Varva7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά έχω ένα λάπτοπ Acer aspire 5742g-374G50Mnkk και χάλασε η οθόνη και θα ήθελα να παραγγείλω μία από το ebay.Αλλά δεν ξέρω πώς να βρω συμβατή και από τι εξαρτάται.Έχω σε φωτό και τον τύπο του λάπτοπ και την δικιά του οθόνη.Please help.
Varva7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε μπορείς να μ πεις πως ξέρεις ότι είναι συμβατή? τα κριτήρια δηλαδή απλά για να ξέρω αν θες. Επίσης παρατηρώ ότι οι οθόνες διαφέρουν λίγο στον σχεδιασμό τους αλλά μάλλον δεν παίζει ρόλο...
VasKag Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 αν και δεν φαινεται καλα στη φωτο, αυτο πρεπει να κοιτας. σε ολα τα λαπτοπ σε ολες τις οθονες.
coolerman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 κοίτα το Model number(δικιά σου χαλασμένη) απο εκεί το βλέπεις
Varva7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ παιδιά. Οπότε αυτή στο λινκ είναι η σωστή.
coolerman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ παιδιά. Οπότε αυτή στο λινκ είναι η σωστή. κοίταξε και τις αγγελίες ναι είναι η ίδια(έχουν ίδιους κωδικούς)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα