Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνδέω ένα φλασάκι στο pc , ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος , λέει στα drivers οτι είναι έτοιμο για χρήση , αλλά δεν μου ανοίγει το USB . Μου το εμφανίζει έτσι :

Link.png Site: Εικόνα

d88aa9f464f6a1d307b6cc963d95eaaab9b0bd91

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτον δοκίμασε το σε ενα αλλο pc αν εχεις πρόχειρο να δεις αν δουλεύει εκει , επισης οπως ειναι δες αν μπορεις να του κανεις format

Δημοσ.

καλημέρα φίλε η εικόνα σου δεν φαίνεται....

φίλε μου η εικόνα μου φαίνεται μια χαρά .

το έχω δοκιμάσει και σε άλλα pc αλλά τίποτα .. το ίδιο πράγμα..

Δημοσ.

η το στικακι ειναι χαλασμενο η αλλο φορματ...εαν ειχες κατι σημαντικο μεσα προσπαθησε να βρεις προγραμμα για ανακτηση δεδομενον αλλιως καντου ενα φορματ σε fat32 και θα εισαι ενταξει

Δημοσ.

Δεν μπορώ ούτε να το κάνω διαμόρφωση .. Συνδέω επίσης και το mp3 και συμβαίνει το ίδιο πράγμα ...

Δημοσ.

Αμα στο κανει και στο mp3 μηπως ειναι καποιο πρόβλημα με τις usb , δοκίμασε και στις πισω αν το βάζεις μονο στο μπροστά , και αν μπορεις οσο αφορά το στικάκι δοκίμασε το και σε αλλο pc

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει και σε άλλο pc και δεν το άνοιγε ...

Επίσης έχω προσπαθήσει και στις πίσω θύρες usb.

Δημοσ.

Καλα αυτο δεν σημαίνει και τιποτα που κανει το ήχο , το βρίσκει μεν οτι συνδέθηκε αλλα δεν λειτουργεί σωστα δε και αφου λες οτι στο κανει και σε αλλο pc ...

Δημοσ.

Όχι οι υποδοχές usb αλλά το φλασάκι, 2 μου έχουν καεί και έκαναν και τα δύο τον μαγικό ήχο που λες.........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...