mclein7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 έχετε σκεφτεί πόσος κόσμος έχει ΜΟΝΟ κονσόλα ; εξαιτίας της τιμής, της άνεσης, των φίλων κλπ ; όχι μόνο στην ελλάδα αλλά παγκόσμια.... θεωρώ πως οι μεγάλες αγορές παίζουν φουλ κονσόλα κι αδιαφορούν για την ύπαρξη των πισί κ των δυνατοτήτων. δε γνωρίζω στοιχεία πάντως συγγενείς & φίλοι στην αμερική αγοράζουν ps + xbox κ παίζουν πάντα κ τα πάντα εκεί. το ίδιο συμβαίνει με συγγενείς σε βέλγιο + αυστρία, αν κ αυτοί δε θεωρούνται μεγάλη αγορά.. μήπως είναι μόνο ιδέα των pc owners οτι "χαλάνε", "υποβαθμίζουν" κλπ τα παιχνίδια οι εταιρείες για να μην υπάρχει κάποιος παραπονεμένος ενώ στην πραγματικότητα δεν τους ενδιαφέρει ή απλώς δεν ασχολούνται ;
qsis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Αν δεν τους ενδιέφερε δε θα έβγαζαν καν τα παιχνίδια τους στο pc, απλα το κοινό των pc είναι πολλαπλάσια απαιτητικό (τουλαχιστον αυτοί που ασχολούνται πιο εντατικά) και σαφώς πιο δύσκολο να ικανοποιήσει κανείς Πάντως και τα λεφτά που παίζουν στο pc gaming δεν είναι αμελητέα ποσότητα, οι κάρτες και μόνο που πουλάνε οι τίτλοι είναι αρκετός λόγος για να ασχοληθεί ένα στούντιο και να πάρει λεφτά βάζοντας στο παιχνίδι του το the way it's meant to be played ή το gaming evolved Μη λέμε πάντως τα ίδια και τα ίδια, μας έχουν χεσμένους για το πολύ απλό λόγο ότι παίζουμε στα pc, μας αρέσει και δεν έχουμε κάποια άλλη επιλογή. Είμαστε τα πιο "σιγουράκια" Μια λύση θα ήταν να υπάρχει εναλλακτική πλατφόρμα εκτός windows για να υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός και να μη μιλάμε για μόνο μια πλατφόρμα (με εναλλακτική τις πολύ χειρότερες κονσόλες) , αλλά αυτό μου φαίνεται αρκετά επιστημονική φαντασία. Ακόμα και η υποτιθέμενη προσπαθεια της valve δε βλέπω να προχωράει, αλλά και να προχωρήσει δε ξέρω μέχρι πού μπορεί να φτάσει
mclein7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 όχι αν τους ενδιαφέρει για τα λεφτά... απλώς αν ενδιαφέρονταν πραγματικά οι εταιρείες για τους pc owners δε θα υποβάθμιζαν το προϊόν τους. ουσιαστικά η όποια κόντρα -αν υφίσταται- είναι φτιαχτή...απ΄τα μέσα ενημέρωσης, απ'τους μαρκετίστες, απ'τους πωλητές κλπ.... γενικά δε νομίζω πως οι κονσολάδες ασχολούνται με τους πισάδες...ουτε συγκρινουν το προϊόν τους με αυτων των πισι. θεωρω πως το προβλημα το εχουν οι πισάδες...-αν υπαρχει προβλημα-...
qsis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Τα fanboys εκατέρωθεν πάντα δίνουν πόνο, αυτό είναι χαρακτηριστικό του ανθρώπινου είδους Δε ξέρω τι σκέφτεται σήμερα ένας αποκλειστικά console gamer, αλλά ένας που παίζει κυρίως σε pc μετά από αρκετά κακά port τα έχει πάρει κρανίο 1
Alex21121988 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Kαλο ειναι να εχεις και την κονσολα για τα exclusives. Δεν παιζει ολο και κατι θα ζηλευεις που θα το εχουν μονο οι κονσολες. Ετσι γινεται παντα. Εγω εχω και το ps4 ετοιμοπολεμο σε περιπτωσεις τυπου WD στις αρχες οπου το πηρα εκει και ησυχασα. Και οσο υπαρχουν παροιμοια σκατο ports, καλο ειναι να υπαρχει μια κονσολα ετοιμη για να σε ξελασπωσει. Εγω τουλαχιστον ετσι παντα ειμαι safe τοσα χρονια. 2
Cowboy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Kαλο ειναι να εχεις και την κονσολα για τα exclusives. Δεν παιζει ολο και κατι θα ζηλευεις που θα το εχουν μονο οι κονσολες. Ετσι γινεται παντα. Εγω εχω και το ps4 ετοιμοπολεμο σε περιπτωσεις τυπου WD στις αρχες οπου το πηρα εκει και ησυχασα. Και οσο υπαρχουν παροιμοια σκατο ports, καλο ειναι να υπαρχει μια κονσολα ετοιμη για να σε ξελασπωσει. Εγω τουλαχιστον ετσι παντα ειμαι safe τοσα χρονια. Ειναι ελαχιστα τα exclusives των κονσολων σε σχεση με αυτα του PC. Αυτα που αξιζουν για εμενα ειναι λιγοτερα απο 10 σε Xbox και PS μαζι (απο τα οποια τα μισα και αν, θα καθομουν σημερα να παιξω με γραφικα κονσολας), δεν αξιζει να εχω και κονσολα μονο γι αυτα οταν στο PC εχω απειρες επιλογες. ΙΜΗΟ. Εχω PS3 και Xbox360 και επαιζα το 2007-2010. Ακομα παλιοτερα ειχα PS2, και το Xbox το οποιο το πηρα την πρωτη εβδομαδα που ηρθε στην Ελλαδα. Αλλα πλεον δεν βλεπω λογο να ξανα-ασχοληθω με κονσολες, εχουν μεινει πισω. Οσο για τα παιχνιδια με κακο Optimization στο PC, οπως το Watch Dogs και το AC Unity, χαλια ετρεχαν και στις κονσολες. Για μια high-end καρτα γραφικων στο PC ομως δεν ειναι προβλημα. Το Watch Dogs το ειχα παρει day1 και το επαιξα σε 2560x1440 Ultra/Ultra στα 50fps, στο PS4 ετρεχε (και τρεχει) στα 900p στα 30fps με χαμηλοτερα settings. Αντιστοιχη περιπτωση και το AC Unity. Και επειδη εχεις GTX970, δεν προκειται να βρεις ποτε crossplatform παιχνιδι που να τρεχει καλυτερα στο PS4 σου. Καθως η 970 ειναι υπερβολικα δυνατοτερη απο την GPU του PS4, και (σε αντιθεση με παλαιοτερες δυνατες καρτες) εχει περισσοτερη VRAM απο τη μνημη που μπορει να διαθεση το PS4 στην GPU του. 2
aekoriginal21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Κανένας εδώ μέσα με 6950 1gb; Πως σας τρέχει; Εγώ το μέγιστο playable που μπορώ να φτάσω είναι τα medium με aa off και κοιμαίνομαι στα 35-60 (45 avg θα έλεγα) frames με το σύστημα της υπογραφής. Έχω την αίσθηση πως το v-sync βοηθάει λιγάκι στην περίπτωσή μου καθώς χωρίς αυτό με έπιανε ζαλάδα. Θέλω καρτούλα οπωσδήποτε.
Federacion Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Εγώ με 6950 στα ίδια ίσως λίγο πιο κάτω. Γιατί σε χαλάει; Playable νομίζω Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
aekoriginal21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Προσπάθησα και με low. Το θέμα είναι πως έχω συνέχεια framedrops και πονοκεφαλιάζω. Με την τελευταία έκδοση πάντα. Κρίμα γιατί το παιχνίδι απο gameplay λέει πάρα πολύ. Έχεις ανοιχτό το v-sync εσύ; Μπορείς να παίξεις χωρίς να ζαλιστείς;
klainmaingr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Αποφάσισα να κάνω και τα 5-6 τελευταία missions που μου είχαν μείνει σήμερα. (rip heli δεν κρατήθηκα) Είναι απο τις φάσεις που ξενερώνω με τον εαυτό μου που δε το πήρα legit και περιμένω κανένα price drop για να το ξαναπαίξω steam για το 100%. Ήδη είχα αξιοπρεπές completion αλλα αυτός ο ρημάδης ο θείος δε με τραβάει να βρώ τα πάντα :\ Πλέον τέτοια game δε θα τα αγγίζω απο θείους και απλά υπομονή μερικούς μήνες να πέσουν οι τιμές. 1
Prospector8 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Αποφάσισα να κάνω και τα 5-6 τελευταία missions που μου είχαν μείνει σήμερα. (rip heli δεν κρατήθηκα) Είναι απο τις φάσεις που ξενερώνω με τον εαυτό μου που δε το πήρα legit και περιμένω κανένα price drop για να το ξαναπαίξω steam για το 100%. Ήδη είχα αξιοπρεπές completion αλλα αυτός ο ρημάδης ο θείος δε με τραβάει να βρώ τα πάντα :\ Πλέον τέτοια game δε θα τα αγγίζω απο θείους και απλά υπομονή μερικούς μήνες να πέσουν οι τιμές. Ειπαμε μεγαλα λογια μην λετε για την UBI... Κοιταξτε τι εκανε παλι η ΑΘΕΟΦΟΒΗ !!!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!! http://www.reddit.com/r/gaming/comments/2tketk/ubisoft_removing_far_cry_4_without_notice_from/ Ο αλλος λεει του βγαλανε το Watch Dogs που το πηρε απο το G2Play,ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΥΡΙΟΙ το game και ξαφνικα μια μερα ξυπναει η UBi και το αφαιρει απο το account του,οπως εκανε και σε αλλα ατομα και σε αλλα games...! Το διανοειστε ?!? 1
MultiDoc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Ειπαμε μεγαλα λογια μην λετε για την UBI... Κοιταξτε τι εκανε παλι η ΑΘΕΟΦΟΒΗ !!!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!! http://www.reddit.com/r/gaming/comments/2tketk/ubisoft_removing_far_cry_4_without_notice_from/ Ο αλλος λεει του βγαλανε το Watch Dogs που το πηρε απο το G2Play,ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΥΡΙΟΙ το game και ξαφνικα μια μερα ξυπναει η UBi και το αφαιρει απο το account του,οπως εκανε και σε αλλα ατομα και σε αλλα games...! Το διανοειστε ?!? Εγώ αγόρασα το season pass του FC4 από το G2A εδώ και 10 μέρες περίπου, κι ενώ όλα καλά (ενεργοποιήθηκε, το έπαιζα κλπ) ξαφνικά μπαίνω προχθές να παίξω κι έχει εξαφανιστεί από το account μου........ o.O Πάω να το ξανακάνω activate και μου βγαζει μήνυμα ότι το κλειδί αυτό έγινε banned.... ο.Ο Μίλησα με G2A και με παρέπεμψαν στην Ubi... έστειλα mail κι αναμένω. Το πιό εκνευριστικό είναι ότι το έσβησαν χωρίς καν ένα mail, μια ειδοπόίηση, κάτι τελος πάντων....
klainmaingr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Ειπαμε μεγαλα λογια μην λετε για την UBI... Κοιταξτε τι εκανε παλι η ΑΘΕΟΦΟΒΗ !!!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!! http://www.reddit.com/r/gaming/comments/2tketk/ubisoft_removing_far_cry_4_without_notice_from/ Ο αλλος λεει του βγαλανε το Watch Dogs που το πηρε απο το G2Play,ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΥΡΙΟΙ το game και ξαφνικα μια μερα ξυπναει η UBi και το αφαιρει απο το account του,οπως εκανε και σε αλλα ατομα και σε αλλα games...! Το διανοειστε ?!? Αυτό έβλεπα το πρωί και αυτομουτζωνόμουνα. Σκεφτόμουν να το πάρω απο g2a κιόλας.... Είναι πραγματικά λές και θέλουν να γίνουν μισητές μερικές εταιρείες. Η ubi προσπαθεί να γίνει η νέα ΕΑ.
Prospector8 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Εγώ αγόρασα το season pass του FC4 από το G2A εδώ και 10 μέρες περίπου, κι ενώ όλα καλά (ενεργοποιήθηκε, το έπαιζα κλπ) ξαφνικά μπαίνω προχθές να παίξω κι έχει εξαφανιστεί από το account μου........ o.O Πάω να το ξανακάνω activate και μου βγαζει μήνυμα ότι το κλειδί αυτό έγινε banned.... ο.Ο Μίλησα με G2A και με παρέπεμψαν στην Ubi... έστειλα mail κι αναμένω. Το πιό εκνευριστικό είναι ότι το έσβησαν χωρίς καν ένα mail, μια ειδοπόίηση, κάτι τελος πάντων.... Περιμενουμε νεα σου, και τι θα πει στο email. Αλλα αμα γραφει οτι ειναι banned μαλλον ειναι ξεκάθαρο, ή μπορει να ειναι κάποιο λαθος του συστήματος τους, ενα αισιοδοξίο σενάριο.. Αν οντως σου πουνε οτι σε μπαναραμε γιατι το πήρες απο 3rd party seller, εγω προσωπικά, μαυρο σε οτι παιχνίδι γράφει Ubi, αρκετα επιεικής ημουν μαζι της. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα