XPHSTOS_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, Δουλεύω με Joomla κυρίως αλλά μου έκατσε ένα site καθαρά Blog και είπα να δοκιμάσω και το Wordpress αφού είχα καιρό να το ρίξω μια ματιά και επειδή έχει έτοιμο το comment system και γενικά αυτά τα απλά πραγματάκια που θέλω.Αυτό που δεν μπορώ να βρω μέχρι στιγμής και ότι extensions είδα και μερικά βίντεο στο youtube δεν μου έδειχναν αυτό που θέλω... Μάλλον δεν το έψαχνα σωστά! Θέλω λοιπόν, τα άρθρα μιας κατηγορίας να εμφανίζονται σε περισσότερες από 1 στήλες.Αυτό που έβρισκα συνέχεια είναι πως να κάνω το ίδιο το άρθρο σε περισσότερες από 1 στήλες (κάτι που το κάνω αν θέλω εύκολα και με CSS) :/Θέλω πχ. Όταν πατάω στην κατηγορία Χ όλα τα άρθρα να μου εμφανίζονται σε 3 στήλες.Ένα παράδειγμα είναι η παρακάτω εικόνα... (συμπτωματικό και οι 3 γραμμές...)Αυτό το πολύ απλό δεν μπόρεσα να κάνω... Any help?!Ευχαριστώ.
elis88 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι κάποιο extension, αυτό που χρειάζεται είναι να φτιάξεις ένα theme για wordpress έτσι ώστε να πληρει τις προυποθέσεις σου ή να πάρεις ένα έτοιμο theme το οποίο επίσης πληρεί τις απαιτήσεις του project
XPHSTOS_ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μάλιστα, ευχαριστώ!Το έψαξα και εγώ περαιτέρω και είδα ότι μόνο αν θα έκανα καμιά customια με το template θα γινόταν...Περίεργο πάντως, μου φαίνεται πολύ απλή λειτουργία για να μην υπάρχει!
geomagas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είναι θέμα css; Υπάρχουν themes που κάνουν κάτι ανάλογο, πχ pieces και sampression lite, για να πάρεις ιδέες.
XPHSTOS_ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Έχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται μόνο με CSS αυτό...Βασικά προσπαθούσα να κάνω κάτι σαν αυτό που δείχνω με το default template...Δεν ξέρω αν υπάρχουν αντίστοιχα frameworks όπως το Helix για Wordpress...Θα το ψάξω... και αυτά τα 2 που μου έδειξες πολύ ωραία templates.hanks geomagas!
Xvipes Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Ουσιαστικά είναι css. Θα πρέπει να φτιάξεις έτσι τα div σου ώστε να έχουν ένα width ισόποσο με τις όσες στήλες θες να έχεις και μετά τα κάνεις float:left; Αν η html είναι έτσι δομημένη ώστε να μη μπορείς να δώσεις σωστά το css σου θα πρέπει να βρεις το αρχείο που κάνει loop τα άρθρα (κάπου στο κώδικα θα λέει while ( have_posts() ) : the_post(); και τις περισσότερες φορές είναι στο page.php του template που έχεις επιλέξει) και εκεί πλέον να φτιάξεις τη δομή όπως τη θες. 2
XPHSTOS_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό ακριβώς εννοούσα Xvipes...Ήθελα το αρχείο το οποίο κάνει export τα posts στην σελίδα... Thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα