mikelamar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Κατέβασα ενα .srt αρχείο και το άνοιξα με το TextEdit αλλα μου βγάζει τα ακατάληπτα. Ξέρω οτι στα PC αλλάζαμε το system locale for non Unicode characters. Στα mac δε ξέρω τι κάνουμε. Αν και κάπου διάβασα οτι τα MacOS υποστηρίζουν non Unicode χαρακτήρες. Επίσης κατέβασα κ το άνοιξα με το text wrangler αλλα πάλι δε το διαβάζει. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 από το πρόγραμμα που τρέχει η ταινία, άλλαξε το coder σε greek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikelamar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εχω πρόβλημα στην αναπαραγωγή γιατι το ανοίγω με vlc και το εχω ρυθμίσει. Διόρθωση θελω να κάνω δε μπορώ να τους διαβάσω με το TextEdit Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 άνοιξε το μέσω αντιρρητικού προγράμματος, πχ με office online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Κατέβασα ενα .srt αρχείο και το άνοιξα με το TextEdit αλλα μου βγάζει τα ακατάληπτα. Ξέρω οτι στα PC αλλάζαμε το system locale for non Unicode characters. Στα mac δε ξέρω τι κάνουμε. Αν και κάπου διάβασα οτι τα MacOS υποστηρίζουν non Unicode χαρακτήρες. Επίσης κατέβασα κ το άνοιξα με το text wrangler αλλα πάλι δε το διαβάζει. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Sent from my iPhone using Insomnia Το πιο πιθανό είναι με κωδικοποίηση που δεν μπορεί να ανοίξει το textedit. Δοκίμασε να κατεβάσεις το Komodo και να το ανοίξεις με ISO ή Windows encoding. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikelamar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Το πιο πιθανό είναι με κωδικοποίηση που δεν μπορεί να ανοίξει το textedit. Δοκίμασε να κατεβάσεις το Komodo και να το ανοίξεις με ISO ή Windows encoding. Ανοιξαν με iso encoding...tnxxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Έχει απαντηθεί ξανά Site: εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα