Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο φόρουμ.

Έχω το παραπάνω λάπτοπ, και αντιμετωπίζω κάποιες φορές, το εξής πρόβλημα:

Όταν το ανοίγω, ενώ βρίσκει το wifi, δεν συνδέεται σε αυτό, παρά μου βγάζει το γνωστό μήνυμα σφάλματος.

Ενώ με μια επανεκκίνηση του ρούτερ λυνόταν, σήμερα δεν έγινε αμέσως. Χρειάστηκε ν κάνω 3 επαν. στο ρούτερ και μια στο λάπτοπ και μετά συνδέθηκε.

Εγκατέστησα ξανά το driver του ασύρματου αλλά το πρόβλημα ενώ είχε σταματήσει, ξαναπαρουσιάστηκε.

Υ.Γ. 

Να αναφέρω απλώς ότι μια μέρα το ρούτερ αποσυγχρονίστηκε όπως μου είπαν από την hol και αφού το διόρθωσαν εκείνοι, τότε άρχισε να παρουσιάζεται το πρόβλημα. Δεν ξέρω αν υπάρχει σχέση ή αν πρόκειται για τυχαίο γεγονός.

Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο

Δημοσ.

βαλε αλλο ρουτερ εαν εχεις η για να εισαι σιγουρος οτι δεν φταιει η καρτα του λαπτοπ δοκιμασε να συνδεθεις σε φιλου η καφετερια με wifi

Δημοσ.

Το ρούτερ δεν νομίζω να φταίει. Ο αδερφός μου συνδέεται κανονικά. Και απ το κινητό δεν έχω πρόβλημα.

Αλλά αν φταίει η κάρτα τότε γιατί μου το έκανε μετά την αποσυγχρόνιση του ρούτερ; Δεν θα έπρεπε να το πάθαινα απ την 1η μέρα που το πήρα;

Δημοσ.

αδελφέ και μένα το έκανε αυτό. μετά όμως απο επανεκίνηση του router έστρωνε. πλέον δε χρειάζεται να το κάνω. συνδέεται κανονικα χωρίς κανένα πρόβλημα.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η καλυτερη συνδεση ειναι με καλωδιο Efrthenert γι αυτο φωναζω και λεω σε καθε γονια του σπιτιου σας να εχετε καλωδια efrtenert

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...