Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό δεν συνεπάγεται και με τεράστιο packet loss? ή κάνω λάθος;

οτι καποιος συγχρονιζει χαμηλα λογω καλωδιωσης η λογω καλωδιου του οτε ή λογω αποστασης δεν σημαινει οτι θα εχει Packet loss υποχρεωτικα.μπορει απλα να συγχρονιζει χαμηλα μπορει να εχει αρκετα fec,crc errors μπορει βεβαια ναι να εχει και Packet loss σε ποιο extreme περιπτωσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

ήρθε τεχνικός απο την cyta και πλέον οι ταχύτητες μου είναι

Upload:  511 Kbps.
Download:  4091 Kbps.

Είπε θα έρθουν απο τον ΟΤΕ να κανουν κατι διορθωσεις στην γραμμη απο κάτω εντός δύο ημερών. Φαντάζομαι ήρθαν ήδη.

Δημοσ.

Άσχετο με το αρχικό μήνυμα

Άν καλέσεις στο τμήμα διακοπών και τους πεις ότι θέλω να διακόψω τη σύνδεση μου γιατί βρήκα τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά με λιγότερα λεφτά θα κάνουν αντιπρόταση να σε κρατήσουν;

Δημοσ.

Δεν το λες έτσι..(για την ακρίβεια δεν το λες καθόλου αλλά τεσπα)

Το πας λάου λάου..παίρνεις για να ρωτήσεις πότε λήγει το συμβόλαιό σου και καλά, πότε μπορείς να φύγεις χωρίς να πρέπει να πληρώσεις για τον εξοπλισμό που σου έδωσαν, τι προγράμματα προσφέρονται, το παίζεις σίγουρα άσχετος και λίγο στο θλιμμένος.(για την ακρίβεια μπερδεμένος ποιο πολύ - και ναι και όχι κτλ κτλ)

Έτσι υπάρχει πιθανότητα να σου δώσουν κάτι περισσότερο από ότι σου προσφέρουν στα ίδια λεφτά. Δεν νομίζω να σου κατεβάσουν τα λεφτά.

Θέλει κοινωνική μηχανική το πράμα αλλά και πάλι..

• Like 2
Δημοσ.

Δεν το λες έτσι..(για την ακρίβεια δεν το λες καθόλου αλλά τεσπα)

Το πας λάου λάου..παίρνεις για να ρωτήσεις πότε λήγει το συμβόλαιό σου και καλά, πότε μπορείς να φύγεις χωρίς να πρέπει να πληρώσεις για τον εξοπλισμό που σου έδωσαν, τι προγράμματα προσφέρονται, το παίζεις σίγουρα άσχετος και λίγο στο θλιμμένος.(για την ακρίβεια μπερδεμένος ποιο πολύ - και ναι και όχι κτλ κτλ)

Έτσι υπάρχει πιθανότητα να σου δώσουν κάτι περισσότερο από ότι σου προσφέρουν στα ίδια λεφτά. Δεν νομίζω να σου κατεβάσουν τα λεφτά.

Θέλει κοινωνική μηχανική το πράμα αλλά και πάλι..

Μάρθα Βούρτση ένα πράγμα δηλαδή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...