Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν αλλάζει κάτι στην εικόνα ώστε να βάλω screen buddy, πατα το link να δεις τις αλλαγές, τα πιο σημαντικά for με είναι το bullet dmg, attachments και που κλείνει το flash από αντικείμενα. Επίσης είναι ένα απλό copy paste και δεν επηρεάζει τα saves, αλλα καλύτερα σε νέο game.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ είμαι με την αναβάθμιση του παιχνιδιού 1,4

και όταν αλλάζω κάποιες ρυθμίσεις στα γραφικά ή θα τα βλέπω όλα μοβ ή όλα άσπρα!

τι παίζει με αυτό;

Εγώ είμαι με την αναβάθμιση του παιχνιδιού 1,4

και όταν αλλάζω κάποιες ρυθμίσεις στα γραφικά ή θα τα βλέπω όλα μοβ ή όλα άσπρα!

τι παίζει με αυτό;

Στην 1,5 φευγει και το stuttering,στην 1,6 wel-wel-welcome b-b-back

Στην 1,5 φευγει και το stuttering,στην 1,6 wel-wel-welcome b-b-back

Εχεις stuttering στην 1,6 και με GTX970? Εμενα μου παιζει νερο στα 60fps χωρις ιχνος stuttering.

Εχεις stuttering στην 1,6 και με GTX970? Εμενα μου παιζει νερο στα 60fps χωρις ιχνος stuttering.

Μονο οταν οδηγουσα αν και νομιζω εφταιγε αυτο το fur της nvidia.Οταν το εβγαζα δεν ειχα αλλα μου ψιλοαρεσε (οχι το enhanced το απλο)

Με το 1.6 δεν υπάρχει stuttering ούτε memory leak, απόλυτος playable αν εξαιρέσεις ότι τα npcs δεν ανοίγουν το στόμα τους όταν μιλάνε.

"Ο ασθενής τελικά τη γλύτωσε. Θα κρατήσει το πόδι του και θα περπατάει τέλεια. Ωστόσο υπάρχει ένα πολύ μικρό πρόβλημα. Μην σαν ανησυχεί, δεν πρόκειται να επηρεάσει την ικανότητά του να περπατάει... κατά τη διαδικασία, αχρηστέψαμε την ικανότητα ομιλίας του. Αλλά όπως είπα, μην πανικοβάλλεστε, το πόδι είναι μια χαρά."

Χα χα, well done xD

• Like 1

https://www.youtube.com/watch?v=_yNKGTmi2ls 

Αυτο το πραγμα εχω στην 1,6 που δεν υπηρχε στην 1.5. (αν και ο τυπας για τετοιο συστημα εχει χειροτερα fps drops απο εμενα,εμενα οτι και να κανω δεν πεφτει κατω απο 50 wtf :P)

Πέρα από κάκιστη οδήγηση, killing innocents και lame ass pistol from the future δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στο video, όσο για τα fps πάνω από 60 είναι...μήπως φτάει κάτι άλλο στο pc σου?!

Τέλος και από εμένα στο 52% με όλα τα outposts, towers και όλα τα σοβαρά side missions. Δεν ξέρω γιατί δίνει τόσο μικρό ποσοστό αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τα races, τις αφίσες και ότι άλλο έχει απομείνει τέλος πάντων. Αρκετά διασκεδαστικό αλλά σχετικά εύκολο. Πάμε για ACU τώρα αν παλεύεται καθόλου με την 1.4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...