Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το παιχνίδι αξιζει και το τελευταίο € που κοστίζει η αγορα του !! μπραβο τους !!! υπαρχει σε εκδωση ΒΟΧ ?
λιγο με τα γραφικα σπαζομαι που ειναι καπως παιδια αλλα χαλαλι του !!! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση:

Τελείωσα όπως φαίνεται το main story, εκεί που ρίχνω το ελικόπτερο με το Min. Από εδώ κι έπειτα τι αποστολές πρέπει να κάνω για να φτάσω το 100% ? πύργοι, outposts και φρούρια τα έχω κάνει όλα, καθώς και τις αποστολές για Linus και Yogi όλες επίσης, ποιες πρέπει να κάνω ?

Α και και ακόμα , άλλη αποστολή στα Ημαλαια δεν έχει ?

Επεξ/σία από MultiDoc

1)Το παιχνίδι αξίζει;

2)Αν ναι για τo singleplayer ή το multi;

Ρωτάω γιατί μου αρέσουν τα FPS (Π.χ. battlefild series) και κυρίως το multiplayer κομμάτι τους. Έχω κουπόνι από την 970 g1 και σκέφτομαι να το κρατήσω ή να το δώσω. 

Γελάει ο κόσμος.

Είχα κάνει save πριν μπουκάρω στο De Pleur's Fortress στο Varshakot και σήμερα που το ξεκίνησα πάλι, μπαίνω και βλέπω κάτι πτώματα, δεν υπάρχει ψυχή, αλλά στο χάρτη μου δείχνει ότι δεν το έχω καταλάβει ακόμα (λέει τα "You have weakened De Pleur's Fortress, Now it is the time to strike" κ.λπ.).

Γελάει ο κόσμος.

Είχα κάνει save πριν μπουκάρω στο De Pleur's Fortress στο Varshakot και σήμερα που το ξεκίνησα πάλι, μπαίνω και βλέπω κάτι πτώματα, δεν υπάρχει ψυχή, αλλά στο χάρτη μου δείχνει ότι δεν το έχω καταλάβει ακόμα (λέει τα "You have weakened De Pleur's Fortress, Now it is the time to strike" κ.λπ.).

Αυτή είναι η ίδια αποστολή που μου έκανε εμένα τις παπαριές με τα αόρατα npc όταν είχα συνδεδεμένο το controller με usb. 

Δές μήπως και....

Χμ. On a second thought εσυ λές το fortress. Είτε κανε ένα reload είτε πάνε πάρε ένα outpost και μετά επέτρεψε εκεί. Πολλές φορές "χάνεται" ένα npc απο reinforcements κτλ και θέλει κάποιο άλλο hard event για ξεσκάλωμα (ή υπομονή). Το έχω πάθει με outpost 2-3 φορές.

να βγαζεις μια κολο-πιστα να εισαι στο τσακ να τερματισει και ξαφνικα απο το πουθενα να πεταγεται ενας λευκος σπανιος τιγρης και να χανεις αμεσως...

το γαμας η δεν το γαμας...

• Like 1

να βγαζεις μια κολο-πιστα να εισαι στο τσακ να τερματισει και ξαφνικα απο το πουθενα να πεταγεται ενας λευκος σπανιος τιγρης και να χανεις αμεσως...

το γαμας η δεν το γαμας...

elephant gun !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...