Προς το περιεχόμενο

ACER V3-772G-747A161TMAMM 17.3'' INTEL CORE I7-4702MQ 16GB 1TB NVIDIA GTX760M 2GB FREE DOS crazy sundays 990.00 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πήρα ένα lenovo thinkpad R51 με ΠΟΛΥ υποδεέστερα χαρακτηριστικά (και σε cpu, αλλά και σε GPU)... Για την κάρτα δε θα μιλήσω καν... Μια 128άρα quadro nvs είχε που δεν είχε καμία δουλειά με παιχνίδια!

Με πιο βαριά χρήση το εργαλείο μου έβγαλε 5 απροβλημάτιστα χρόνια!!! Δεν το έκλεινα σχεδόν ποτέ!! Πάντα το δούλευα τέρμα!!!

Άκυρο σαν παράδειγμα. Αφού είχε πολύ υποδεέστερα χαρακτηριστικά θα έβγαζαν και πολύ υποδεέστερη θερμότητα. Φυσιολογικό να σου βγάλει αρκετά χρόνια ακόμα και ΠΟΛΥ υποδεέστερο σύστημα ψύξης να είχε.

Θα είχε νόημα το παράδειγμα σου αν έβαζες πλάι-πλάι το lenovo με ένα παρόμοιο ACER και τα έλιωνες και τα δύο. Και πάλι όχι απόλυτο νόημα γιατί είναι και ο παράγοντας τύχη. Μπορεί το συγκεκριμένο lenovo να έβγαζε πρόβλημα και μόνο άλλο ένα ίδιο στην Γερμανία. Θα βγάζαμε την συγκεκριμένη σειρά προβληματική ή ολόκληρη την lenovo άχρηστη;

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άκυρο σαν παράδειγμα. Αφού είχε πολύ υποδεέστερα χαρακτηριστικά θα έβγαζαν και πολύ υποδεέστερη θερμότητα. Φυσιολογικό να σου βγάλει αρκετά χρόνια ακόμα και ΠΟΛΥ υποδεέστερο σύστημα ψύξης να είχε.

Θα είχε νόημα το παράδειγμα σου αν έβαζες πλάι-πλάι το lenovo με ένα παρόμοιο ACER και τα έλιωνες και τα δύο. Και πάλι όχι απόλυτο νόημα γιατί είναι και ο παράγοντας τύχη. Μπορεί το συγκεκριμένο lenovo να έβγαζε πρόβλημα και μόνο άλλο ένα ίδιο στην Γερμανία. Θα βγάζαμε την συγκεκριμένη σειρά προβληματική ή ολόκληρη την lenovo άχρηστη;

Δεν είναι καθόλου μα καθόλου άκυρη η σύγκριση!

Δηλαδή μου λες ότι δικαιολογημένα ένα λάπτοπ με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά δεν μπορεί να τρέξει ένα παιχνίδι σε αντίθεση με ένα πολύ υποδεέστερο που μπορεί?

Στο κάτω κάτω ας μη χρησιμοποιούσε η acer ή η οποιαδήποτε acer αυτήν την κάρτα γραφικών αν το σύστημα ψύξης της δεν την καλύβε! Και πίστεψε με το σύστημα ψύξης του Lenovo είχε πολύ πιο αγώγημα υλικά από το acer που φαίνεται ότι τα τσιγκουνευτηκανε παρόλο που η κάρτα γραφικών αυτή ανέβαζε υψηλές θερμοκρασίες!

Μη λέμε ότι θελουμε! Αν η acer έκανε σωστά τη δουλειά της και είχε τεστάρει αρκετά το λάπτοπ πριν το βγάλει για πούλημα θα ήξερε ότι με το που ετρεχες παιχνίδι η θερμοκρασία ανέβαινε στα ύψη!

Πήρα με λίγα λόγια λάπτοπ με χαρακτηριστικά τα οποία λόγω κακής κατασκευής (ψύξης) δεν γινόταν να δουλέψει όπως θα έπρεπε συνεπώς ήταν για πέταμα!

Και δεν ήταν το μόνο acer που δε δούλευε σωστά! Στη σχολή μου άκουγα πιο πολλά για τα acer παρά για τα turbox!

Και δεν ξέρω τι κάνουν τα acer του σήμερα, αλλά μια εταιρία που στο παρελθόν δεν υπολόγιζε τον πελάτη για μένα έχει πεθάνει!

Και τέλος όλοι εσείς που υποστηρίζεται acer για πείτε στους αγοραστές που θα απευθυνθούν αν συμβεί κάτι εντός εγγύησης?

Γιατί όταν ένα dell στη σχολή μου έπαθε κάτι, ήρθαν την επόμενη και του αλλάξανε μητρική επι τοπου χωρίς μα και μου! Και όταν ένα Lenovo έπαθε κάτι το πήραμε εντός εβδομάδας και δούλευε ρολόι! Αλλά όταν τα acer παθενανε κάτι, για μάντεψε?

Τα πηγαίνες μετά από ώρες στα τηλέφωνα για να μάθεις που και ποιος αναλαμβάνει την επισκευή σε ένα μαγαζί στην Καλλιθέα και από εκεί τα στέλνανε συνήθως Ιταλία και ερχόταν πίσω μετά από μήνα στην καλύτερη!

Δε λέω, σίγουρα δεν ήταν όλα τα acer μάπα, αλλά το ποσοστό ελαττωματικών σε σχέση με άλλες εταιρίες είναι υπερδιπλάσιο και λες και δε φτάνει μόνο αυτό, δεν υπάρχει και υποστήριξη...

• Like 1
Δημοσ.

Οι πρωτες εντυπώσεις πολύ θετικες.Σαν κατασκευη πολύ ανωτερο από το sony vaio της γυναικας μου και από ένα dell που ειχα, θα το συγκρινα με το hp που ειχα.Είναι πιο στιβαρο ,πιο "δεμενο". Η οθονη πολύ καλη με καλες γωνιες θεασης και αρκετα δυνατος και γεματος ηχος.Τωρα από επιδοσεις δε μπορω να πω πολλα γιατι δεν εχω κανει κατι ιδιαιτερο.Μπαταρια χαλαρα 4ωρο με wifi στο ιντερνετ.

Θα διαφωνησω με τον φιλο πιο πανω για την εγγυηση γιατι εχει χρησιμοποιησει ο αδερφος μου σε acer την εγγυηση που δινει το eshop για 2 χρονια και δεν αντιμετωπισε κανενα πρόβλημα.

Δημοσ.

Οι πρωτες εντυπώσεις πολύ θετικες.Σαν κατασκευη πολύ ανωτερο από το sony vaio της γυναικας μου και από ένα dell που ειχα, θα το συγκρινα με το hp που ειχα.Είναι πιο στιβαρο ,πιο "δεμενο". Η οθονη πολύ καλη με καλες γωνιες θεασης και αρκετα δυνατος και γεματος ηχος.Τωρα από επιδοσεις δε μπορω να πω πολλα γιατι δεν εχω κανει κατι ιδιαιτερο.Μπαταρια χαλαρα 4ωρο με wifi στο ιντερνετ.

Θα διαφωνησω με τον φιλο πιο πανω για την εγγυηση γιατι εχει χρησιμοποιησει ο αδερφος μου σε acer την εγγυηση που δινει το eshop για 2 χρονια και δεν αντιμετωπισε κανενα πρόβλημα.

Άλλο η εγγύηση που δίνει ένα eshop και άλλο η εγγύηση που δίνει η αντιπροσωπεία... Το ότι το eshop που αγόρασε ο αδερφός σου το acer φέρθηκε υπεύθυνα και σωστά δεν έχει να κάνει με την υποστήριξη της acer...

Τα προβλήματα ξεκινάνε όταν από εκεί που το αγόρασες σου λένε να απευθυνθείς στην ίδια την acer για να λυθούν τα προβλήματά σου.

Για να μην παρεξηγηθώ, δε θέλω να τσακωθώ ούτε να την πω σε κανέναν!!! Και μακάρι να κάνω λάθος σε όλα όσα λέω και να βγει τούμπανο το παραπάνω λάπτοπ!!!

Δημοσ.

Κάποτε είχα πάρει ένα ACER με χαρακτηριστικά ΦΟΒΕΡΑ! Dedicated κάρτα γραφικών στα 512 RAM (την 8600m ή 8700m) και χαρακτηριστικά που λες ότι θα σκοτώνει! 

Πάντως, αν και λογικά θα το γνωρίζεις, οι κάρτες γραφικών αυτών των σειρών που είχε και το δικό σου μηχάνημα ήταν προβληματικές ανεξαρτήτου μάρκας κατασκευαστή, acer, hp, toshiba κλπ αλλά δεν ανακλήθηκαν ποτέ απ'όσο γνωρίζω..

Σχετικά με την εγγύηση, το'χω ακούσει και εγώ ότι μπλέκεις, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία..Έχω acer, και δεν έχω παράπονο, αλλά συνυπολογίζω τόσο τα χαρακτηριστικά όσο και την aftersales εξυπηρέτηση..

Δημοσ.

Άλλο η εγγύηση που δίνει ένα eshop και άλλο η εγγύηση που δίνει η αντιπροσωπεία... Το ότι το eshop που αγόρασε ο αδερφός σου το acer φέρθηκε υπεύθυνα και σωστά δεν έχει να κάνει με την υποστήριξη της acer...

Τα προβλήματα ξεκινάνε όταν από εκεί που το αγόρασες σου λένε να απευθυνθείς στην ίδια την acer για να λυθούν τα προβλήματά σου.

Για να μην παρεξηγηθώ, δε θέλω να τσακωθώ ούτε να την πω σε κανέναν!!! Και μακάρι να κάνω λάθος σε όλα όσα λέω και να βγει τούμπανο το παραπάνω λάπτοπ!!!

Κοιτα εδώ μιλαμε για προσφορα απο το συγκεκριμενο μαγαζι οποτε τι γινεται σε άλλες περιπτώσεις δεν εχει τοσο σημασια.Οσο για το μηχανημα είναι τουμπανο...!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...