Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν θέλω να ρίξω λάδι στην φωτιά, ή να ξεκινήσω πάλι κόντρα, αλλά νομίζω σε τέτοιες περιπτώσεις εχεις το δικαίωμα να το πάρεις απο τον θείο... Δεν γινεται κατι που σου ανήκει, το αγορασες, ξαφνικά να στο παίρνουν πίσω...

Σκεψου μια δεκαετία πριν, που αγόραζες το CD με το παιχνιδι, το εβαζες κ επαιζες... απο οπου κ να το αγόραζες, το παιχνίδι ηταν δικό σου... Ολο-δικο σου! Τώρα αγοράζεις κατι και δεν σου ανηκει... 

Οσο κ να μου αρεσει το FC, η ubi σκαβει τον λάκκο της 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδες εγω μετα απο αναμονη 2 μηνων καταφερα μετα απο δεκαδες βαλε βγαλε του παιχνιδιου drivers ρυθμισεις και ενα σκασμο αλλα πειραματα που εκανα να το παιξω χωρις κανενα κολλημα χθες βραδυ. ΟΛΑ καλα εφτασα στο σημειο μετα το mission στα Ιμαλαια και τελειωσα και το Mission με το οπιο...κανω save & quit.

Σημερα παω να το ανοιξω και με βγαζει με προοδο 1,7% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολη η προοδος χαμενη WTF????

Καμια ιδεα για το πως να βρω τα saves μου; Δεν υπαρχει τιποτα μεσα στο Profile και profile.backup....

την κάτσαμε αν αρχίσουν να το κάνουν όλοι...

We regularly deactivate keys that were fraudulently obtained and resold.

customers should contact the vendor from whom they purchased the key.

Ubisoft is targeting keys bought with fraudulent credit cards

ρε παιδες εγω μετα απο αναμονη 2 μηνων καταφερα μετα απο δεκαδες βαλε βγαλε του παιχνιδιου drivers ρυθμισεις και ενα σκασμο αλλα πειραματα που εκανα να το παιξω χωρις κανενα κολλημα χθες βραδυ. ΟΛΑ καλα εφτασα στο σημειο μετα το mission στα Ιμαλαια και τελειωσα και το Mission με το οπιο...κανω save & quit.

Σημερα παω να το ανοιξω και με βγαζει με προοδο 1,7% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολη η προοδος χαμενη WTF????

Καμια ιδεα για το πως να βρω τα saves μου; Δεν υπαρχει τιποτα μεσα στο Profile και profile.backup....

Αυτό το πρόβλημα το είχα στις αρχές όταν ξεχνούσα να κάνω run as administrator το παιχνίδι. Έπαιζε κανονικά αλλα δεν είχε write privilieges μάλλον και δεν έσωζε. Φρόντισε πάντα να το τρέχεις έτσι.

Αυτό το πρόβλημα το είχα στις αρχές όταν ξεχνούσα να κάνω run as administrator το παιχνίδι. Έπαιζε κανονικά αλλα δεν είχε write privilieges μάλλον και δεν έσωζε. Φρόντισε πάντα να το τρέχεις έτσι.

με Uplay δεν βρισκω τετοια επιλογη...

με Uplay δεν βρισκω τετοια επιλογη...

Δεν έχεις εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας; Δεξι κλίκ run as administrator αντί απλά να κλικάρεις το εικονίδιο. Το uplay φαντάζομαι έχει δικό του launcher οπότε δεν έχω ιδέα. Μήπως να έτρεχες την εφαρμογή του uplay σαν admin. Idk.

Γαμώ τα bugs της ubisoft. Το παιχνίδι το έχω αυθεντικό με patch 7, και όταν τελειώνω την πίστα πης αρένας, που πρέπει να επιβιώσεις 4 rounds, το παιχνίδι κολλάει στο loading screen...

Μονο με τασκ μανατζερ κ κιλλ στρώνει το pc. (της υπογραφής)

Ξέρει κανείς τι μπορει να φταίει?

Μιλάμε για πολύ θράσος εκεί στην Ubisoft.

Μετά την τόση μετριότητα που μας σέρβιρε την χρονιά που μας πέρασε και τα άμέτρητα τεχνικά προβλήματα σε ΟΛΑ της τα παιχνίδια , έρχετε τώρα να βάλει το κερασάκι στην τούρτα , αφαιρόντας το παιχνίδι από άτομα που το πλήρωσαν!

Πόσο καιρός πέρασε από τότε που ζητούσαν συγγνώμη για την κατάσταση την οποία έβγαλαν το Assasin's creed? Αλλα ναι έδωσαν ένα free DLC και όλα εντάξει...

καλά έκανε κ τα αφαίρεσε κατά τη γνώμη μου...

είναι κλεπταποδόχοι αυτοί που αγόρασαν κλειδιά που είχαν αγοραστεί με κλεμμένες πιστωτικές ή άλλους παράνομους τρόπους..

προφανώς δε φταίει ο τελευταίος αγοραστής αλλά όλοι έχουν το δίκιο τους.

το ίδιο συμβαίνει κ στην ερμού (αθήνα)..περπατάς αμέριμνος κ σε πλησιάζουν τύποι με κλεμμένες πιστωτικές κ σου λένε "τι γουστάρεις ν'αγοράσεις & από ποιό μαγαζί"...εσύ δείχνεις την προτίμηση, μπαίνουν, αγοράζουν κ μετά εσύ δίνεις κάτι συμβολικό...

αν σε πιάσουν, θα φας μεγαλύτερη ποινή απ'τον τύπο με την κλεμμένη κάρτα !!!!

Γαμώ τα bugs της ubisoft. Το παιχνίδι το έχω αυθεντικό με patch 7, και όταν τελειώνω την πίστα πης αρένας, που πρέπει να επιβιώσεις 4 rounds, το παιχνίδι κολλάει στο loading screen...

Μονο με τασκ μανατζερ κ κιλλ στρώνει το pc. (της υπογραφής)

Ξέρει κανείς τι μπορει να φταίει?

Τελικά το πρόβλημα διορθώθηκε με το verify που έχει στο uplay για τα αρχεία.

Κάπως έγιναν corrupted, μονα τους.  

Κανενα νέο για το πότε θα παίξει το crossfire υπάρχει? Παίζω απο 33-50, αλλά σίγορυρα με το xfire θα είναι απείρως καλύτερα

Εν τω' μεταξύ εχω και άλλο ενα θέμα με τον τίτλο στα σημεία που δεν πέφτει ο ήλιος και γενικώς σκοτεινά σημεία στο δάσος μαυρίζει τόσο πολύ η εικόνα που πραγματικά δεν φαίνεται απολύτως τίποτα οπότε χάνω, Δοκίμασα να αλλάξω τα χρώματα απο το μενού του παιχνιδιού και απο τα settings της τηλεόρασης και των drivers βελτιώνεται ελάχιστα όχι όμως αρκετά τα settings τα έχω στο ultra απο το μενού του παιχνιδιού

Τελικά το πρόβλημα διορθώθηκε με το verify που έχει στο uplay για τα αρχεία.

Κάπως έγιναν corrupted, μονα τους.  

Την ειχα πατησει και εγω με τα fast travel, dc συνεχεια και κάπως έγιναν corrupted μονα τους τα αρχεια κ σε μενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...