Johny Q Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα στο φόρουμ. Έχω το παραπάνω λάπτοπ, και αντιμετωπίζω κάποιες φορές, το εξής πρόβλημα: Όταν το ανοίγω, ενώ βρίσκει το wifi, δεν συνδέεται σε αυτό, παρά μου βγάζει το γνωστό μήνυμα σφάλματος. Ενώ με μια επανεκκίνηση του ρούτερ λυνόταν, σήμερα δεν έγινε αμέσως. Χρειάστηκε ν κάνω 3 επαν. στο ρούτερ και μια στο λάπτοπ και μετά συνδέθηκε. Εγκατέστησα ξανά το driver του ασύρματου αλλά το πρόβλημα ενώ είχε σταματήσει, ξαναπαρουσιάστηκε. Υ.Γ. Να αναφέρω απλώς ότι μια μέρα το ρούτερ αποσυγχρονίστηκε όπως μου είπαν από την hol και αφού το διόρθωσαν εκείνοι, τότε άρχισε να παρουσιάζεται το πρόβλημα. Δεν ξέρω αν υπάρχει σχέση ή αν πρόκειται για τυχαίο γεγονός. Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο
saltjon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 βαλε αλλο ρουτερ εαν εχεις η για να εισαι σιγουρος οτι δεν φταιει η καρτα του λαπτοπ δοκιμασε να συνδεθεις σε φιλου η καφετερια με wifi
Johny Q Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Το ρούτερ δεν νομίζω να φταίει. Ο αδερφός μου συνδέεται κανονικά. Και απ το κινητό δεν έχω πρόβλημα. Αλλά αν φταίει η κάρτα τότε γιατί μου το έκανε μετά την αποσυγχρόνιση του ρούτερ; Δεν θα έπρεπε να το πάθαινα απ την 1η μέρα που το πήρα;
mylo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 αδελφέ και μένα το έκανε αυτό. μετά όμως απο επανεκίνηση του router έστρωνε. πλέον δε χρειάζεται να το κάνω. συνδέεται κανονικα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Johny Q Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μια φορα επανεκκινησεςς και λυθηκε ε; Εμενα εξακολουθουσε
mylo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 για 2-3 μερες εκανα συνεχεια επανακινηση το ρουτερ. μετα εστρωσε μονο του αγνωστο πως και γιατι.
Johny Q Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Θα επανέλθω αν παραμείνει το πρόβλημα, προς το παρών είμαι κομπλέ μην το ματιασω
thelos257 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Η καλυτερη συνδεση ειναι με καλωδιο Efrthenert γι αυτο φωναζω και λεω σε καθε γονια του σπιτιου σας να εχετε καλωδια efrtenert
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα