SpirosLouis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό δεν συνεπάγεται και με τεράστιο packet loss? ή κάνω λάθος;
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό δεν συνεπάγεται και με τεράστιο packet loss? ή κάνω λάθος; οτι καποιος συγχρονιζει χαμηλα λογω καλωδιωσης η λογω καλωδιου του οτε ή λογω αποστασης δεν σημαινει οτι θα εχει Packet loss υποχρεωτικα.μπορει απλα να συγχρονιζει χαμηλα μπορει να εχει αρκετα fec,crc errors μπορει βεβαια ναι να εχει και Packet loss σε ποιο extreme περιπτωσεις. 1
JohnXarxas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 ήρθε τεχνικός απο την cyta και πλέον οι ταχύτητες μου είναιUpload: 511 Kbps.Download: 4091 Kbps. Είπε θα έρθουν απο τον ΟΤΕ να κανουν κατι διορθωσεις στην γραμμη απο κάτω εντός δύο ημερών. Φαντάζομαι ήρθαν ήδη.
Valerie_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Άσχετο με το αρχικό μήνυμα Άν καλέσεις στο τμήμα διακοπών και τους πεις ότι θέλω να διακόψω τη σύνδεση μου γιατί βρήκα τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά με λιγότερα λεφτά θα κάνουν αντιπρόταση να σε κρατήσουν;
SpirosLouis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δεν το λες έτσι..(για την ακρίβεια δεν το λες καθόλου αλλά τεσπα) Το πας λάου λάου..παίρνεις για να ρωτήσεις πότε λήγει το συμβόλαιό σου και καλά, πότε μπορείς να φύγεις χωρίς να πρέπει να πληρώσεις για τον εξοπλισμό που σου έδωσαν, τι προγράμματα προσφέρονται, το παίζεις σίγουρα άσχετος και λίγο στο θλιμμένος.(για την ακρίβεια μπερδεμένος ποιο πολύ - και ναι και όχι κτλ κτλ) Έτσι υπάρχει πιθανότητα να σου δώσουν κάτι περισσότερο από ότι σου προσφέρουν στα ίδια λεφτά. Δεν νομίζω να σου κατεβάσουν τα λεφτά. Θέλει κοινωνική μηχανική το πράμα αλλά και πάλι.. 2
Typhonios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δεν το λες έτσι..(για την ακρίβεια δεν το λες καθόλου αλλά τεσπα) Το πας λάου λάου..παίρνεις για να ρωτήσεις πότε λήγει το συμβόλαιό σου και καλά, πότε μπορείς να φύγεις χωρίς να πρέπει να πληρώσεις για τον εξοπλισμό που σου έδωσαν, τι προγράμματα προσφέρονται, το παίζεις σίγουρα άσχετος και λίγο στο θλιμμένος.(για την ακρίβεια μπερδεμένος ποιο πολύ - και ναι και όχι κτλ κτλ) Έτσι υπάρχει πιθανότητα να σου δώσουν κάτι περισσότερο από ότι σου προσφέρουν στα ίδια λεφτά. Δεν νομίζω να σου κατεβάσουν τα λεφτά. Θέλει κοινωνική μηχανική το πράμα αλλά και πάλι.. Μάρθα Βούρτση ένα πράγμα δηλαδή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα