Προς το περιεχόμενο

hol + tv???

christosfazer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω hol δεκαρα γραμμη....Γινετε με καμια πατεντα και βαζοντας εναν αποκωδικοποιητη να πιασω και τα καναλια που δινει μεσω streaming???Αν ειπα μ@λ@κι@ μην γελασετε :P

Δημοσ.

για το αν γινετε δεν ξερω.οπως σου εγραψα το σιγουρο ειναι οτι θα πρεπει η μια θυρα στο ρουτερ να παιξει σαν stb για να παιξει ο αποκωδικοποιητης

Δημοσ.

Γνωριζει καποιος που εχει holtv να μπορει να αλλαξει το ρουτερ του με καποιο αλλο (οποιο θελει) ή σε δεσμευει με της hol?

το εχουμε γραψει και σε αλλο θεμα οτι ναι μεν μπορεις να αλλαξεις το ρουτερ με αλλο αλλα

α.θα πρεπει να γυρισεις μια ethernet θυρα σε bridged ethernet αν θυμαμαι καλα για να παιξει το Iptv.στην ουσια γυρνας την θυρα σε αλλο Mode Με σχεση τις υπολοιπες .το ιδιο κανει και η Hol οπως και ο οτε και μαρκαρει εκεινη την θυρα σαν stb.

β.κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι θα παιξει σωστα.

δες εδω για παραδειγμα

http://www.insomnia.gr/topic/516547-tp-link-td-w8970-και-hol-tv/

Δημοσ.

το εχουμε γραψει και σε αλλο θεμα οτι ναι μεν μπορεις να αλλαξεις το ρουτερ με αλλο αλλα

α.θα πρεπει να γυρισεις μια ethernet θυρα σε bridged ethernet αν θυμαμαι καλα για να παιξει το Iptv.στην ουσια γυρνας την θυρα σε αλλο Mode Με σχεση τις υπολοιπες .το ιδιο κανει και η Hol οπως και ο οτε και μαρκαρει εκεινη την θυρα σαν stb.

β.κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι θα παιξει σωστα.

δες εδω για παραδειγμα

http://www.insomnia.gr/topic/516547-tp-link-td-w8970-και-hol-tv/

Σε ευχαριστω πουλινε και γενικοτερα για τις χρησιμες οδηγιες που μας δινεις. Το ρωταω γιατι αυτη τη στιγμη εχω voip με holtv το οποιο παιζει παιζει μια χαρα συνδεμενο με powerlines και switch και access point ενδιαμεσα απο το adsl router. (Αυτο αληθεια πως γινεται και παιζει αφου δε το εχω καρφωμενο σε μια συγκεκριμενη πορτα?)

Και σκεφτομαι να αλλαξω σε pots (το υποστηριζει η περιοχη μου) και δε ξερω κατα ποσο αξιζει και τι θα κερδισω/χασω απο την αλλαγη voip σε pots?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε ευχαριστω πουλινε και γενικοτερα για τις χρησιμες οδηγιες που μας δινεις. Το ρωταω γιατι αυτη τη στιγμη εχω voip με holtv το οποιο παιζει παιζει μια χαρα συνδεμενο με powerlines και switch και access point ενδιαμεσα απο το adsl router. (Αυτο αληθεια πως γινεται και παιζει αφου δε το εχω καρφωμενο σε μια συγκεκριμενη πορτα?)

Και σκεφτομαι να αλλαξω σε pots (το υποστηριζει η περιοχη μου) και δε ξερω κατα ποσο αξιζει και τι θα κερδισω/χασω απο την αλλαγη voip σε pots?

το holtv το εχεις συνδεδεμενο σε μια συγκεκριμενη port στο adsl router?αν παιρνει απο Powerline μηπως εχεις βαλει το Powerline στην συγκεκριμενη αυτη πορτα?το ρουτερ εχει μαρκαρισμενη καμια πορτα στο πισω μερος σαν stb?στον οτε το εχει.λογικα και στην Hol θα πρεπει να το εχει εκτος αν παιζει διαφορετικα.αλλα αν επαιζε διαφορετικα τοτε οτι ρουτερ και να εβαζες θα πρεπε να παιζει χωρις προβλημα.αλλα του φιλου στο θεμα πιο πανω την εκανε stb για να παιξει.τωρα να παιζει απλα με μια Port internet δεν ξερω τι να πω.το βασικο δεν ειναι τι περναει παντα ενδιαμεσα πχ access point ,Powerline κτλ.αλλα απο που ξεκινανε αυτα.πχ το Powerline αν παιρνει απο την stb τοτε θα παιξει.απλα δεν θα μπορει το Powerline να δινει και σε pc.

να χασεις απο αλλαγη voip σε Pots δεν χανεις.κερδιζεις οτι και να κοπει το ρευμα δεν χανεις το τηλεφωνο.και να κανει αποσυνδεση το ιντερνετ δενχανεις το τηλεφωνο.μπορεις να αλλαξεις ρουτερ αν βρεις τροπο να παιξει το Hol tv.αν και αν βρεις και τροπο να παρεις τα στοιχεια απο το ρουτερ τοτε και το voip θα παιξει.

τωρα κατι παραπανω για το Hol tv δεν ξερω.θα σε γελασω.οτι εχουν γραψει στα θεματα που ανεφερα πιο πανω και σε κατι Link στην tp link πως να κανεις stb την μια θυρα.

αλλα απο περιεργεια τον αποκωδικωποιητη που τον εχεις συνδεσει εσυ?

β.μεσα στο ρουτερ περα απο 8/35 δεν βλεπεις και ενα 8/36 και ενα 8/37?μου φαινεται παραξενο να παιζει απο το 8/35 του ιντερνετ ο αποκωδικοποιητης.εκτος  αν ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ μπορεις να περασεις και το 8/35 και το 8/37 σε ολες τις lan οποτε ολες να παιζουν και σαν stb και σαν internet και απλα ο αποκωδικοποιητης να βγαινει με καποιο τροπο απο το 8/37.μου φαινεται παραξενο παντως.αμα απαντησεις στις ερωτησεις ισως να διαλευκανεις τι παιζει με το Hol tv και αν υπαρχει stb θυρα και τι pvc βλεπεις μεσα στο ρουτερ.

και πως τα εχεις συνδεσει.αποκωδικοποιητη,powerline,access point.ποιο πολυ απο που περνας και απο που ξεκινας μεχρι να φτασεις στον αποκωδικοποιητη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...