Cowboy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Αυτο το πραγμα εχω στην 1,6 που δεν υπηρχε στην 1.5. (αν και ο τυπας για τετοιο συστημα εχει χειροτερα fps drops απο εμενα,εμενα οτι και να κανω δεν πεφτει κατω απο 50 wtf ) Εχεις χαμηλοτερα fps και λογο recording. Για δοκιμασε να τρεξεις Ultra present. Xωρις τις ρυθμισεις τις Nvidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Preset * 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 παιδες μια ερωτηση για 100% πρεπει να μαζεψω και τα chest? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 παιδες μια ερωτηση για 100% πρεπει να μαζεψω και τα chest? Αν και δεν είναι ΤΟΣΟ δύσκολο αν έχεις αγορασμένα τα maps, έχω την εντύπωση οτι δεν τα μετράει πουθενά και ο,τι όχι δεν πρέπει. Αλλα γενικά αν θές να αγοράσεις τα πάντα τα chest είναι καλή ιδέα να τα κυνηγάς ιδιαίτερα για το πρώτο 50% του παιχνιδιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αν και δεν είναι ΤΟΣΟ δύσκολο αν έχεις αγορασμένα τα maps, έχω την εντύπωση οτι δεν τα μετράει πουθενά και ο,τι όχι δεν πρέπει. Αλλα γενικά αν θές να αγοράσεις τα πάντα τα chest είναι καλή ιδέα να τα κυνηγάς ιδιαίτερα για το πρώτο 50% του παιχνιδιού. ενταξει στο 70% ειμαι ακομα αλλα δν τα κυνηγαω ολα τα chest τα αλλα ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gballas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 έχω εμφανές coil whine με την Asus STRIX 970 όταν φορτώνει το FarCry4 και λιγότερο όταν παίζω. Είναι η 2η κάρτα που έχω αλλάξει. Τι λέτε να κάνω? Εσείς έχετε αυτό το θέμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δεν είναι πρόβλημα αυτό αν το κάνει όταν φορτώνει. Αυτό γίνεται σε όλες τις κάρτες σε πολλά παιχνίδια Όταν παίζεις ανάλογα το πόσο ενοχλητικό είναι, κανονικά εκεί δε θα έπρεπε να έχεις καθόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 έχω εμφανές coil whine με την Asus STRIX 970 όταν φορτώνει το FarCry4 και λιγότερο όταν παίζω. Είναι η 2η κάρτα που έχω αλλάξει. Τι λέτε να κάνω? Εσείς έχετε αυτό το θέμα? Ποσο δυνατο/ενοχλητικο ειναι? Αρκετες GTX970 εχουν coil whine αλλα δεν ειναι προβλημα για την καρτα αυτο. Εγω για να ακουσω coil whine στην 970 μου σε full load πρεπει να ανοιξω το κουτι και να κατσω στους 30 ποντους απο την καρτα. Αλλιως δεν ακουγεται τιποτα. (Και το συστημα μου ειναι πολυ αθορυβο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gballas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ποσο δυνατο/ενοχλητικο ειναι? Αρκετες GTX970 εχουν coil whine αλλα δεν ειναι προβλημα για την καρτα αυτο. Εγω για να ακουσω coil whine στην 970 μου σε full load πρεπει να ανοιξω το κουτι και να κατσω στους 30 ποντους απο την καρτα. Αλλιως δεν ακουγεται τιποτα. (Και το συστημα μου ειναι πολυ αθορυβο). Όταν φορτώνει το game κάνει πολύ έντονο θόρυβο. Μέσα στο game ελάχιστο. Έχω και γω αθόρυβο σύστημα γι' αυτό μου φαίνονται περίεργοι αυτοί οι ήχοι. Δεν είναι πρόβλημα αυτό αν το κάνει όταν φορτώνει. Αυτό γίνεται σε όλες τις κάρτες σε πολλά παιχνίδια Όταν παίζεις ανάλογα το πόσο ενοχλητικό είναι, κανονικά εκεί δε θα έπρεπε να έχεις καθόλου Γιατί δεν είναι πρόβλημα? Επειδή είναι απλά loading screen? Τι πρέπει να κάνω Limit στα 60 fps από τους drivers της nvidia για να μην πιάνει 6000 fps στο loading screen? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Γιατί δεν είναι πρόβλημα? Επειδή είναι απλά loading screen? Τι πρέπει να κάνω Limit στα 60 fps από τους drivers της nvidia για να μην πιάνει 6000 fps στο loading screen? γιατί δεν είναι πρόβλημα, πώς αλλιώς να στο πω? δεν αξίζει να ασχοληθείς εμένα μου το κάνει αυτό με amd να καταλάβεις (και όχι μόνο στη τωρινή μου) , απλά μου το κάνει μόνο σε τίποτα τέτοιες καταστάσεις που ανεβαίνουν ανεξέλεγχτα τα fps δεν αξίζει να ασχοληθείς για λίγο θόρυβο για λίγα δευτερόλεπτα, γιατί μόνο αυτό είναι το πρόβλημα δε χαλάνε οι κάρτες από το coil whine και ούτε γίνεται να μη το έχεις το πρόβλημα είναι να στο κάνει συνέχεια, έντονα και να σε ενοχλεί, αλλά υπό συνθήκες όπως έχω ξαναπεί όλες οι κάρτες τσιρίζουν και το loading στο fc (κάπου καθώς ξεκινάς το παιχνίδι νομίζω) είναι μια από αυτές τις συνθήκες.. κλάιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δεν ειναι θεμα software και δεν μπορεις να κανεις και πολλα γενικοτερα, ενεργοποιησε παντως το Adaptive Vsync ωστε να μην πιεζεται η καρτα σου οταν δεν χρειαζεται. Ειναι φυσιολογικο φαινομενο το coil whine και δεν αποτελει προβλημα, περα απο το ακουστικο. Μπορεις μονο να το κανεις λιγοτερα εσθητο με ηχομονωσεις κτλ.Ποσο κοντα στο κουτι καθεσαι παρεμπιπτοντως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gballas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δεν ειναι θεμα software και δεν μπορεις να κανεις και πολλα γενικοτερα, ενεργοποιησε παντως το Adaptive Vsync ωστε να μην πιεζεται η καρτα σου οταν δεν χρειαζεται. Ειναι φυσιολογικο φαινομενο το coil whine και δεν αποτελει προβλημα, περα απο το ακουστικο. Μπορεις μονο να το κανεις λιγοτερα εσθητο με ηχομονωσεις κτλ. Ποσο κοντα στο κουτι καθεσαι παρεμπιπτοντως? 1.5m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Καλά μετά το update 1.7 το παιχνίδι πλέον παίζεται σχεδόν τέλεια και το ευχαριστιέμαι... με HD 7950 Ευτυχως το χα παρατησει στο 13% game progress οπότε είμαι στην αρχή ακόμα. Φανταστείτε να είχα και καινούργια κάρτα γραφικών...Ενω τώρα το παίζω στο high με τριών ετών παλαιά κάρτα gpu, με καινουργια κάρτα γραφικών θα το παιζα στα Ultra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Σε Ultra settings με SMAA στα 1080p πεφτει κατω απο τα 30fps η 7950?Οσους εχω δει με R9 280 σε Ultra το παιζουν με καλα fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Παω να δοκιμάσω στα ultra και επανέρχομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα