2600k Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Θέλω ένα κουτί που να χωρεί τουλαχιστον ένα quad rad αν είναι δηνατών και δευτερο χωρις σοβαρές μοντιές (και τα συναφή υδρωψηξης ) 200€ να κοστίσει δείνω και παραπάνω αν αξήζει ΠΟΛΥ. ευχαριστω προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Phanteks Ethnoo Primo.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris01 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Εδώ είσαι http://www.eworld.com.gr/products/details/3413/Phanteks-Enthoo-Primo-ATX-PC-Case-Black http://www.e-shop.gr/product?id=PER.811188 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2600k Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Τα αξίζει τα παραπάνω? και θα προτιμούσα να χωράει τα rad κάθετα το ένα δίπλα από το άλλο όπως το 900d στο κάτω μέρος δέχομαι προτάσεις και από εξωτερικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Τοτε ή Case Labs ή 900D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Για αυτο που ζητας τα 200€ ειναι πολυ λιγα... From Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2600k Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δεν υπάρχει τίποτα στην τιμή που θέλω? 200 είναι αρκετά μεγάλο ποσό για κουτί αλλά αντε να δώσω 250 δεν μπορώ παραπάνω έχω να κάνω και το υπόλοιπο build . Ας πούμε το antec 1900 δεν χωράει στο κάτω μέρως quad ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εχει βασεις στηριξης ψυγειου το 1900,που σημαινει..modding! From Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2600k Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Οταν λες moding πολύ ή με τρις τέσσερις τρίπες είμαστε εντάξη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Οταν λες moding πολύ ή με τρις τέσσερις τρίπες είμαστε εντάξη ? Τα HDD Cages ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αφαιρούμενα οπότε για να βάλεις ψυγείο κάτω θα πρέπει αρχικά τα πάρεις dremel και να τα αφαιρέσεις.. Από ότι βλέπω όμως και πάλι το μόνο που θα χωρέσει είναι τριπλό ψυγείο καθώς ο χώρος που έχει κάτω είναι 45cm και τα τετραπλά ψυγεία έχουν μήκος 50+! Πέρα από αυτό αν αποφασίσεις να βάλεις τριπλό θα πρέπει να αγοράσεις stand για να το στηρίξεις και να ανοίξεις τρύπες στο πάτωμα για να το βιδώσεις. Αν υπολογίσουμε ότι δεν έχεις και dremel ή αντίστοιχο εργαλείο...260€ το κουτί + 55€ (στην πολύ καλύτερη..) το dremel πάμε 310+... Αν πάλι σκέφτεσαι να πάρεις αυτό που παίζει στις αγγελίες με 150€ + 55€ το dremel πας στα 205€..ε με ~260 τσιμπάς Phanteks Ethnoo Primo*,γλιτώνεις την ταλαιπωρία και δεν λερώνεις καν τα χέρια σου!!! *Πετάς και 2x 480mm radiators άμα λάχει... Εκτός πάλι αν είσαι modding freak σαν και του λόγου μου οπότε δεν δίνεις σημασία στα παραπάνω και ανοίγεις ένα work log να γουστάρουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2600k Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Dremel έχω ...... και χέρια που πιάνουν έχω (του αδερφού μου )...... αλλά αφού δεν τα χωράει τα quad τι να τα κάνω ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Dremel έχω ...... και χέρια που πιάνουν έχω (του αδερφού μου )...... αλλά αφού δεν τα χωράει τα quad τι να τα κάνω ?? Nα σε ρωτησω κατι;δικαιωμα σου να βαλεις οσα ψυγεια θελεις kαι οτι θελεις γενικα... ΑΛΛΑ το quad τι το θελεις; Τροφιμα θα καταψυξεις;με ενα 3πλο,και ενα 2πλο ψυχεις τερατα της κολασεως. Σε αυτα τα χρηματα δεν βρισκεις κουτι με πολλες μοντες.Αντε να ξυλωσεις οτι εχει και δεν εχει,θα παρει 2 3πλα το πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Nα σε ρωτησω κατι;δικαιωμα σου να βαλεις οσα ψυγεια θελεις kαι οτι θελεις γενικα... ΑΛΛΑ το quad τι το θελεις; Τροφιμα θα καταψυξεις;με ενα 3πλο,και ενα 2πλο ψυχεις τερατα της κολασεως. Σε αυτα τα χρηματα δεν βρισκεις κουτι με πολλες μοντες.Αντε να ξυλωσεις οτι εχει και δεν εχει,θα παρει 2 3πλα το πολυ. Αυτό δεν ισχύει. Και εγώ μέχρι και τώρα ψάχνω τρόπο να βάλω 2 x 480 rads στο 800d. ..είναι γλύκα η υδροψυξη και σε παρασέρνει μμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό δεν ισχύει. Και εγώ μέχρι και τώρα ψάχνω τρόπο να βάλω 2 x 480 rads στο 800d. ..είναι γλύκα η υδροψυξη και σε παρασέρνει μμ Κανεις δεν θα σου πει το αντιθετο για την υδροψυξη.Αλλα το 2*480 ειναι υπερβολη κατα την γνωμη μου. Με 2*360 την ιδια δουλεια κανεις,και εχεις το ιδιο αισθητικο αποτελεσμα.Αν αυτο ειναι το κυριοτερο θεμα. Π.χ αυτο δεν ειναι ομορφο; http://img15.hostingpics.net/pics/260407IMGP8388Copier.jpg Κι ας μην εχει 2*480. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Είναι αλλιώς όταν έχεις μπλέξει με νερά. ..με αυτή τη λογική το case labs θα έπρεπε να είχε κλείσει αφού τα περισσότερα κουτιά χωράνε τουλάχιστον 2x480. Επίσης το κουτί που δείχνεις είναι κουκλάκι και απ'οτι φαίνεται έχει 1x480 στο πάτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα