Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έρχεται μουντιάλ και ο Κώτσος αρχισε τις Προσφορές:Toshiba 50L7335DG 30Χ23,18=695,20€

150 € πιο κατω στο τσιγκούνη

(για πιο γερά πορτοφολια υπαρχει και η Samsung UE55F9000 στα 40Χ60=2400€ -450€ απο τους αλλους)

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επισης http://www.skroutz.gr/s/3202292/Sony-KDL-55W905.html μια απο τις 2 κορυφαιες φετινες τηλεορασεις(μαζι με την F8000)

Και το πρωι που κοιταξα ολα ηταν φυσιολογικα.

Samsung UE55F9000 φοβερη τιμη οταν με τα ιδια χρηματα πριν μερικους μηνες καποιος επαιρνε την 55F8000 και W905.

edit:Υπαρχουν πολυ καλες τιμες σε πολλες τηλεορασεις.Οποιος ψαχνεται αυτον τον καιρο πιστευω πως ειναι ευκαιρια να χτυπησει καμια που ειχε βαλει στο ματι.Υποψιν οτι θα παιξουν και price match(λογικα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να παίξει και καμιά ultra στα 2000 καλά θα ήταν http://www.skroutz.gr/s/3684402/Samsung-UE55F9000.html

Παντως για καποιον που παιζει κοντα σε αυτα τα χρηματα καλυτερα να δωσει κατι παραπανω για Ultra HD

Επεξ/σία από kukukali
Δημοσ.

Σε σχεση με την Samsung UE46f6400 περα απο τις ιντσες που σαφως ειναι αξιοσεβαστη διαφορα για μενα για 50€ ξερει καποιος να μου πει που υστερει σε εικονα γιατι δε βρισκω τιποτα.

Δημοσ.

Σε σχεση με την Samsung UE46f6400 περα απο τις ιντσες που σαφως ειναι αξιοσεβαστη διαφορα για μενα για 50€ ξερει καποιος να μου πει που υστερει σε εικονα γιατι δε βρισκω τιποτα.

Εάν θέλεις πραγματικά καλη εικόνα μ αυτά τα λεφτά κοιτά την 46f6500. Που εχει δορυφορικό δεκτή ενσωματωμένο και φωνητικές οδηγίες . Επίσης εχει το ίδιο panel με την f6800 .

Και μην ξεχνάς ότι εχει έναν απ τους καλύτερους media player .

Εγω απ την άλλη πήρα την 46f6400 απ το Πλαίσιο το Σάββατο με παζάρια στα 620€ .

Ελπίζω να σε βοήθησα .

Δημοσ.

Να ξέρετε επίσης οτι  η Toshiba δεν έχει πλέον τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα.Δε θυμάμαι να σας πω ποιός ήταν μέχρι πρόσφατα αλλά τώρα δεν έχει κάποιον.Οπότε προσοχή για το after sales service.

Δημοσ.

το ίδιο μου είπε κάποιος ότι ισχύει και με τη Sony. αν μπορεί καποιος ας επιβεβαιώσει. πάντως εγώ είμαι καμμένος από την υποστήριξη της asus που είναι εκτός ελλάδας και προτείνω μποικοταζ σε όσους κλείνουν την τοπική υποστήριξη και αφήνουν κάτι γτπ helpdesk....

Δημοσ.

Σχεδόν ίδιες είναι , με μικρες διαφορές.Τώρα στο διαταυτα η Samsung UE46F6500 εχει ιστορικο τιμων και 639€ ενώ η LG 47LA660S είναι σχεδον σταθερή στα 700€.Το 3D της lg είναι πιο ξεκουραστο αλλά υποδιαιρεστερο της Samsung.Η lg έχει και card reader , τηλεκοντρόλ  πιο ντιζαηνατο και κλπ...ενω η Samsung smart technology είναι απιστευτη!

Όποια και να διαλεξεις , θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο , Καλή θέαση

• Like 1
Δημοσ.

Την samsung φυσικα δεν χωραει συζητηση.......100hz πραγματικα εναντι 50hz (της LG) με πολυ καλυτερη εικονα και καλυτερο μαυρο κατα την γνωμη μου μιας και η LG.εχει ips πανελ.

Πηγαινε να τις δεις και απο κοντα.

• Like 1
Δημοσ.

Την samsung φυσικα δεν χωραει συζητηση.......100hz πραγματικα εναντι 50hz (της LG) με πολυ καλυτερη εικονα και καλυτερο μαυρο κατα την γνωμη μου μιας και η LG.εχει ips πανελ.

Πηγαινε να τις δεις και απο κοντα.

Γιατί 50Hz η lg;Και οι δυο γραφουν: Συχνότητα Σάρωσης εικόνας 400 Hz.Τόσο πολυ απεχουν απο την πραγματικότητα;

Ασχετο: είδατε τις τιμες, ποσο επεσαν στα μεγαθηρια στο Κώτσο:

LG 84LM960V & Panasonic TXL65WT600....μήπως κατι παιζει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...