Προς το περιεχόμενο

case για quad rad

2600k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από την στιγμή που ο TS μιλάει για κουτί που να παίρνει 480mm ψυγείο χωρίς modding μόνο για τέτοιο αποτέλεσμα δεν πάει...

Τα 2x480 που είπα εγώ,εννοούσα στο Ethnoo Primo..το οποίο (αν και εφόσον σου την δώσει) τα σηκώνει από μαμά χωρίς να πειράξεις τπτ :)

Ας μαζέψει 60€ και να πάρει αυτό να ξεμπερδεύει χωρίς modες.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι αλλιώς όταν έχεις μπλέξει με νερά. ..με αυτή τη λογική το case labs θα έπρεπε να είχε κλείσει αφού τα περισσότερα κουτιά χωράνε τουλάχιστον 2x480. :)

Τωρα εσυ πας στην λογικη των ακρων.Δεν ειπα επειδη καποιος δεν θα χρησιμοποιησει κατι,να κλεισει.

Ειπα,οτι βασει αυτων που θετει ο φιλος(200-250 ευρω),και οτι μπορει να κανει απο μονος του,ειναι υπερβολη το 2*480,ΑΝ το σκεφτεται απο αποψη και με κριτηριο την ομορφια.Και εδωσα μια φωτο με 1*480 του cosmos 2.(ετσι περιπου θα κανω το δικο μου.) :mrgreen:

Αν ομως εχει τετοιο συστημα που θελει,και εχει αναγκη απο 2*480,τοτε λιγα ειναι τα 250 ευρω.

Αυτα.

Το ένα quad το θέλω για την 290x αφού φτάνει στους 93 βαθμούς θέλει μεγάλη ψήξη και το άλλο το θέλω για τη μητρηκή και τον επεξεργαστή ίσα που θα φτάσει και για τα δύο μαζι . Τα θέλω για βαρύ oc ωστε να κάνω 4k gaming.

Καλα χαλαρωσε λιγο....με ενα διπλο ψυγειο η 290x θα παιζει στους 50 max..

Με ενα τριπλο και ενα διπλο χοντρα εισαι παραπανω απο οκ!

From Insomnia App

• Like 1

Καλα χαλαρωσε λιγο....με ενα διπλο ψυγειο η 290x θα παιζει στους 50 max..

Με ενα τριπλο και ενα διπλο χοντρα εισαι παραπανω απο οκ!

From Insomnia App

Ακριβως, η 290 με διπλο και με τριπλο 46mm που εχω δοκιμασει στα ιδια temps παιζει. Η διαφορα θα φανει μονο σε πολυωρα heavy load.

Θέλω να την πιέσω στα άκρα άσε που μπορεί στο μέλον να βάλω δευτερη (ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΙΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΔΎΛΙΑ )

Πιεσε την οσο θες!

Και δευτερη να βαλεις απο τη στιγμη που μιλας για δυο loop οπως καταλαβαινω,με δυο τριπλα 45αρια ψυγεια εισαι οκ...

From Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...