anonymus73 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 καλημέρα σε όλους Έχω video camera με μικρές vhs κασέτες και θέλω να μεταφέρω τα video στον Η/Υ. Πήρα από φίλο το DVC 100 το σύνδεσα με την κάμερα με SVIDEO και τα 2 καλωδια του ήχου (κόκκινο,άσπρο) και με usb στον Η/Υ Το είδε κανονικά. Χρησιμοποίησα το pinnacle studio 16 και έκανα capture το video στον Η/Υ ,αλλά εκτός από τον ήχο ακούγεται ένας συνεχής θόρυβος. Δοκίμασα και το VirtualDub αλλά ο θόρυβος παραμένει. Κάνω κάτι λάθος? Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μια περίπτωση είναι το καλώδιο ήχου να έχει πρόβλημα και μεταφέρει παράσιτα. Μια άλλη περίπτωση είναι να έχεις επιλεγμένο στις ρυθμίσεις ηχογράφησης να γράφει what you hear ή όπως το λέει ώστε να πιάνει ότι ακούγεται από το pc.
CheOnWeb Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 καλημέρα σε όλους Έχω video camera με μικρές vhs κασέτες και θέλω να μεταφέρω τα video στον Η/Υ. Πήρα από φίλο το DVC 100 το σύνδεσα με την κάμερα με SVIDEO και τα 2 καλωδια του ήχου (κόκκινο,άσπρο) και με usb στον Η/Υ Το είδε κανονικά. Χρησιμοποίησα το pinnacle studio 16 και έκανα capture το video στον Η/Υ ,αλλά εκτός από τον ήχο ακούγεται ένας συνεχής θόρυβος. Δοκίμασα και το VirtualDub αλλά ο θόρυβος παραμένει. Κάνω κάτι λάθος? Ευχαριστώ. Έχεις ακούσει τις κασέτες κατ' ευθείαν απ' την κάμερα, με ακουστικά; Μπορείς να περιγράψεις τον θόρυβο;
anonymus73 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 καλησπέρα σε όλους Ευχαριστώ για την απαντήσεις σας Τελικά ανακάλυψα ότι η κάμερα έγραφε μονοφωνικά ,οπότε ο κανονικός ήχος ακουγόταν μόνο από το δεξί ηχείο και από το αριστερό ακούγεται μόνο παράσιτα. Θα προσπαθήσω να απομονώσω τον ήχο και από την εικόνα και να το φτιάξω.
micos000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Στο pinnacle είμαι σίγουρος ότι θα μπορείς να το κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα