zax21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα σε όλους, εχθές έκανα μια αλλαγή κουτιού στο σύστημα μου, όλα έγιναν καλός όταν πήγα να το ανοίξω η κάρτα έβγαλε led vga FF (failed) έχω δοκιμάσει όλες τις pci έλεγξα ρεύμα έβαλα και άλλη vga πάνω, τπτ το vga led αναβοσβήνει και δεν προχωράει να κάνει εκκίνηση, καμία ιδέα? Ευχαριστώ https://www.dropbox.com/s/yrvr4s5oi2awwut/2014-02-23%2009.26.23.jpg
Zapee995 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Οι αποστάτες έχουν μπει στη θέση τους;;
SPANK Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Απο τι αποτελείται το pc ? Μηπως εχεις ξεχάσει να βάλεις καποιο καλώδιο στην κάρτα γραφικών ειτε στην motherboard (ρεύματος)
zax21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Οι αποστάτες έχουν μπει στη θέση τους;; Ναι κανονικά έχω βάλει 1000 φορές αλλά δεν Απο τι αποτελείται το pc ? Μηπως εχεις ξεχάσει να βάλεις καποιο καλώδιο στην κάρτα γραφικών ειτε στην motherboard (ρεύματος) Όλα οκwww.tomshardware.co.uk/answers/id-1890605/asus-crosshair-formula-boot.html Βρήκα αυτό εδώ αλλά δεν πολύ καταλαβαίνω τη λύση που δίνει ο τύπος στο τέλος με το 3) Check the last 4 digits of the motherboard serial number, which will tell you which UEFI version your board has. You need 0806 onwards for the 8350. The USB Flashback procedure requires the UEFI file be renamed properly AND needs a FAT32 formatted flash drive. If either of those things are not correct, the light will flash for a few seconds while it tries to find the file, then it will stop without completing the flash. Thought I'd let you know that just in case the flash never took place.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα