Προς το περιεχόμενο

Τρόποι καθαρισμού κουτιού.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το βασικό είναι τα μάτια τα άλλα διορθώνονται οπότε με γυαλιά προστασίας θα είσαι κομπλέ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ηλεκτρική τρόμπα που σου πρότεινα και έχω καθαρίσει πολλά PC κρατιέται μέσα στη χούφτα σου και μπορείς να φυσήξεις το κουτί από πολύ περισσότερες γωνίες, μπορείς ακόμα να βάλεις το χέρι σου και μέσα στη μονάδα και να φυσήξεις σε ευθεία το τροφοδοτικό και τα drive bays.

Πριν λίγο διάβασα και αυτό αν και είναι αρκετά παλιό το άρθρο.

Συγνωμη,αλλα και ο φιλος,πατησε "χιλιες" φορες να ανοιξει το μηχανημα.Το πατας μια,το πατας δυο,το αφηνεις στην ακρη και το πας πισω για ελεγχο και αντικατασταση με την μια.Κινεζικα ειναι στο 99% που κυκλοφορουνε.

Εγω εχω τετοια ατυχηματα και με επωνυμα εργαλεια,αναλογως φυσικα τις εκαστοτε συνθηκες του συμβαντος.

Γι'αυτο και ειπα οτι,

Καλου κακου,βαζε γυαλια προστασιας και γαντια.Κανονικα ετσι πρεπει.

Αν σε φοβζουν επειδη ειναι φθηνα,και ισως να ειναι κακης κατασκευης,πας σε επωνυμο,και λιγο πιο ακριβο.Τι να σου πω.

Και'γω κινεζικο εχω.

http://www.youtube.com/watch?v=LN_xHQw90Is

Aν δεις εδω,που μιλαμε για εργαλεια 500-600 ευρω και επωνυμα,καποια παιρνουν φωτια,ενω τα διαφημιζουν για λειτουργια προστασιας των cells battery,και του ιδιου του μοτερ.Να μην θεωρηθει αυτο ως δυσφημιση καποιας εταιρειας,διοτι και αυτοι κανουν λαθη,και πιστευω σε νεοτερα μοντελα τα διορθωνουν.Αυτο σου το παρεθεσα ως ενα απλο παραδειγμα,διοτι ασχολουμαι με αυτα χρονια.

Δεν μπορει κανεις να σου πει,και να σου εγγυηθει κατι,οτι δεν θα συμβει(στατιστικα).Δεν γνωριζω μαλιστα καν,πως τα κινεζικα που κυκλοφορουνε,αν εχουν περασει απο βασικα tests,και αν συμβει κατι σε τι θα οδηγησει αυτο.

Ειλικρινα.Ολα εχουν να κανουν με το ρευμα,υποτιθεται οτι πρεπει να υπαρχει προστασια,αλλα και'μεις να παιρνουμε(για τον εαυτο μας),μετρα προστασιας.

Συγνωμη,αλλα και ο φιλος,πατησε "χιλιες" φορες να ανοιξει το μηχανημα.Το πατας μια,το πατας δυο,το αφηνεις στην ακρη και το πας πισω για ελεγχο και αντικατασταση με την μια.Κινεζικα ειναι στο 99% που κυκλοφορουνε.

Εγω εχω τετοια ατυχηματα και με επωνυμα εργαλεια,αναλογως φυσικα τις εκαστοτε συνθηκες του συμβαντος.

Γι'αυτο και ειπα οτι,

Αν σε φοβζουν επειδη ειναι φθηνα,και ισως να ειναι κακης κατασκευης,πας σε επωνυμο,και λιγο πιο ακριβο.Τι να σου πω.

Και'γω κινεζικο εχω.

http://www.youtube.com/watch?v=LN_xHQw90Is

Aν δεις εδω,που μιλαμε για εργαλεια 500-600 ευρω και επωνυμα,καποια παιρνουν φωτια,ενω τα διαφημιζουν για λειτουργια προστασιας των cells battery,και του ιδιου του μοτερ.Να μην θεωρηθει αυτο ως δυσφημιση καποιας εταιρειας,διοτι και αυτοι κανουν λαθη,και πιστευω σε νεοτερα μοντελα τα διορθωνουν.Αυτο σου το παρεθεσα ως ενα απλο παραδειγμα,διοτι ασχολουμαι με αυτα χρονια.

Δεν μπορει κανεις να σου πει,και να σου εγγυηθει κατι,οτι δεν θα συμβει(στατιστικα).Δεν γνωριζω μαλιστα καν,πως τα κινεζικα που κυκλοφορουνε,αν εχουν περασει απο βασικα tests,και αν συμβει κατι σε τι θα οδηγησει αυτο.

Ειλικρινα.Ολα εχουν να κανουν με το ρευμα,υποτιθεται οτι πρεπει να υπαρχει προστασια,αλλα και'μεις να παιρνουμε(για τον εαυτο μας),μετρα προστασιας.

Τα περισσότερα είναι κινέζικα αλλά τα επώνυμα έχουν πιο λίγες πιθανότητες να πάθουν ζημιά.  Θα ψάξω να βρω καταστήματα που να μπορώ να τα δω από κοντά για να έχω μια σωστή άποψη.

Αν και καταλήγω προς το φυσερό.

Το συγκεκριμενο verto το εχω εδω και κανενα 2μηνο.μια χαρα κανει την δουλεια του και δεν το περιμενα.και σαν κατασκευη,ξερω εγω,δειχνει αξιοπιστη.δεν πρεπει να ειναι κινεζικο,κατι με σλοβακικο μου κανει.απο καπου κατα εκει.

το εχει και προσφορα το eshop στα crazy.απο εκει το πηρα και εγω πιο παλια.

(ειλικρινα δεν χρειαζεσε κατι αλλο).

Μήπως η Ροή αέρα στα 3500 λίτρα/λεπτό είναι υπερβολική και υπάρχει περίπτωση να κάνει ζημιά σε κάποιο από τα εξαρτήματα της μονάδας?

Αν κάποιος φοβάτει πέφτει και κοιμάται :P 

για τον φόβο των Ιουδαίων μπορεί κάποιος να ρίχνει σύντομες ριπές και οχι να το έχει στο αυτόματο και μπορεί να το έχει και σε κάποια απόσταση οπότε να περιορίζει τους αέρηδες.

φίλε μου, φυσερό με τα χίλια. και πολύ καλή πίεση και γενικώς μου έχει λύσει τα χέρια σε πολλά πράγματα.όχι μόνο για καθαρισμό pc. και το σημαντικότερο ,είναι πολύ φτηνή συσκευή. 15 ευρώ από το practiker.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...