Προς το περιεχόμενο

Heroes (NBC) Reborn - 2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για πολλοστη φορα κανεναν δεν αναγκαζει κανεις να δει κατι που δεν του αρεσει, αυτο το πραμα δεν το χω καταλαβει τοσα χρονια στο σειρο-κοσμο, ή μαζοχες ειστε μερικοι ή "love to hate" μερικες σειρες που ειναι εντελως αλλο πραγμα :P

Mην βγαζεις συμπερασματα αν δεν ξερεις.

Μα ποιος σου ειπε οτι θα την δω? Την σταματησα στην αρχη της 3ης αν θυμαμαι καλα διοτι ειχα μυριστει την δουλεια (ισως αργησα και λιγο). Απ'οτι διαβασα η σαπιλα της εφτασε καινουργια επιπεδα την τελευταια. Απλα ειπα την αποψη μου. Τελευταια φορα που ελεγξα επιτρεπεται αυτο, ετσι? 

Η πλάκα είναι ότι αυτοί θα είναι και οι πρώτοι που θα δουν την τελευταία σεζόν για να μπορούν να συνεχίσουν να σχολιάζουν πόσο κακή έγινε η σειρά...

Μα καμια σχεση. Απαντησα στον Πατρικιο αναλογα γι'αυτο. Η πλακα ειναι οτι τα fanboys δεν λενε να μαθουν. Δεν ειμαι μαζοχας να κατσω να βλεπω μια σειρα οταν με χαλαει για πολλα επεισοδια. Οσο την βλεπω ομως και γινονται γελοια πραγματα που με χαλανε, δεν γινεται να μην τα αναφερω.

Δημοσ.

Ρε παιδιά πάντα θα ψάχνουμε την  τέλεια μεταφορά κόμικ το τέλειο scifi κτλ. Έτσι πάει. Αν εμένα μου τραβήξει κάτι το μάτι (έστω και λανθασμένα) θα έχω κάποιες απαιτήσεις. Το θέμα είναι να μην γίνεται μόνιμη μίρλα. Αν δεν μπορούμε να κάνουμε τον χαβαλέ μας και να vent-άρουμε σε ένα φόρουμ ποιο είναι το νόημα; Θα κάναμε +1 στον τίτλο και θα μουγγρίζαμε.

Και στα παιδιά που την ευχαριστιούνται δε σημαίνει ότι πρέπει να λες ότι είναι και καλή κιόλας. Δηλαδή αν σου έλεγαν με πιο πρότυπο θες να γυρίσεις σειρά superheroes θα διάλεγες το heroes ή το arrow ξέρω 'γω (τυχαίο παράδειγμα απ'όσο έχω δει).

Σε κάθε σεζόν το heroes έχανε την μπάλα, εμφανιζόντουσαν χαρακτήρες για ένα επεισόδιο και πέθαιναν, τα συγγραφικά team την μία τους έδιναν ελευθερία να κάνουν ότι θέλουν την άλλη τους δέσμευαν αυτά που έγιναν στις παλιές σεζόν (το αίμα της Κλαιρ οεο) και πάλευαν να γράψουν κάτι που θα έχει κάποιο νόημα. Ο Πετρέλι έγινε τόσο κάφρος που έπρεπε να χάσει τις δυνάμεις του, να πάθει αμνησία, ο Σάιλερ έγινε καλός, η Κλαιρ έγινε λεσβία... Ε όσο να 'ναι είναι λίγο αστείο το γράψιμο (και η εκτέλεση έτσι, εγώ νομίζω ότι μπορείς να γυρίσεις το πιο άκυρο πράγμα αν έχεις σκάλωμα).

Μπορείς να γατζωθείς από κάτι παρόλα αυτά και να βλέπεις μια σειρά, όπως πχ ο hillbilly-σμος του true blood ή η συμπάθεια στους πρωταγωνιστές του supernatural (λέω δύο δικά μου) ή απλά η συνήθεια του να βλέπω κάτι με το φαγητό μου. Από 'κει και πέρα μη χάνουμε την μπάλα. Το heroes γραφόταν στο πόδι, όπως πολλά seasons του supernatural του dexter και του prison break.

Ντάξει λέμε καμιά κουβέντα που και που οι haters. Btw φυσικά και θα δω τον πιλότο του νέου, έτσι και μετά από τόσα λεφτά και τόσο χρόνο ο Kring έγραψε καμιά μαλακία πάλι, δε θα ξεκολλάω από το thread! Κόλαση θα το κάνω! :devil:

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...