king2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 ποια 4 θεωρειτε καλυτερα οπλα? που να κολανε και τα 4 στις 4 θεσεις. Για να δουμε αν εχουμε τα ιδια! Παντα το m79 grenade launcher.Sniper σιγουρα προτιμα το amr one hit οτι και να βαρεσεις.Το καλο shotgun που φευγουν τα ζωα one hit.Και ενα riffle με μεγαλο accuracy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thyra_7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Για εμενα το καλυτερο weapon μεσα στο παιχνιδι ειναι το buzzsaw.Επισης καλο ειναι και το shredder 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Για εμενα το καλυτερο weapon μεσα στο παιχνιδι ειναι το buzzsaw.Επισης καλο ειναι και το shredder Το buzzsaw ειναι cheat...σκοτώνει τους παντες απο αρκούδες μέχρι ελικόπτερα με ενα κλικ. Χάνει το νόημα του το παιχνίδι αν χρησιμοποιείς buzzsaw. Το shredder πολυ καλό και εχει και σιγαστήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thyra_7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 ρωτησε τα καλυτερα οπλα οποτε δεν μπορω να μην το πω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Με buzzsaw και one handed grenade launcher μπορείς να εχεις τα άλλα δύο slot κενά ή απλα να δοκιμάζεις άλλα όπλα έτσι για να σπάει η μονοτονία. Επίσης πολύ καλό όπλο είναι και το machine gun στα τζιπάκια, έχω κάνει κάμποσα ντου σε outposts μόνο με αυτό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ προσπαθώ να κρατάω το loadout ρεαλιστικό οποτε, 1911, M4, Bow k SPAS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 το buzzsaw οντως το εχω και σπερνει τρομο...! και απο sniper το amr εχω και γαμαει one-shot οντως. Τοξο χρησιμοποιησα πολυ επειδη μου αρεσε και το σιγαστηρας και το αποτελεσμα να τους καρφωνω με βελη κτλ. Εχει φαση! Απλα παρακατω δε σκοτωνονται με 1 ολοι οποτε θελει προσοχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MultiDoc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Με buzzsaw και one handed grenade launcher μπορείς να εχεις τα άλλα δύο slot κενά ή απλα να δοκιμάζεις άλλα όπλα έτσι για να σπάει η μονοτονία. Επίσης πολύ καλό όπλο είναι και το machine gun στα τζιπάκια, έχω κάνει κάμποσα ντου σε outposts μόνο με αυτό Έτσι ακριβώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Πώς βγάζω αυτην την απαίσια γκρίζα απόχρωση? Δοκίμασα να βάλω sweetfx αλλα κρασάρει το game... Κανω κατι λαθος? ελα ντε ! μ@λ@κια@ τρανή αυτό το εφέ, χαλάει όλη την ποιότητα της εικόνας και γενικά όλο το περιβάλλον!! άσε που κάνει την απόσταση ορατότητας!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Παντα το m79 grenade launcher.Sniper σιγουρα προτιμα το amr one hit οτι και να βαρεσεις.Το καλο shotgun που φευγουν τα ζωα one hit.Και ενα riffle με μεγαλο accuracy. Το κλειδί της υπόθεσης είναι αυτό το όπλο. Τα υπόλοιπα τα βρίσκεις, βάζει ο καθένας ό,τι του ταιριάζει περισσότερο. Αλλά το m79 άπαξ και μπει, δε ξαναβγαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ρε πούστη Δία πώς διάολο βγαίνει η αποστολή Payback; Είμαι εκεί που πρέπει να σκοτώσω τον Kalinag και έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Yuma?! Θέλει να τον πετύχεις μια φορα και να τον takedown * 3 φορες αν θυμάμαι καλά, έχεις άπειρα heal οποτε βγαίνει. Η τίγρη και οι άλλοι είναι περιττοί, ο Kalinag κινείται πάντα πιο γρήγορα από όλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Τέλος πάντων, έφαγε uninstall γιατί με κούρασε γενικότερα το παιχνίδι. Θα ξαναπεράσω το 3 κάποια στιγμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Κακός γιατί η τελευταία αποστολή είναι pure awesomeness φάση Skyrim Battle of Whiterun. Βασικά γιατί δεν βάζεις το mod που πόσταρα?! Γίνετε άλλο game σοβαρά. Just a thought Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) το μηδενισα! τωρα παιζω λιγο αρενα να γελασω και να παρω κανα αστερι, ολα τα εκανα τα μαζεψα ΟΛΑ! Ολα στο full εκτος απο περιοχες εξερευνησης που ειμαι καπου 205 στα 240 Ειμαι στο 99,90 καπου εκει νομιζω! το ελιωσα... edit : 99,93% kai rank 5 Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2015 από greeneye 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα