JohnXarxas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι συνδρομητής cyta και τον τελευταίο καιρό οι ταχύτητες μου έχουν πέσει. Θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος τι συμβαίνει με τα ping (πως λειτουργουν κλπ) για να τσεκάρω αν το πρόβλημα μου το έχει η σύνδεση ή κάτι άλλο. Όπως και να'χει σκεφτόμουνα να μεταφερθώ σε Nova 3play που διαφημίζουν ότι κάνει 29.90 για πάντα. Πράγματι, στο site τους και στον κατάλογο δεν βλέπω κάτι ανησυχητικό στα μικρά γράμματα. Ακούω όμως πολλά κατα καιρούς για αυτή την εταιρεία. Υπάρχουν εξτρα χρεώσεις στον λογαριασμό; Γίνεται κάποια μαϊμουνιά; Και αν ναι, σε ποια εταιρεία μου προτείνετε να πάω για να βρω καλές τιμές, απεριόριστα σταθερά και γρήγορο ιντερνετ; Ευχαριστώ
SpirosLouis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Το ότι έχουνε πέσει οι ταχύτητες από που το συμπεραίνεις; Αν ισχύει ότι έχει πέσει η ταχύτητα μπορεί να υπάρχουν 10κκ+1 λόγοι που μπορεί να φταίει αυτό. Από την εταιρία που σου παρέχει internet μέχρι το pc σου. Η Cyta έχει το γρηγορότερο support που έχω συναντήσει. Στη forthnet θυμάμαι περίμενα και 45λεπτά πάνω από το ακουστικό για να μου απαντήσει κάποιος. Αν θα έχεις καλή ταχύτητα στο ξαναλέω εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες.
JohnXarxas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Το συμπεραίνω απο το ότι αργούν πιο πολύ να φορτώσουν οι σελίδες, ή τα βιντεο στο youtube σε σχέση με παλιά, κάτι που με παρακίνησε να μπω στο http://www.speedtest.net/ και να δω ότι έχω 1mbps ενώ πιο παλιά μ έβγαζε 2.5.. δεν το εμπιστεύομαι και απόλυτα αλλά είναι μια ένδειξη. Η forthnet αξίζει κατα τ'άλλα;
SpirosLouis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Αν αξίζει σε τι; Σε ταχύτητες; btw δεν πιστεύω να έχεις τίποτα torrent να τρέχουν; Ή να έχεις 15 συσκευές πάνω στον router..
JohnXarxas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 όχι κλειστά torrent, το wifi κλειστο για να μετραω μονο απο τον υπολογιστή, και 4 καρτελες ανοιχτές. Η forthnet θελω να καταλαβω αν αξιζει σε ταχύτητες, σε εξυπηρέτηση, αν η τιμη δεν ειναι πλασματικη (π.χ. να σε φορτώνουν μετά με ένα κάρο plus στον λογαριασμό -φόροι και οτιδήποτε άλλο.
SpirosLouis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Για άλλη μια φορά. Οι ταχύτητες καθορίζονται από πολλούς παράγοντες. Περιοχή, ποιότητα γραμμών μετάδοσης, αριθμός πελατών στην εταιρία στην περιοχή, modem κ.α. Για εξυπηρέτηση σου είπα τη ίσχυε για εμένα πριν από 2-3 χρόνια. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Για την τιμή που ρωτάς δεν νομίζω να κάνουν τέτοια παγαποντιά. Απλά πρέπει να έχεις συμβόλαιο για ένα χρόνο που θα πάρεις και τον εξοπλισμό φαντάζομαι. Μετά η τιμή της σύνδεσης μπορεί να ανέβει. Δεν ξέρω.(αλλά δεν νομίζω τίποτα περίεργο) Το 1Mbps είναι πολύ πολύ λίγο.(~125KB/s) Φαντάζομαι ότι έχεις 24άρα. καλό θα είναι να πάρεις και τη Cyta τηλ. Έχουνε καλή εξυπηρέτηση θα σε βοηθήσουν πιστεύω.
Caiden Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Εγω θα σου ελεγα καλυτερα να μιλησεις με cyta πρωτα και αν δεν φτιαξουν οι ταχυτητες τοτε συζητας για αλλαγη παροχου. Εγω παντως κλειδωνα στα 6-6,5 τους πηρα τηλεφωνο να ελεγξουν την γραμμη μου, την επομενη ηρθε τεχνικος διαπιστωσε οτι υπαρχουν προβληματα και μετα απο 2 μερες ηρθε συνεργειο απο ΟΤΕ. Απο τοτε κλειδωνω σε 8-8,5 σταθερα. Απο τεχνικη υποστηριξη ειναι φοβερη
poulinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 την ταχυτητα την βλεπουμε παντα μεσα απο τον ρουτερ και οχι απο speedtest για να δουμε τι εχει γινει.
hulk13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι συνδρομητής cyta και τον τελευταίο καιρό οι ταχύτητες μου έχουν πέσει. Θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος τι συμβαίνει με τα ping (πως λειτουργουν κλπ) για να τσεκάρω αν το πρόβλημα μου το έχει η σύνδεση ή κάτι άλλο. Όπως και να'χει σκεφτόμουνα να μεταφερθώ σε Nova 3play που διαφημίζουν ότι κάνει 29.90 για πάντα. Πράγματι, στο site τους και στον κατάλογο δεν βλέπω κάτι ανησυχητικό στα μικρά γράμματα. Ακούω όμως πολλά κατα καιρούς για αυτή την εταιρεία. Υπάρχουν εξτρα χρεώσεις στον λογαριασμό; Γίνεται κάποια μαϊμουνιά; Και αν ναι, σε ποια εταιρεία μου προτείνετε να πάω για να βρω καλές τιμές, απεριόριστα σταθερά και γρήγορο ιντερνετ; Ευχαριστώ Δεν υπάρχει κάτι που να πρέπει να πληρώσεις επιπλέον στην τιμή των 29,90 του nova 3play και το καλό είναι σε αυτά τα λεφτά έχεις και την τηλεόραση χωρίς αθλητικά και cinema
JohnXarxas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 χμ, οκ. Θα μιλήσω πρώτα με cyta (σήμερα που ήταν εργάσιμη δεν πρόλαβα) και εφόσον μου λες και εσύ ότι η forthnet παιζει τίμια ίσως την προτιμήσω. Πιο παλιά πάντως μας είχε φορτώσει με κάτι extra χρεώσεις απο το πουθενά και μετά αλλάξαμε εταιρεία. για αυτό και τώρα είμαι επιφυλακτικός την ταχυτητα την βλεπουμε παντα μεσα απο τον ρουτερ και οχι απο speedtest για να δουμε τι εχει γινει. ...Θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος τι συμβαίνει με τα ping (πως λειτουργουν κλπ) για να τσεκάρω αν το πρόβλημα μου το έχει η σύνδεση ή κάτι άλλο.... Πως;;
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μπαινεις στην Ip του ρουτερ πχ 192.168.1.254 και καπου γραφει τα χαρακτηριστικα του adsl line rate,attainable,margin,attenuation.εκεει βλεπεις ποσο συγχρονιζει η γραμμη ασχετα με το ποσο κατεβαζεις το οποοιο μπορει να οφειλεται σε διαφορα αλλα.για αρχη μας νοιαζει ο συγχρονισμος ποσο ειναι και γενικοτερα τα χαρακτηριστικα της γραμμης
JohnXarxas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Έτσι κι αλλιώς υπήρχε θέμα και δεν είχα ούτε τηλέφωνο. Μίλησα με την υποστήριξη απο κινητο, και πλέον λειτουργεί κανονικά η γραμμή μου και οι ταχύτητές μου είναι Upload: 363 Kbps. Download: 2965 Kbps. Οπότε για την ώρα όλα καλά, ή καλύτερα απο πριν. Αν οι μέγιστες ταχύτητες που πιάνω αυτή τη στιγμή έχοντας πακέτο "ως 4Mbps" αν βάλω 24, θα υπάρχει όντως διαφορά ή θα μείνει αυτό το μέγιστο;
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Έτσι κι αλλιώς υπήρχε θέμα και δεν είχα ούτε τηλέφωνο. Μίλησα με την υποστήριξη απο κινητο, και πλέον λειτουργεί κανονικά η γραμμή μου και οι ταχύτητές μου είναι Upload: 363 Kbps. Download: 2965 Kbps. Οπότε για την ώρα όλα καλά, ή καλύτερα απο πριν. Αν οι μέγιστες ταχύτητες που πιάνω αυτή τη στιγμή έχοντας πακέτο "ως 4Mbps" αν βάλω 24, θα υπάρχει όντως διαφορά ή θα μείνει αυτό το μέγιστο; εφοσον δεν φτανεις τα 4 mbit τωρα που εχεις 4 αρα δεν θα πας ουτε ενα κλικ παραπανω ακομα και με 24 αρα.ειτε το 4 ειτε το 24 ειναι το μεγιστο σε adsl2+.εσυ δεν φτανεις καν τα 4 οποτε και να σε αφηναν να πας μεχρι τα 24 δεν θα αλλαζε κατι εφοσον μιλαμε και στις 2 περιπτωσεις για το ιδιο πρωτοκολλο(adsl2+) παντως πρεπει να εισαι πολυ μακρια απο το αστικο κεντρο για να παιζεις τοσο χαλια.
SpirosLouis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 45kB/s wtf?? Τσάμπα internet πληρώνεις. Βάλε dial up καλύτερα.. α, όχι ψάρωσα, upload είναι αυτό. Πάλι καλά! 1
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 45kB/s wtf?? Τσάμπα internet πληρώνεις. Βάλε dial up καλύτερα.. α, όχι ψάρωσα, upload είναι αυτό. Πάλι καλά! για να παιζει τοσο χαμηλα και σε download αλλα και σε Upload standard θα εχει πανω απο 50 attenuation εκτος αν εχει και κανα θεμα καλωδιωσης οποτε εκει πρεπει να κανει κανα τεστ στον κατανεμητη/χωνευτη για να δει το μεγιστο που ερχεται απο τον οτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα