Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μέχρι στιγμής έχω την άποψη να μπορώ να σο ότι το 3 ήταν πολύ ποιο καλό στημένο από το 4 !

αυτό με το έντονο σκοτάδι το έχω και γω !

γενικά το παιχνίδι έχει παρά πολλά προβλήματα!

Έτσι όπως το βλέπω καλύτερα να το έβγαζαν Κανά 6μηνο Ποιο μετά παρά αυτό το πράμα που βλέπω!!

Δημοσ.

Κανενα νέο για το πότε θα παίξει το crossfire υπάρχει? Παίζω απο 33-50, αλλά σίγορυρα με το xfire θα είναι απείρως καλύτερα

Εν τω' μεταξύ εχω και άλλο ενα θέμα με τον τίτλο στα σημεία που δεν πέφτει ο ήλιος και γενικώς σκοτεινά σημεία στο δάσος μαυρίζει τόσο πολύ η εικόνα που πραγματικά δεν φαίνεται απολύτως τίποτα οπότε χάνω, Δοκίμασα να αλλάξω τα χρώματα απο το μενού του παιχνιδιού και απο τα settings της τηλεόρασης και των drivers βελτιώνεται ελάχιστα όχι όμως αρκετά τα settings τα έχω στο ultra απο το μενού του παιχνιδιού

Ακριβώς το ίδιο έιχα. Πραγματικά τραγικό δοκίμασα τα πάντα και το μόνο ποθ λειτούργησε και μπόρεσα να τα βλέπω ήτασν να βάλω τα settings στο low. Η κάρτα που έχω είναι η Gtx 760 2gb και δεν έχει πρόβλημα. Το θέμα είναι του παιχνιδιού απλά απαράδεκτο,

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο έιχα. Πραγματικά τραγικό δοκίμασα τα πάντα και το μόνο ποθ λειτούργησε και μπόρεσα να τα βλέπω ήτασν να βάλω τα settings στο low. Η κάρτα που έχω είναι η Gtx 760 2gb και δεν έχει πρόβλημα. Το θέμα είναι του παιχνιδιού απλά απαράδεκτο,

Κατάλαβα φίλε πραγματικά οτι να ναι να βγάζουν παιχνίδια έτσι, Αντε με το xfire να το καταπιώ ετσι και αλλιώς και με την μια r9 270 παίζει οκ αλλά να ρίξω τα settings στην ποιότητα επειδή βαριόντουσαν να βγάλουν ενα παιχνίδι όπως πρέπει ουτε καν uninstall και τέλος

Δημοσ.

Πόσα δισκάκια είναι αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι; Ρωτάω επειδή είναι γύρω στα 30 GB περιεχόμενο...

Εννοώ, είναι 2-3-4 DVD Dual Layer ή 1 Blue Ray; Γνωρίζει κανείς;

Δημοσ.

ε οχι το 3 να ειναι καλυτερο απο το 4... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. δεν υπαρχει καν συγκριση!!!

με την 1.7 παει ρολοι!

το 4 είναι ακριβές αντίγραφο...σε διαφορετικό τοπίο...

• Like 1
Δημοσ.

ε οχι το 3 να ειναι καλυτερο απο το 4... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. δεν υπαρχει καν συγκριση!!!

με την 1.7 παει ρολοι!

Και για μένα ανώτερο είναι το 3, λόγω story.

Γιατί τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια.

Δημοσ.

Ρε παίδες έχουν λαλήσει στην Ubi εντελώς ? ? ? Τι σκ@τ@ patch 3 γίγα είναι αυτό πάλι ?

:mad:  :mad:  :mad:

Κάθε φορά που θα βγαίνει patch θα κατεβάζουμε ότι τους έρθει ? Δεν μπορούν δηλαδή να patchαρουν με λογικό μέγεθος αρχείου ? Πρέπει να κατεβάζουμε ένα σκληρό σε patch κάθε φορά ????

:shock:

Δημοσ.

Όχι.

Και για μένα ανώτερο είναι το 3, λόγω story.

Γιατί τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια.

Ο Pagan δεν τον πλησιάζει καν τον Vaas, αυτό είναι το πρόβλημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...