gkalas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ξεκίνησέ το άφοβα. GIGABYTE GTX 970 G1 GAMING 4 GB έχεις.Το dsr 4k ξεχασες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Εγω μετα το patch, μολις κανω fast travel crasharei to game....και τον πινω! εχει κανεις αλλος προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gothrylos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Το dsr 4k ξεχασες Το έβαλα στην αρχή και το έσβησα για να μην γίνω τέρμα γραφικός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MultiDoc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Παίδες ίσως και να είναι off topic, αλλά εάν κάποιος έχει το DLC Escape from Durgesh και θέλει να το παίξουμε coop ας στείλει ένα pm να το κανονίσουμε γιατί σε single player μου έχει σπάσει τα νεύρα (έχω φάει τρελά άκυρα και σκοτώνωμαι στο τέλος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Παίδες ίσως και να είναι off topic, αλλά εάν κάποιος έχει το DLC Escape from Durgesh και θέλει να το παίξουμε coop ας στείλει ένα pm να το κανονίσουμε γιατί σε single player μου έχει σπάσει τα νεύρα (έχω φάει τρελά άκυρα και σκοτώνωμαι στο τέλος). lel nab Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ρε συ Oroku Saki θύμησέ μου λίγο, τί κάρτα γραφικών έχεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Συγνώμη για το ontopic τώρα π έχω πιασει όλα τ fortress και outpost, εξαφανίστηκαν τα cargo trucks που κανεις hijack και έχω 2/3.... τον ήπια η υπάρχει άλλος τροπος να ξανά εμφανιστούν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MultiDoc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Συγνώμη για το ontopic τώρα π έχω πιασει όλα τ fortress και outpost, εξαφανίστηκαν τα cargo trucks που κανεις hijack και έχω 2/3.... τον ήπια η υπάρχει άλλος τροπος να ξανά εμφανιστούν; Δεν εξαφανίζονται, συνήθως θα τα βρείς κοντά στη γέφυρα που ενώνει Βορά-Νότο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 μ εστειλαν πμ οτι θελουν reset τα outpost γτ δν ξαναεμφανιζονται αν εχεις ολα τα liberated :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 μ εστειλαν πμ οτι θελουν reset τα outpost γτ δν ξαναεμφανιζονται αν εχεις ολα τα liberated :/ μια χαρά εμφανίζονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MultiDoc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Κι εμένα με 100% μια χαρά μου εμφανίζονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 εχετε κανει liberate ολα τα fortress και outpost? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MultiDoc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 εχετε κανει liberate ολα τα fortress και outpost?[/size] Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Aπο ολα τα patch που εχουν βγει μεχρι τωρα πιο ειναι το καλυτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Aπο ολα τα patch που εχουν βγει μεχρι τωρα πιο ειναι το καλυτερο? Παντα το τελευταιο, περιλαμβανει τις βελτιωσεις ολων των προηγουμενων patches. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα