3DJIN Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 βαλε ενα trainer να τελειωνεις,να ευχαριστηθεις το παιχνιδι.Δεν αξιζει για ενα σπαστικο σημειο να χαλιεσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 το παιχνίδι αξιζει και το τελευταίο € που κοστίζει η αγορα του !! μπραβο τους !!! υπαρχει σε εκδωση ΒΟΧ ?λιγο με τα γραφικα σπαζομαι που ειναι καπως παιδια αλλα χαλαλι του !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Παίζω εδώ και κάποιες ώρες και το FarCry4.exe αυτή τη στιγμή τρώει 10GB RAM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MultiDoc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ερώτηση: Τελείωσα όπως φαίνεται το main story, εκεί που ρίχνω το ελικόπτερο με το Min. Από εδώ κι έπειτα τι αποστολές πρέπει να κάνω για να φτάσω το 100% ? πύργοι, outposts και φρούρια τα έχω κάνει όλα, καθώς και τις αποστολές για Linus και Yogi όλες επίσης, ποιες πρέπει να κάνω ? Α και και ακόμα , άλλη αποστολή στα Ημαλαια δεν έχει ? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2015 από MultiDoc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Βαλε και κανα spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 1)Το παιχνίδι αξίζει; 2)Αν ναι για τo singleplayer ή το multi; Ρωτάω γιατί μου αρέσουν τα FPS (Π.χ. battlefild series) και κυρίως το multiplayer κομμάτι τους. Έχω κουπόνι από την 970 g1 και σκέφτομαι να το κρατήσω ή να το δώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MultiDoc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Βαλε και κανα spoiler Έχεις δίκιο, συγγνώμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Γελάει ο κόσμος. Είχα κάνει save πριν μπουκάρω στο De Pleur's Fortress στο Varshakot και σήμερα που το ξεκίνησα πάλι, μπαίνω και βλέπω κάτι πτώματα, δεν υπάρχει ψυχή, αλλά στο χάρτη μου δείχνει ότι δεν το έχω καταλάβει ακόμα (λέει τα "You have weakened De Pleur's Fortress, Now it is the time to strike" κ.λπ.). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Επειδη εκανες την αποστολη που εποιασες εχμαλωτο τον de pleur για αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Πότε; Αφού χθες έπαιζα (χάζευα μ' ένα φίλο στην ουσία) και όταν μπούκαρα ήταν γεμάτο μέσα και με λιάνιζαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Γελάει ο κόσμος. Είχα κάνει save πριν μπουκάρω στο De Pleur's Fortress στο Varshakot και σήμερα που το ξεκίνησα πάλι, μπαίνω και βλέπω κάτι πτώματα, δεν υπάρχει ψυχή, αλλά στο χάρτη μου δείχνει ότι δεν το έχω καταλάβει ακόμα (λέει τα "You have weakened De Pleur's Fortress, Now it is the time to strike" κ.λπ.). Αυτή είναι η ίδια αποστολή που μου έκανε εμένα τις παπαριές με τα αόρατα npc όταν είχα συνδεδεμένο το controller με usb. Δές μήπως και.... Χμ. On a second thought εσυ λές το fortress. Είτε κανε ένα reload είτε πάνε πάρε ένα outpost και μετά επέτρεψε εκεί. Πολλές φορές "χάνεται" ένα npc απο reinforcements κτλ και θέλει κάποιο άλλο hard event για ξεσκάλωμα (ή υπομονή). Το έχω πάθει με outpost 2-3 φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 να βγαζεις μια κολο-πιστα να εισαι στο τσακ να τερματισει και ξαφνικα απο το πουθενα να πεταγεται ενας λευκος σπανιος τιγρης και να χανεις αμεσως... το γαμας η δεν το γαμας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 να βγαζεις μια κολο-πιστα να εισαι στο τσακ να τερματισει και ξαφνικα απο το πουθενα να πεταγεται ενας λευκος σπανιος τιγρης και να χανεις αμεσως... το γαμας η δεν το γαμας... elephant gun ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 http://jravens.wix.com/farcrymods#!fc4e-hardcore/cxof 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MultiDoc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ξέρει κανείς πότε θα βγει το DLC (αυτό του season pass) με τα έξτρα campaigns και missions ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα