InTheEnd Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα αυτην την στιγμη βρισκομαι στο καινουργιο μου σπιτι στο Αιγαλεω,γενικος η πολυκατοικια καινουργια με καλη συνδεσμολογια κτλπ αποτι εμαθα... συνδεσαμε το ιντερνετ και ειχαμε καποια θεματα αναβοσβηνε το λαμπακι του dsl και κατι τετοια.. ηρθε τεχνικος και μπορεσα και συνδεθηκα μεσω κινητου.. Γιατι οι αλλοι 2 υπολογιστες δεν δουλευανε που ειχαμε εκει... ο ενας απο αυτους ηταν ο δικος μου και απλα επειδη ηταν πανω στο γραφειο δεν ανοιγε λογικα απο την γειωση.. ο τεχνικος δεν περιμενε 2 λεπτα να πουμε να τον φτιαξω και εφυγε... τωρα που εφυγε και συνδεσα τον υπολογιστη δεν μπαινει μεσω wifi λεει η συνδεση δεν ειναι εφικτη... ενω απο το κινητο ειναι ολα κομπλε ξερω γω... μπηκα στο σιτε που δειχνουν η οδηγιες 192. κτλπ κτλπ και ειμαι σε αυτην την φαση >>> http://prntscr.com/2v1w4s <<< Δεν πειραξα τιποτα απλα πατησα save ... ενω στις οδηγιες λεει να βαλω το username & password που μου δοθηκαν κατα την αγορα... (δεν ξερω ποια ειναι αυτα,αν ξερεις κανεις που βρισκονται ας μου πει..) και τωρα δεν βλεπω το δικτυο και δεν μπορω να συνδεθω μεσω wifi... Ρωταω εδω γιατι δεν εχω το σταθερο στο σπιτι αυτο ειναι στο αλλο και δεν εχω τροπο να επικοινωνισω μαζι τους!
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 στην σελιδα που εισαι θα πρεπει να βαλεις τα στοιχεια που σου δωσαν εκτος αν τα πηρε μονο του το ρουτερ τα στοιχεια αυτα.,απο Default συνηθως εχεις username [email protected] αν δεν βλεπεις το ασυρματο τοτε κανε Hard reset στο ρουτερ απο το κουμπακι απο πισω για 4-5 seconds.
InTheEnd Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δεν μου δωσανε καποια στοιχεια γιαυτο... θα δοκιμασω το hard reset
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 συνηθως σου δινουν ενα κωδικο ενεργοποιησης και μετα πας στο my.otenet.gr και ενεργοποιεις τα στοιχεια σου απο εκει εκτος αν εχει αλλαξει αυτο και παιρνει πλεον τα στοιχεια μονο του γιατι μεσα στο ρουτερ σου ειδα αλλα στοιχεια και οχι το κλασσικο [email protected] οποτε καντο Hard reset και περιμενε 5-10 λεπτα να δεις αν θα σου δωσει ιντερνετ και αν θα σου αλλαξε τα στοιχεια.
InTheEnd Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Σε ευχαριστω πολυ!! Φτιαχτηκε!!! ολα κομπλε και ταχυτητα ξυραφι!!!!
InTheEnd Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ενώ συνδέομαι από όλες τις συσκευές,στον κεντρικό μου υπολογιστή που λειτούργησα στην αρχή το router μεσώ ethernet καλώδιο δεν μπορώ να συνδεθώ!!!! Τώρα βρίσκω την σύνδεση πάω να συνδεθώ και δεν μπαίνει λέει δεν είναι εφικτή η σύνδεση.... Ενώ οι άλλες συσκευές συνδέονται ΟΛΕΣ δοκίμασα 2 iPhone 1 iPad & 1 Laptop τι λέτε να φταίει? Ο κωδικός δεν είναι λάθος πάντως τον έχω μάθει απέξω 146080813b5c
sphinxgr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Θες να γράψεις πιο καλά το πρόβλημα σου να το καταλάβουμε ??? Τι δεν συνδέεται με τι?
InTheEnd Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Με τον κεντρικο μου υπολογιστη... Ενω συνδεοταν μεσω ethernet στην αρχη οταν το εβγαλα και πηγα να μπω με wifi δεν μπαινει απλα.. Μου βγαζει δεν ειναι εφικτη η συνδεση κατι τετοιο ενω ολες οι αλλες συσκευες συνδεονται κανονικα'
jkoukos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Η ασύρματη κάρτα δικτύου στον υπολογιστή βλέπει το SSID του router; Σου ζητά κωδικό για να μπεις και τον πληκτρολογείς σωστά; Τι ρυθμίσεις έχεις στην ασύρματη κάρτα δικτύου όσον αφορά την διεύθυνση που χρησιμοποιεί; Αν έχει πάρει διεύθυνση, είναι στο ίδιο εύρος με του router;
InTheEnd Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εχω πειραξει κατι απο τις ρυθμησεις... Ναι το βρισκει το ssid πληκτρολογω τον κωδικο και μου βγαζει το μηνυμα που σου βγαζει οταν πληκτρολογεις λαθος τον κωδικο... Αλλα ο κωδικος ειναι ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ τον δοκιμασα και σε αλλες 3 συσκευες και μπηκε
jkoukos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Για την σύνδεση χρησιμοποιείς την εφαρμογή των Windows ή του κατασκευαστή της κάρτας (ειδικά αν είναι TP-Link). Για δοκιμή βάλε κανάλι στο ασύρματο του router από το 11 και κάτω.
InTheEnd Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Πως το κανω αυτο? απο το windows η καττα δικτυου μου ειναι tenda!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα