Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mε το 1.6 απλα πεταει το game πλεον.(στο δικο μου συστημα τουλαχιστον)

Χαιρομαι που επιτελους το εφτιαξαν τελειως. Ευτυχως στη σειρα far cry δεν υπαρχουν τα προβληματα του Unity και δεν χαλανε πραγματα με τα updates αλλα πανε συνεχεια προς το καλυτερο. 

επειδή είναι copy paste του far cry 3 τρελελε

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίδες δεν ξέρω πως ήταν το παιχνίδι πριν από το 1.5 μιας και το άρχισα από εκεί εγώ, αλλά πλέον στο δικό μου setup πάει μια χαρά με όλα μαξαρισμενα.

Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν βλέπω στο χάρτη πουθενά campaign missions. Καμία βοήθεια? είμαι στο 50% και έχω να κάνω την αποστολή που πρέπει να μπω κρυφά στο πάρτυ του Paul

Επίσης δεν έχω κάνει κανένα φρούριο ακόμα, παρά πολύ δύσκολα φαίνονται, tips?

Δεν ξέρω πως έτρεχε πιο πριν,αλλά το ξεκίνησα χτες βράδυ και εγώ,το παιχνίδι πάει νερό,στο τέρμα τα γραφικά,με φίλτρα ανοιχτά.Τρέχει χωρίς προβλήματα,τα fps από 80 μέχρι 55 τα έχω δει να πηγαίνουν,ίσως λίγο την νύχτα να χάνω κάποια.

Και παρατήρησα λίγο stuttering ορισμένες φορές,όταν εμπενα σε φιλοσιές  κυρίως..Τα χρώματα είναι πολύ ζωντανά,τα ζώα αντιδρουν ωραιά με τα baits,το AI είναι λίγο χαζό..και μάλλον είναι κολλητικό :P πέταξα ένα κομάτι κρέας,και πήγε μια αρκούδα να το φάει,έπιασε το mobακι να πυροβολάει η αρκούδα κυνήθηκε προς αυτόν,και αυτός πήγε να φύγει και σκάλωσε σε έναν βράχο,οπότε και η αρκούδα σκάλωσε σε ένα βραχάκι πιο πριν!Ήταν έτσι κανά 5λεπτο,εγώ όποτε έσκαγα μούρη μου έδειχνε ότι με βλέπει το mobακι με πλάτη προς εμένα.Εε μετά ξεκόλησε και πυροβόλησε την αρκούδα,όπως ξεκόλλησε και εκείνη.

Κατάλλα,όμορφο,ίδια φάση με το fc3,δεν ξέρω αν έχει σπηλιές πολλές,θα ήθελα να δω μαζί με την ορειβασία.Ο χαρακτήρας είναι λίγο αδιάφορος,αλλά οκ

χρόνια πολλά παιδιά!
όντως το παιχνίδι πλέον τρέχει άψογα :D
κανεις για co-op?!!

το coop βγάζει τα main missions ή είναι ξεχωριστό όπως το 3;

http://www.shacknews.com/article/87602/report-far-cry-4-pc-patch-160-introduces-major-save-glitch-update

Τωρα θα πρεπει να βγαλουν 1.7 patch.Δεν πανε καλα εκει στην ubi. Φτιαχνουν ενα bug και δημιουργουν αλλα 1000!!!

Παίδες δεν ξέρω πως ήταν το παιχνίδι πριν από το 1.5 μιας και το άρχισα από εκεί εγώ, αλλά πλέον στο δικό μου setup πάει μια χαρά με όλα μαξαρισμενα.

Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν βλέπω στο χάρτη πουθενά campaign missions. Καμία βοήθεια? είμαι στο 50% και έχω να κάνω την αποστολή που πρέπει να μπω κρυφά στο πάρτυ του Paul

Επίσης δεν έχω κάνει κανένα φρούριο ακόμα, παρά πολύ δύσκολα φαίνονται, tips?

Με stealth όλα τα φρούρια βγαίνουν πάάάάρα πολυ εύκολα.

Tα radar βγαίνουν όλα σε 10 λεπτά με το ελικοπτεράκι, τα outpost απο τη στιγμή που καθαρίσεις τα alarm είναι γελοία, και τα fortress αν παίζεις καλά το stealth στην αρχή η αν έχεις καλό στόχο με το grenade launcher, είναι παιχνιδάκι. Γενικά να θυμάσαι οτι οι heavy γίνονται oneshot αν πετύχεις κεφάλι και οτι τα ελικόπτερα είναι 2-3 hits με το launcher. Also πάντα κάνεις tag με την κάμερα στην αρχή και φροντίζεις να σκοτώνεις silent οποιον δεν είναι σε vision range απο κάποιον άλλο εχθρό. Αυτά.

Γενικά το grenade launcher είναι το πρώτο που θές να ανεβάσεις (τo ammo bag) μαζί με το sniper που κάνει silent one shot τα πάντα και απο κει και πέρα το παιχνίδι είναι περισσότερο διαδικαστικό.

από ότι κατάλαβα είναι κανονικά open world το co-op του 4 και κάνεις ότι θες.

το ΧΑΟΣ ωραιά!γνωστό το username μου,κάνε ένα add στο uplay

Με stealth όλα τα φρούρια βγαίνουν πάάάάρα πολυ εύκολα.

Tα radar βγαίνουν όλα σε 10 λεπτά με το ελικοπτεράκι, τα outpost απο τη στιγμή που καθαρίσεις τα alarm είναι γελοία, και τα fortress αν παίζεις καλά το stealth στην αρχή η αν έχεις καλό στόχο με το grenade launcher, είναι παιχνιδάκι. Γενικά να θυμάσαι οτι οι heavy γίνονται oneshot αν πετύχεις κεφάλι και οτι τα ελικόπτερα είναι 2-3 hits με το launcher. Also πάντα κάνεις tag με την κάμερα στην αρχή και φροντίζεις να σκοτώνεις silent οποιον δεν είναι σε vision range απο κάποιον άλλο εχθρό. Αυτά.

Γενικά το grenade launcher είναι το πρώτο που θές να ανεβάσεις (τo ammo bag) μαζί με το sniper που κάνει silent one shot τα πάντα και απο κει και πέρα το παιχνίδι είναι περισσότερο διαδικαστικό.

Thanks για τη βοήθεια, μπορείς να μου πεις ποιό ακριβώς sniper rifle εννοείς με silent suppressor ?

Thanks για τη βοήθεια, μπορείς να μου πεις ποιό ακριβώς sniper rifle εννοείς με silent suppressor ?

Νομίζω το z73 αλλα δεν είμαι σίγουρος και δεν έχω το game μπροστά μου για να το τσεκάρω. Είναι πάντως silent one shot και ο,τι πρέπει για να ανεβαίνεις στα βουνά γύρω απο τα outpost/fortress, να σπάς τα alarm και απλά να γελάς μαζί τους μετά :P

• Like 1

Αυτο ακριβως εκανα και στο far cry 3. Εσπαγα τους συναγερμους με το Sniper με τον σιγαστηρα και τους ετρωγα με την ησυχια μου μετα. Εχουν γινει πιο δυσκολες βεβαια στο 4 οι βασεις απο οτι βλεπω αλλα αυτο το κανει και πιο challenging για μενα.

Γενικα οταν σε ενα game εχει alarm για τις ενισχυσεις του εχθρου,φροντιζεις να τους το αφαιρεσεις για να μην χρειαστει μετα να γινεις Rambo.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...