Προς το περιεχόμενο

ACER V3-772G-747A161TMAMM 17.3'' INTEL CORE I7-4702MQ 16GB 1TB NVIDIA GTX760M 2GB FREE DOS crazy sundays 990.00 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

bree ξεκολλάτε με της προκαταλήψεις για τα  acer μια χαρά μηχανήματα βγάζει  η μάρκες πλέον δεν έχουν και μεγάλες διαφορες μεταξύ τους

+1

• Like 2
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πειτε μου λιγο ποιο το προβλημα με τα acer? εχουμε 3 acer στο σπιτι. 2 laptop i5 3ων και 4ων χρονων αντιστοιχα χωρις κανενα προβλημα, και 1 core duo 8 χρονων που περσυ του αλλαξα motherboard με 60€ απο ebay και ακομα παει πολυ καλα.

Προσωπικα θεωρω τα dell τα πλεον ποιοτικα , και γι αυτο συστησα στην αδερφη μ και πηρε dell φετος, αλλα αν βρισκαμε acer σε καλη τιμη θα το αγοραζαμε. Εχουν θεματα?

Δημοσ.

Προκαταλήψεις όπως με τα ιταλικά ή τα γαλλικά αυτοκίνητα νομίζω είναι αυτά...όλα είναι θέμα χρήσης και θέμα τύχης! Λίγα επώνυμα (από dell, toshiba, hp μέχρι MacBook) βγάζουν χαζά προβλήματα? Αν κάποιον τον καλύπτει το συγκεκριμένο acer ας μην κολλήσει στην μάρκα.

• Like 1
Δημοσ.

Προκαταλήψεις όπως με τα ιταλικά ή τα γαλλικά αυτοκίνητα νομίζω είναι αυτά...όλα είναι θέμα χρήσης και θέμα τύχης! Λίγα επώνυμα (από dell, toshiba, hp μέχρι MacBook) βγάζουν χαζά προβλήματα? Αν κάποιον τον καλύπτει το συγκεκριμένο acer ας μην κολλήσει στην μάρκα.

οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια, για αυτο ρωταω. 

turbo-x laptop πχ δε νομιζω να αγορασω ποτε μου. Οσοι γνωστοι μου αγορασαν ειχαν προβληματα. Και οκ, μπορει οι δικοι μου γνωστοι να μην αποτελουν στατιστικο δειγμα, ομως και οπου διαβαζω λενε μακρυα, αρα μαλλον υπαρχει προβλημα γενικοτερα και τα αποφευγω συστηματικα τα λαπτοπ τους. Κατι αλλα προιοντα ειναι μια χαρα κατ εμε.

Για τα αυτοκινητα εχω παλι την αποψη οτι δεν ειναι παντα για λογους προκαταληψης αλλα λογω συχνοτητας βλαβων, οχι μονο στα παλια. Αλλα ας μην ξεφυγουμε.

Στο δια ταυτα, υπαρχει οντως προβλημα με τα acer ή το λενε ετσι? Πραγματικα με ενδιαφερει να μαθω. Μιλαω για σοβαρα θεματα αξιοπιστιας.

Δημοσ.

Αναλόγως τη χρήση...

Θεωρώ ότι ένας μέσος χρήστης μια χαρά θα τα πάει με το acer...

Ένας όμως που θα το δουλεύει στα κόκκινα όλη την ώρα απλά ΜΑΚΡΙΑ!

Κάποτε είχα πάρει ένα ACER με χαρακτηριστικά ΦΟΒΕΡΑ! Dedicated κάρτα γραφικών στα 512 RAM (την 8600m ή 8700m) και χαρακτηριστικά που λες ότι θα σκοτώνει! 

Ήταν μάλιστα 17άρι!

Λοιπόν το λάπτοπ το είχα λιώσει σε ένα παιχνίδι!! Πρωί βράδυ ασταμάτητα στα κόκκινα!!!

Μετά από 3 μήνες ξαφνικά ανέβαζε άπειρη θερμοκρασία! Ότι και να έκανα κολούσε και δεν έτρεχε τίποτα!

Για εγγύηση και service δε θα πω τίποτα!!! Δεν έβγαλα ποτέ άκρη με αυτή την εταιρία και ένα service που βρισκόταν κάπου στην Καλλιθέα...

Τέσπα, εκεί που θέλω να καταλήξω... 

Πήρα ένα lenovo thinkpad R51 με ΠΟΛΥ υποδεέστερα χαρακτηριστικά (και σε cpu, αλλά και σε GPU)... Για την κάρτα δε θα μιλήσω καν... Μια 128άρα quadro nvs είχε που δεν είχε καμία δουλειά με παιχνίδια!

Με πιο βαριά χρήση το εργαλείο μου έβγαλε 5 απροβλημάτιστα χρόνια!!! Δεν το έκλεινα σχεδόν ποτέ!! Πάντα το δούλευα τέρμα!!!

Απλά δε γίνεται να συγκρίνεις την ποιότητα των ACER με εταιρίες όπως DELL ή LENOVO... Σε έναν μέσo χρήστη ο οποίος σερφάρει και βλέπει καμιά ταινία, οκ ας το πάρει δε θα έχει θέμα...

Σε κάποιον όμως που το δουλεύει φουλ απλά μακριά!! Τα υλικά που χρησιμοποιούν μέσα (πχ για απαγωγή θερμότητας και ακόμα και η χωροδιάταξη, είναι ότι να΄ναι...)

Και μη μου λέτε για προκαταλήψεις κτλ... Στα χαρτιά είναι δυνατά, αλλά στην πράξη δούλεψέ το στα κόκκινα και αν δεν κλατάρει σύντομα μαγκιά του!!!

Δημοσ.

Πηγες και μου πηρες και εσυ Laptop με την πιο προβληματικη σειρα καρτων στην ιστορια των laptops και βγαζεις ακυρη την acer.....

τεσπα,και εγω δεν ακουγα παλαιοτερα καλα πραγματα για το θεμα των εγγυησεων τους αλλα εχουν στρωσει τα πραγματα πλεον.

• Like 4
Δημοσ.

Πηγες και μου πηρες και εσυ Laptop με την πιο προβληματικη σειρα καρτων στην ιστορια των laptops και βγαζεις ακυρη την acer.....

τεσπα,και εγω δεν ακουγα παλαιοτερα καλα πραγματα για το θεμα των εγγυησεων τους αλλα εχουν στρωσει τα πραγματα πλεον.

Δεν έχεις άδικο για τη συγκεκριμμένη σειρά, αλλά δε νομίζω να έφταιγε και τόσο η κάρτα αυτή από τη στιγμή που ακριβώς η ίδια έτρεχε άψογα σε ένα toshiba Και ένα sony  αν θυμάμαι καλά.

Μάλιστα έψαχνα λάποτοπ με τη συγκεκριμμένη κάρτα γιατί είχα εντυπωσιαστεί από τις επιδόσης της από τα  2 φιλαράκια μ...

Και παίζαμε ίδιες ώρες, ίδιο παιχνίδι...

Τεσπα...

Μπορεί και να έτυχε, αλλά μετά την απογοήτευση και ταλαιπωρία που έφαγα μετά τον 3μηνο υποσχέθηκα στον εαυτό μου ποτέ ξανά acer...

Έχω μάθει να προτιμάω και να ξαναπροτιμάω κάτι που με έβγαλε ασπροπρόσωπο (και ας κοστίζει κάτι παραπάνω), αλλά εξίσου εύκολα να μισώ κάτι που δε δούλεψε όπως θα έπρεπε...

Ίσως το λάθος μου να είναι ότι δε δίνω εύκολα δεύτερες ευκαιρίες σε εταιρίες που με απογοήτευσαν και με ταλαιπώρησαν, αλλά στο κάτω κάτω ας πρόσεχαν και ας έκαναν καλά τη δουλειά τους!

Προσωπική μου εμπειρία είναι όλο το παραπάνω... Ούτε σε κόντρα θέλω να έρθω, ούτε να τσακωθώ! Μακάρι να έχει βελτιωθεί η acer ή ακόμα καλύτερα να έτυχε μόνο σε μένα, γιατί ειδικά οι τιμές τους είναι άψογες...

Φιλικά Ζάχος

• Like 1
Δημοσ.

όπα είσαι αδικος εμενα το ΗΡ με την ιδια σειρά μου εβγαλε 6 χρόνια χωρις να καταλάβει τίποτα και ποτε... και το πούλησα και ήταν σαν καινουργιο!

Δημοσ.

^χαχα και εμενα απο 2 φιλαρακι μου με την ιδια σειρα με hp με 17αρες οθονες εχει καποια χρονακια που καθονται χωρις καρτα γραφικων.

και ενα vaio της πρωην που του καηκε η 8400 και ευτυχως ειχε διακοπτακι speed-stamina και στο stamina δουλευει με την ενσωματομενη Intel.παλι καλα γιατι ακομη ζει εστω για browsing.

Δημοσ.

και ενα vaio της πρωην που του καηκε η 8400 ..

χαχα, μετα το παλιο "να σου καει το βιντεο" , τωρα εχουμε νεες εκδοχες :-D

Δημοσ.

Εγω παντως ένα acer timeline που ειχα παρει πριν περιπου 5 χρονια ακομη δουλευει αψογα και για ένα διαστημα ηταν συνεχως ανοιχτο και μετετρεπε αρχεια βιντεο,το μονο που αλλαξα καινουρια μπαταρια.

Δημοσ.

παντως επειδη παρακολουθω συστηματικα θερμοκρασιες ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. laptop acer i5-2410m 10ωρες περιπου την ημερα ανοιχτο παντα στο γραφειο μου παιζει στους 45-55 βαθμους νορμαλ και σε πολλη πιεση φτανει 80-85 . Σε ταινιες φτανει 65-70 . Παιχνιδια ομως δεν παιζω και δν νομιζω να ξαναπαιξω οπως επαιζα παλια.

Το καθαριζω για σκονες ανα 3-6 μηνες ή αμα βλεπω οτι παει να σηκωσει θερμοκρασια χωρις λογο.

Ειχα κι εγω καποτε ενα hp που σηκωνε θερμοκρασιες ακομα και με καθαρισμα στο ανεμιστηρακι. Ηταν ομως αλλης γενιας, που οι επεξεργαστες ειχαν αλλη λιθογραφια. Μηπως λοιπον μαζι με τη συνολικη εξελιξη των επεξεργαστων βελτιωνονται και τα λαπτοπς? Γιατι το βασικο τους προβλημα παντα ειναι η θερμοκρασια. Αστοχιες σε motherboard νομιζω ειναι προνομιο των turbo-x , για τις υπολοιπες εταιρειες δεν εχω ακουσει κατι σημαντικο στα τελευταιας γενιας laptops.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως το παρηγγειλα...Όλα τα μηχανήματα αντιστοιχων χαρακτηριστικων είναι πολύ ακριβοτερα....

Εξαλλου εχει 2 χρονια εγγυηση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...