Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου δουλέυει η πλοήγηση (κινείται το βέλος) λύθηκε το μεγαλύτεο πρόβλημα. Για να δεις αν λειτουργεί και η φωνητική, χωρίς να χρειάζεται να βγαίνεις στους δρόμους, μπορείς να χρηιμοποιήσεις την «Επίδειξη»

Διάλεξε τη διαδρομή αλλά αντί για πλοήγηση πάτα Επιλογες

Διάλεξε Επιλογές διαδρομής

Πάτα Επιδειξη

Τώρα θα κάνει τη διαδρομή σαν να οδηγάς με 30km/h δίνοντας φωνητικές εντολές. Αν μετά τις αλλαγές που έκανες ενεργοποιήθηκε η φωνητική, θα ακους τη Δέσποινα να το παίζει σύζυγος (στρίψτε αριστερα, στρίψτε δεξια, κλπ)

Δημοσ.

Δοκίμασα με μια διαδρομή, πάτησα την "Επίδειξη", άρχισε το βέλος να προχωράει αλλά από φωνητικές οδηγίες γιοκ.

Φαίνεται ότι η Δέσποινα έχει ρεπό ... για μένα.

ΥΓ 

Έβαλα και τα ακουστικά αλλά τίποτε.

Το σημαντικό είναι ότι λειτουργεί άψογα γιατί όταν το πρωί ακολούθησα άλλη διαδρομή από αυτή που πρότεινε, αμέσως προσαρμόστηκε και συνέχισε με αυτήν που ακολουθούσα.

Δημοσ.

θα ακους τη Δέσποινα να το παίζει σύζυγος (στρίψτε αριστερα, στρίψτε δεξια, κλπ)

χαχαχα έγραψες! πολλά like  :-D

Όμως θέλω να πω κι εγώ κάτι σαν thread starter, εμένα (γαμώ το φελέκι μου) θα με βοηθήσει κανείς που δεν ξέρω την τύφλα μου με το συγκεκριμένο θέμα? Άνοιξα και την όλη κουβέντα ιν δε φέρστ πλέις!  :-D

Δημοσ.

Όμως θέλω να πω κι εγώ κάτι σαν thread starter, εμένα (γαμώ το φελέκι μου) θα με βοηθήσει κανείς που δεν ξέρω την τύφλα μου με το συγκεκριμένο θέμα? Άνοιξα και την όλη κουβέντα ιν δε φέρστ πλέις!  :-D

Η λύση που σου πρότεινα ειναι να 

-Εγκαταστήσεις το sygic 

-Αγοράσεις και εγκαταστήσεις τους χάρτες που θες (π.χ. Europe).

Προϋποθέσεις:

Κινητό που να υποστηρίζει την εφαρμογή

Κάρτα μνήμης οπου αποθηκευονται χάρτες και φωνές

Αν θες άλλη λύση ή δεν θες να πληρώσεις, γράψε το μήπως κάποιος άλλος έχει να προτείνει κάτι αλλο

• Like 2
Δημοσ.

εχω το sygic to free.ποσα kb καταναλωνει ενα gps ξερει κανεις?

Από τη στιγμή που στο sygic εχεις και τους χάρτες δεν χρειάζεται καθόλου η σύνδεση στο internet. Εγώ μάλιστα του εχω κόψει τελειως τη σύνδεση, οπότε δεν μου τρώει data ακόμα και για updates/προσφορες/κλπ

Γενικά ένα gps καταναλώνει λίγα data (kb) αν έχεις τους χάρτες και απλώς χρησιμοποιεί το internet για καλύτερη ακρίβεια. Αν δεν εχεις κατεβασμένους χάρτες τοτε τα kb έυκολα γίνονται mb ειδικά αν το χρησιμοποιείς πολύ και ειδικά αν κατεβάζεις χάρτες με μορφή εικόνας. Όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει καθορισμένη απάντηση

Δημοσ.

κατεβασα το free apo playstore και κατεβασα και τους χαρτες ελλαδας γυρω στα 60 mb.την πρωτη φορα πρεπει να μου ζητησε ιντερνετ.μετα το ξαναδοκιμασα χωρις ιντερνετ και δουλεψε

Δημοσ.

καντο απεγκατασταση και ξανακαντο εγκατασταση.θα σου ζητησει να κατεβασεις εναν χαρτη.επελεξε ελληνικο και θα σου κατεβασει και ομιλια πλοηγησης.ειναι αρκετα mb.60 νομιζω.θα τα κατεβασει και εισαι κομπλε

Δημοσ.

Εάν κάποιος θέλει να κατεβάσει επιπλέον χάρτες θα πρέπει να κάνει αυτή τη πατέντα; Πρέπει να υπάρχει κάποιος τρόπος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...