{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Με το mod γίνετε άλλο game, απορώ πως το έπαιζα πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Με το mod γίνετε άλλο game, απορώ πως το έπαιζα πριν βαλε μια photo να το δουμε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δεν αλλάζει κάτι στην εικόνα ώστε να βάλω screen buddy, πατα το link να δεις τις αλλαγές, τα πιο σημαντικά for με είναι το bullet dmg, attachments και που κλείνει το flash από αντικείμενα. Επίσης είναι ένα απλό copy paste και δεν επηρεάζει τα saves, αλλα καλύτερα σε νέο game. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Far Cry 4 – Escape from Durgesh Prison DLC – Now Available Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Εγώ είμαι με την αναβάθμιση του παιχνιδιού 1,4 και όταν αλλάζω κάποιες ρυθμίσεις στα γραφικά ή θα τα βλέπω όλα μοβ ή όλα άσπρα! τι παίζει με αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Εγώ είμαι με την αναβάθμιση του παιχνιδιού 1,4 και όταν αλλάζω κάποιες ρυθμίσεις στα γραφικά ή θα τα βλέπω όλα μοβ ή όλα άσπρα! τι παίζει με αυτό; Στην 1,5 φευγει και το stuttering,στην 1,6 wel-wel-welcome b-b-back Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Στην 1,5 φευγει και το stuttering,στην 1,6 wel-wel-welcome b-b-back Εχεις stuttering στην 1,6 και με GTX970? Εμενα μου παιζει νερο στα 60fps χωρις ιχνος stuttering. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Εχεις stuttering στην 1,6 και με GTX970? Εμενα μου παιζει νερο στα 60fps χωρις ιχνος stuttering. Μονο οταν οδηγουσα αν και νομιζω εφταιγε αυτο το fur της nvidia.Οταν το εβγαζα δεν ειχα αλλα μου ψιλοαρεσε (οχι το enhanced το απλο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Με το 1.6 δεν υπάρχει stuttering ούτε memory leak, απόλυτος playable αν εξαιρέσεις ότι τα npcs δεν ανοίγουν το στόμα τους όταν μιλάνε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Με το 1.6 δεν υπάρχει stuttering ούτε memory leak, απόλυτος playable αν εξαιρέσεις ότι τα npcs δεν ανοίγουν το στόμα τους όταν μιλάνε. "Ο ασθενής τελικά τη γλύτωσε. Θα κρατήσει το πόδι του και θα περπατάει τέλεια. Ωστόσο υπάρχει ένα πολύ μικρό πρόβλημα. Μην σαν ανησυχεί, δεν πρόκειται να επηρεάσει την ικανότητά του να περπατάει... κατά τη διαδικασία, αχρηστέψαμε την ικανότητα ομιλίας του. Αλλά όπως είπα, μην πανικοβάλλεστε, το πόδι είναι μια χαρά." Χα χα, well done xD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=_yNKGTmi2ls Αυτο το πραγμα εχω στην 1,6 που δεν υπηρχε στην 1.5. (αν και ο τυπας για τετοιο συστημα εχει χειροτερα fps drops απο εμενα,εμενα οτι και να κανω δεν πεφτει κατω απο 50 wtf ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Πέρα από κάκιστη οδήγηση, killing innocents και lame ass pistol from the future δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στο video, όσο για τα fps πάνω από 60 είναι...μήπως φτάει κάτι άλλο στο pc σου?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Που το βρήκε το 1.7 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MultiDoc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Που το βρήκε το 1.7 ; Βγήκε σήμερα με το release του νέου campaign (από το season pass) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Τέλος και από εμένα στο 52% με όλα τα outposts, towers και όλα τα σοβαρά side missions. Δεν ξέρω γιατί δίνει τόσο μικρό ποσοστό αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τα races, τις αφίσες και ότι άλλο έχει απομείνει τέλος πάντων. Αρκετά διασκεδαστικό αλλά σχετικά εύκολο. Πάμε για ACU τώρα αν παλεύεται καθόλου με την 1.4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα