andreas2128 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Σήμερα μόλις πήγα να ανοίξω το πισι έκανε έναν περίεργο θόρυβο και δεν άνοιγε καν. Το άνοιξα και είδα ότι όλα δείχνουν ότι δουλεύουν οκ εκτός από το cooler του cpu. Το συνδεσα με άλλο header αλλά και πάλι ενώ πάει να γυρίσει σταματάει και ακούγεται αυτός ο σιγανος θόρυβος. Μήπως έχει κανείς κάποια ιδέα τι μπορεί να είναι γιατί έχω και εξεταστική και το χρειάζομαι
Xristaras12 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 δοκιμασε να το γυρισεις με το χερι σου να δεις τι γινεται. Ενδεχεται βεβαια να εχει χαλασει το μοτερακι(δεν γνωριζω πως δουλευει βεβαια)οποτε θα χρειαστεις νεο ανεμιστηρα.
andreas2128 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Το έχω δοκιμάσει και αυτό αλλά τίποτα πάλι. Απλά ενώ πάει να πάρει στροφή σταματάει. Υπάρχει περίπτωση να έχει καεί καμιά mobo γιατί μόνο αυτό μας έλειπε τώρα.. Δεν έχω και κανενα άλλο cooleraki να το τεστάρω δυστυχώς. Η ψήκτρα ειναι η xigmatek loki
andrapos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μάλλον έχει καεί το ανεμιστηράκι ή έχει μπλοκάρει απο τρίχες ή κάτι άλλο.Μην δουλεύεις το pc έτσι μέχρι να το φτιάξεις..
Timour21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Εννοείς οτι δεν ξεκινάει το pc, ή δεν ξεκινάει ο ανεμιστήρας της ψύκτρας? Επειδή εγώ καταλαβαίνω το πρώτο, μην προχωρήσεις σε αντικατάσταση της ψύκτρας, αν δεν εντοπίσεις το πρόβλημα. Το να μην ξεκινάει ο υπολογιστής, λόγω του ότι χάλασε ο ανεμιστήρας στην ψύκτρα δεν παίζει. Αλλού είναι το πρόβλημα.
andreas2128 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Το pc ξεκιναει κανονικα. Βασικα αυτο που γινεται ακριβώς ειναι οτι μολις παταω το power on ακουγεται κατι σαν τριξιματακι και δεν δινει καν σημα στην οθονη. Αλλα λειτουργει το pc δεν κλεινει. Ολα δουλευουν καλα που τσεκαρα. Απλος οταν παει να ανοιξει σαν να δινει οθηση στο cooleraki του cpu αλλα σταματαει αμεσως. Ξεχασα να πω οτι εβγαλα το cooleraki το συνδεσα σε μια αλλη θεση και παλι το ιδιο ακριβως. Επισης ο θορυβος εξακολουθει και χωρις το cooleraki συνδεδεμενο.
SPANK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Αν δεν δίνει σήμα στην οθόνη τοτε δεν λειτουργεί ουσιαστικά , εισαι με onboard η κανονική κάρτα γραφικών ?
andreas2128 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 <p>Αν δεν δίνει σήμα στην οθόνη τοτε δεν λειτουργεί ουσιαστικά , εισαι με onboard η κανονική κάρτα γραφικών ?</p> Είμαι με μια 4870x2 που δείχνει να δουλεύει οκ. Αύριο θα πεταχτώ να πάρω ένα ανεμιστηράκι να δοκιμάσω. Το θέμα είναι ότι δεν εχω που αλλού να δοκιμάσω την οθόνη να δω αν έχει αυτή το πρόβλημα.
andreas2128 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μόλις δοκίμασα με καινούριο cooleraki και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Ο θόρυβος εξακολουθεί να υπάρχει. Καμία άλλη ιδέα για το τι μπορεί να είναι?
xaniared Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μόλις δοκίμασα με καινούριο cooleraki και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Ο θόρυβος εξακολουθεί να υπάρχει. Καμία άλλη ιδέα για το τι μπορεί να είναι? Η καινούργια ψύκτρα δουλεύει κανονικά, αλλά τα συμπτώματα είναι τα ίδια?
andreas2128 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μόλις δοκίμασα με καινούριο cooleraki και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Ο θόρυβος εξακολουθεί να υπάρχει. Καμία άλλη ιδέα για το τι μπορεί να είναι? Η καινούργια ψύκτρα δουλεύει κανονικά, αλλά τα συμπτώματα είναι τα ίδια? Όχι συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Πάει να ξεκινήσει και ακούγεται ο ίδιος θόρυβος. Το ανεμιστηράκι δεν γυρίζει. Ο θόρυβος είναι σαν τρίξιμο κάπως και νομίζω ότι ακούγεται από την ψήκτρα.
IceFrog Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 βγαμε dvd flopi μνημες καρτα γραφικων και ασε επανω μονο τον επεργαστη. βαλε μια μνημη και δοκιμασε να ξεκινησεις με την onborad καρτα γραφικων
andreas2128 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 <p>βγαμε dvd flopi μνημες καρτα γραφικων και ασε επανω μονο τον επεργαστη. βαλε μια μνημη και δοκιμασε να ξεκινησεις με την onborad καρτα γραφικων</p> Τα έβγαλα όλα και άφησα μόνο μνήμη και gpu(δεν έχει on-board) αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί ως έχει. Ο θόρυβος έρχεται από τον επεξεργαστή ή την ψύκτρα του. Να πω ότι έβγαλα και τον επεξεργαστή και έβαλα νέα πάστα αλλά και πάλι χωρίς να δω κάτι διαφορετικό.
FasTaker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 μηπως εχει στραβωσει καποιο pin της cpu; Χλωμο το βλέπω αλλα ειναι το μονο που μπορω να σκεφτώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα