Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Ναι αυτό ήταν άκυρο, από 'κει που ήταν ένας απλός άνθρωπος που πήγε εκδρομή στο Kyrat, ξαφνικά μαμούσε και έδερνε.Αλλά 'νταξει, σου έκαναν introduction στο 3, οπότε σου λέει είναι ήδη trained(Οι players) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionisis_mitro Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 για 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Eβαλε κανεις το 1.8 update patch? Mιλαμε για επικη καταστροφη.. Δεν βλεπω να εχει ποσταρει καποιος κατι απο χτες για το update. Σας πηγαινει καλα με το 1.8? Εγω εχω πτωση χωρις υπερβολες καμια 20αρα frames... 60αρι γιοκ μετα το συγκεκριμενο update. Βλεπω και frame drops στα 25 και τετοια.. Τι διαολο εκαναν παλι? Ειναι απιστευτο αυτο που γινεται με την ubi... Οποιος δεν βαριεται ας το δοκιμασει και ας ποσταρει εδω. Επιστροφη στο 1.7 για μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ είμαι ακόμη στο 1.5 και δε με βλέπω να αλλάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ είμαι ακόμη στο 1.5 και δε με βλέπω να αλλάζω. Σωστα, οταν δουλευει κατι γιατι να το σκαλιζουμε? Απλα ειπα να το βαλω μπας και μου δωσει καλυτερο perfomance, οχι πως ειχε prob μεχρι την 1.7 σε μενα. Σκεψου ομως αυτους που το αγορασαν το game παιζουν πχ co op και δεν μπορουν να κανουν rollback τωρα με το 1.8 και θα πρεπει να περιμενουν το επομενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MultiDoc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 με την 1.7 το παιχνίδι έτρεχε μιά χαρά χωρίς κανένα drop κλπ μαξαρισμένα όλα. Από χθες με το 1.8 και drops έχω και περίεργα artifacts (που δεν είχα ποτέ) στα ξύλινα γεφύρια (κάποιες φορές , όχι πάντα). Βέβαια να πώ πως το έτρεξα λίγο (μισή ωρίτσα περίπου σε campaign coop) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 ειμαι στο 79% εχω "βαρεθει" να μαζευω απο μασκες μεχρι παλιοχαρτα προπαγανδες και τελειωμο δεν εχουν,τεραστιο παιχνιδι και γαματο! Εχω αφησει 2 καστρα για κερασακι και κανω ολα τα μαζεματα. με την 1.7 παιζω με 8 γιγα και ειδα καποιες φορες κατι σπασιματα αλλα ενταξει, το σημαντικο ειναι οτι δε με πεταξε ποτε εξω απο μνημη! Εχει πλακα οταν ψαχνεις τη μασκα και δεν τη βρισκεις ενω ειναι πολυ κοντα σου! Εχω αφησει και 7-8 missions για το τελος γιατι αν το μηδενισω μετα δεν προκειται να μαζεψω αντικειμενα Πως βλεπω σε ποια σημεια του χαρτη εχει ΠΑΝΤΑ ελικοπτερακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 με 1.8, τρομερο cpu utilization σε 4790κ + 4690κ....χωρίς κανένα λόγο. επειδή είχα φτάσει 98%... έφαγε και delete μόλις είδα fdrops + κολληματάκια στο ερημικό κομμάτι του χάρτι (τέρμα δεξιά επάνω/κάτω) !!! ο χειρότερος τρόπος που έχασα 40€ ever ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 με 1.8, τρομερο cpu utilization σε 4790κ + 4690κ....χωρίς κανένα λόγο. επειδή είχα φτάσει 98%... έφαγε και delete μόλις είδα fdrops + κολληματάκια στο ερημικό κομμάτι του χάρτι (τέρμα δεξιά επάνω/κάτω) !!! ο χειρότερος τρόπος που έχασα 40€ ever ! εγω δεν κλαιω κανενα 40αρι παντως... το πολυ πολυ να βρισω λιγο το θειο να στελνει καλυτερα δωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Πώς βγάζω αυτην την απαίσια γκρίζα απόχρωση? Δοκίμασα να βάλω sweetfx αλλα κρασάρει το game... Κανω κατι λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 μια χαρα σε μενα το update 1.8... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καποια μκλια εκαναν παλι στο 1.8. Δεν ειναι φυσιολογικο να μου φευγουν 20 frames με ενα update patch.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 ειμαι στο 79% εχω "βαρεθει" να μαζευω απο μασκες μεχρι παλιοχαρτα προπαγανδες και τελειωμο δεν εχουν,τεραστιο παιχνιδι και γαματο! Εχω αφησει 2 καστρα για κερασακι και κανω ολα τα μαζεματα. με την 1.7 παιζω με 8 γιγα και ειδα καποιες φορες κατι σπασιματα αλλα ενταξει, το σημαντικο ειναι οτι δε με πεταξε ποτε εξω απο μνημη! Εχει πλακα οταν ψαχνεις τη μασκα και δεν τη βρισκεις ενω ειναι πολυ κοντα σου! Εχω αφησει και 7-8 missions για το τελος γιατι αν το μηδενισω μετα δεν προκειται να μαζεψω αντικειμενα Πως βλεπω σε ποια σημεια του χαρτη εχει ΠΑΝΤΑ ελικοπτερακι? Στα fortress εχει παντα ελικοπτερακι και στο σπιτι σου.Για τα υπολοιπα δεν εχει καποιο σημαδι στον χαρτη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 ποια 4 θεωρειτε καλυτερα οπλα? που να κολανε και τα 4 στις 4 θεσεις. Για να δουμε αν εχουμε τα ιδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα