John-lamia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 μέχρι στιγμής έχω την άποψη να μπορώ να σο ότι το 3 ήταν πολύ ποιο καλό στημένο από το 4 ! αυτό με το έντονο σκοτάδι το έχω και γω ! γενικά το παιχνίδι έχει παρά πολλά προβλήματα! Έτσι όπως το βλέπω καλύτερα να το έβγαζαν Κανά 6μηνο Ποιο μετά παρά αυτό το πράμα που βλέπω!!
alexhs gk Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Κανενα νέο για το πότε θα παίξει το crossfire υπάρχει? Παίζω απο 33-50, αλλά σίγορυρα με το xfire θα είναι απείρως καλύτερα Εν τω' μεταξύ εχω και άλλο ενα θέμα με τον τίτλο στα σημεία που δεν πέφτει ο ήλιος και γενικώς σκοτεινά σημεία στο δάσος μαυρίζει τόσο πολύ η εικόνα που πραγματικά δεν φαίνεται απολύτως τίποτα οπότε χάνω, Δοκίμασα να αλλάξω τα χρώματα απο το μενού του παιχνιδιού και απο τα settings της τηλεόρασης και των drivers βελτιώνεται ελάχιστα όχι όμως αρκετά τα settings τα έχω στο ultra απο το μενού του παιχνιδιού Ακριβώς το ίδιο έιχα. Πραγματικά τραγικό δοκίμασα τα πάντα και το μόνο ποθ λειτούργησε και μπόρεσα να τα βλέπω ήτασν να βάλω τα settings στο low. Η κάρτα που έχω είναι η Gtx 760 2gb και δεν έχει πρόβλημα. Το θέμα είναι του παιχνιδιού απλά απαράδεκτο,
looproll Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ακριβώς το ίδιο έιχα. Πραγματικά τραγικό δοκίμασα τα πάντα και το μόνο ποθ λειτούργησε και μπόρεσα να τα βλέπω ήτασν να βάλω τα settings στο low. Η κάρτα που έχω είναι η Gtx 760 2gb και δεν έχει πρόβλημα. Το θέμα είναι του παιχνιδιού απλά απαράδεκτο, Κατάλαβα φίλε πραγματικά οτι να ναι να βγάζουν παιχνίδια έτσι, Αντε με το xfire να το καταπιώ ετσι και αλλιώς και με την μια r9 270 παίζει οκ αλλά να ρίξω τα settings στην ποιότητα επειδή βαριόντουσαν να βγάλουν ενα παιχνίδι όπως πρέπει ουτε καν uninstall και τέλος
gnsdhrw Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Πόσα δισκάκια είναι αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι; Ρωτάω επειδή είναι γύρω στα 30 GB περιεχόμενο...
greeneye Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ε οχι το 3 να ειναι καλυτερο απο το 4... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. δεν υπαρχει καν συγκριση!!! με την 1.7 παει ρολοι!
Prospector8 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ε τωρα 4 και εσυ, far cry 3.5 ειναι το game 1
gnsdhrw Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Πόσα δισκάκια είναι αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι; Ρωτάω επειδή είναι γύρω στα 30 GB περιεχόμενο... Εννοώ, είναι 2-3-4 DVD Dual Layer ή 1 Blue Ray; Γνωρίζει κανείς;
mclein7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ε οχι το 3 να ειναι καλυτερο απο το 4... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. δεν υπαρχει καν συγκριση!!! με την 1.7 παει ρολοι! το 4 είναι ακριβές αντίγραφο...σε διαφορετικό τοπίο... 1
phanispal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ε οχι το 3 να ειναι καλυτερο απο το 4... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. δεν υπαρχει καν συγκριση!!! με την 1.7 παει ρολοι! Και για μένα ανώτερο είναι το 3, λόγω story. Γιατί τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια.
MultiDoc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παίδες έχουν λαλήσει στην Ubi εντελώς ? ? ? Τι σκ@τ@ patch 3 γίγα είναι αυτό πάλι ? Κάθε φορά που θα βγαίνει patch θα κατεβάζουμε ότι τους έρθει ? Δεν μπορούν δηλαδή να patchαρουν με λογικό μέγεθος αρχείου ? Πρέπει να κατεβάζουμε ένα σκληρό σε patch κάθε φορά ????
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Far Cry 4 – PC Patch 1.8.0 Now Available, Adds Custom Map Co-Op Support 1
euxoulhs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Far Cry 4 – PC Patch 1.8.0 Now Available, Adds Custom Map Co-Op Support πρεπει ναχουμε και ολα τα προηγουμενα patch για να περασουμε το 1.8?
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Όχι. Και για μένα ανώτερο είναι το 3, λόγω story. Γιατί τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια. Ο Pagan δεν τον πλησιάζει καν τον Vaas, αυτό είναι το πρόβλημα. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Εμενα πιο πολύ με χάλασε που ο AJ από την αρχή γίνετε killing machine, τουλάχιστον στο 3 ήταν πιο χαλαρά και με συνδυασμό με το tattoo o Jason έβγαζε περισσότερο νόημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα