Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξερω αν διαβαζω κατι λαθος αλλα το gpuz δινει 2012 mb vram usage ενω το thundermaster της Palit μου λεει 15% vram usage....

και ενα τελευταιο...

1366x768 ΟΛΑ low και ακομα σκαλωνει...

ελεος...

Σου ειπα ανεβασε οχι κατεβασε :P.Εχει θεμα η nvidia με τα παιχνιδια που δεν χρησιμοποιουν πολυ την καρτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίδες εάν ξέρει κανείς λύση στο πως να κάνουμε skip τα intro videos για να μην τα τρώμε στη μάπα κάθε φορά που φορτώνουμε το παιχνίδι, ας ποστάρει τον τρόπο/λύση. Μιλάω για τη uplay version του παιχνιδιού, όχι από steam (σε steam γίνεται ευκολα)

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Παίδες εάν ξέρει κανείς λύση στο πως να κάνουμε skip τα intro videos για να μην τα τρώμε στη μάπα κάθε φορά που φορτώνουμε το παιχνίδι, ας ποστάρει τον τρόπο/λύση. Μιλάω για τη uplay version του παιχνιδιού, όχι από steam (σε steam γίνεται ευκολα)

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Ίδια εντολή με του steam σε shortcut στο desktop ή όπου αλλού το θες.

Δεν ξερω αν διαβαζω κατι λαθος αλλα το gpuz δινει 2012 mb vram usage ενω το thundermaster της Palit μου λεει 15% vram usage....

και ενα τελευταιο...

1366x768 ΟΛΑ low και ακομα σκαλωνει...

ελεος...

Εισαι σιγουρος οτι (και στις 2 περιπτωσεις) εχεις κλειστο το Vsync?? Νομιζω οτι εχεις ανοικτο Vsync, ποσα fps φτανεις?

Επισης το VRAM LOW 768p δεν θα επρεπε με τιποτα να ειναι 2GB.

Η GPU σου δεν δουλευει στο 100%, και η VRAM σου ειναι μονομος γεματη, λογικο να εχεις stuttering με αυτα τα νουμερα. Αλλα δεν ειναι φυσιολογικο ολο αυτο, ιδικα απο τι στιγμη που δεν εχεις bottleneck απο αλλου.

ρε παιδια μου κολλαει οταν παω να περασω την πρωτη πορτα, στην αρχη για να βγω εξω. καθε φορα που ανοιγω την πορτα , κολλαει!

καμια ιδεα?

η εχει καποιος, κανενα save του -καπου στην αρχη-  να το ανεβασει καπου.

ωραιο παιχνιδι ρε ολο bugs αποσο διαβαζω.. εχω δει το ιντρο 50 φορες με ολα αυτα τα μπες-βγες :P

Αν εννοεις την πορτα στην αρχη-αρχη του παιχνιδου εκει που κατεβαινεις στο υπογειο που βασανιζουν τον φιλο σου, τοτε αναφαιρεσαι σε προβλημα πειρατικης εκδοσεως του παιχνιδιου.

Σε αυτη την περιπτωση το savegame δεν θα σε βοηθησει. Στειλε μου pm αν θες να σου πω τι να κανεις.

To intro που παιζει οταν ανοιγεις το παιχνιδι μπορεις να το περασεις με -skipintro

Αλλα τα αρχικα video-cutscene που αναφερεσε δεν μπορεις να τα προσπερασεις. Και ειναι πολυ μεγαλα θυμαμαι..

• Like 1

Ευχαριστώ προκαταβολικά 

fc4skipntro.jpg

Στο πεδίο προορισμός αφήνεις ένα space και γράφεις -skipintro, όπως στην εικόνα παραπάνω.

Εισαι σιγουρος οτι (και στις 2 περιπτωσεις) εχεις κλειστο το Vsync?? Νομιζω οτι εχεις ανοικτο Vsync, ποσα fps φτανεις?

Επισης το VRAM LOW 768p δεν θα επρεπε με τιποτα να ειναι 2GB.

Η GPU σου δεν δουλευει στο 100%, και η VRAM σου ειναι μονομος γεματη, λογικο να εχεις stuttering με αυτα τα νουμερα. Αλλα δεν ειναι φυσιολογικο ολο αυτο, ιδικα απο τι στιγμη που δεν εχεις bottleneck απο αλλου.

Αν εννοεις την πορτα στην αρχη-αρχη του παιχνιδου εκει που κατεβαινεις στο υπογειο που βασανιζουν τον φιλο σου, τοτε αναφαιρεσαι σε προβλημα πειρατικης εκδοσεως του παιχνιδιου.

Σε αυτη την περιπτωση το savegame δεν θα σε βοηθησει. Στειλε μου pm αν θες να σου πω τι να κανεις.

To intro που παιζει οταν ανοιγεις το παιχνιδι μπορεις να το περασεις με -skipintro

Αλλα τα αρχικα video-cutscene που αναφερεσε δεν μπορεις να τα προσπερασεις. Και ειναι πολυ μεγαλα θυμαμαι..

δεν μπορω να καταλαβω... σε ultra ειμαι στα 45-55 fps και με vsync off...

any ideas???

τι αλλο μπορω να τσεκαρω;;;

δεν μπορω να καταλαβω... σε ultra ειμαι στα 45-55 fps και με vsync off...

any ideas???

τι αλλο μπορω να τσεκαρω;;;

ετσι αστα.Για να μην εχεις fps drop.Στο ειπα ειναι θεμα drivers :D.Μιας και εχεις 770 βαλε τον 334 driver.Λογικα δεν θα εχεις τοσο προβλημα

παιδια οταν ολοκληρωνεις κατι π.χ racing σε ενα outpost  και γενικα οταν ολοκληρωνεις κατι πως το βλεπεις

απο το χαρτη ωστε να μην τρεχεις να το ξανακανεις?

Εγω τωρα ας πουμε εβγαλα τα μισα outpost στα γρηγορα και ανεβηκα στους μισους πυργους και εκανα και σκορπια

5-10 αποστολες αλλα δεν θυμαμαι που εχω παει κτλ. Το ξεχωριζουμε με καποιο τροπο?

Το μονο που ειδα μεχρι στιγμης ειναι οτι οταν πας π.χ σε καποιο racing εκει σου δειχνει με ενα τικ ποιο χρονο εχεις κανει

οποτε καταλαβαινεις αν το εχεις κανει. Το θεμα ειναι ομως να μην τρεχω μεχρι εκει.

Εχουν σπασει λιγο τα @@ μου με τα ζωα, πρεπει να ελαττωσουν λιγο τις επιεθεσεις, παιζω και στο easy!

τα φρούρια από κόκκινη σημαία δεν υφίστανται στο χάρτη (έχουν γίνει είσοδοι τηλεμεταφοράς)

κ οι πύργοι βγάζουν τα "σύννεφα" απ'το μέρος...κ φαίνεται πως είναι κατειλημένοι...

τα ζώα είναι κατά βάση οκ...οι γ$*(^&% αετοί...είναι τουλάχιστον αστείο να μην μπορείς να τους σφάξεις πριν σου επιτεθούν...

τα φρούρια από κόκκινη σημαία δεν υφίστανται στο χάρτη (έχουν γίνει είσοδοι τηλεμεταφοράς)

κ οι πύργοι βγάζουν τα "σύννεφα" απ'το μέρος...κ φαίνεται πως είναι κατειλημένοι...

τα ζώα είναι κατά βάση οκ...οι γ$*(^&% αετοί...είναι τουλάχιστον αστείο να μην μπορείς να τους σφάξεις πριν σου επιτεθούν...

ευχαριστω για την απαντηση. Αυτα τα 2 ειναι προφανη. Το θεμα ειναι πως βλεπω απο απο το χαρτη

ας πουμε ποια racing εχω κανει, αν εκανα τον καλυτερο χρονο ωστε να μην χανω χρονο να ξαναπαω εκει,

αν εκανα τις αποστολες εκει κτλ.

Πριν λιγο εκανα undetected ξανα-τελειωμα ενα outpost. Πηγα σε ενα διπλανο, κοιταξα στο χαρτη και ΔΕΝ ξεχωριζει

οτι το εκανα στο καλυτερο δυνατο δηλαδη undetected κτλ. Μαλακια δεν ειναι? πως θα ξερω τωρα ποια απο τις εισοδους

τηλεμεταφορας εχουν γινει με best τροπο δηλαδη undetected,χωρις alarm ktl?

ποια racing εχω κανει, αν εκανα τον καλυτερο χρονο ωστε να μην χανω χρονο να ξαναπαω εκει,

αν εκανα τις αποστολες εκει κτλ.

Πριν λιγο εκανα undetected ξανα-τελειωμα ενα outpost. Πηγα σε ενα διπλανο, κοιταξα στο χαρτη και ΔΕΝ ξεχωριζει

οτι το εκανα στο καλυτερο δυνατο δηλαδη undetected κτλ. Μαλακια δεν ειναι? πως θα ξερω τωρα ποια απο τις εισοδους

τηλεμεταφορας εχουν γινει με best τροπο δηλαδη undetected,χωρις alarm ktl?

δυστυχώς δε γίνεται να δεις για τα racing...κι εγώ είχα το ίδιο θέμα...γιατί δεν τα έπαιζα απευθείας με την κατάληψη του φρουρίου όλα...

ούτε κ στα φρούρια μπορείς να δεις απ'το χάρτη...πρέπει να πας εκεί...αλλά τα missions φεύγουν απ'το χάρτη μετά την ολοκλήρωση...(ζωάκια, στόχοι, βόμβες κλπ)

ναι ευτυχως και αυτο... πρεπει τωρα να σημειωνω ενα ενα για να τα κανω ολα στο best, θα μπορουσαν να το φτιαξουν καλυτερα

αυτο το θεμα, γιατι εγω βιαστηκα να βγαλω τα μισα outpost και κολωνες και τωρα παω στα ιδια και στα ιδια, anyway :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...