερη αίσθηση 3d αλλά δεν μπορείς να τα έχεις πάνω σου για πολύ ώρα όσο για την προσφορά πιστεύω είναι καλή και αν είχα χρήματα ίσως να την τσίμπαγα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα