Cowboy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δεν σημαινει οτι εγινε downgrade, ιδικα απο τη στιγμη που δεν μιλαει για Video Memory.Με λιγο optimization γινονται αυτα. Ας κανουν καμια δοκιμη αυτη με μικροτερες μνημες που ειχαν θεμα με memory leaks και τα σχετικα να μας που τι γινεται. Εγω προσωπικα με 16GB RAM και 4GB VRAM δεν ειχα ποτε προβλημα, και παιζω σε Ultra 1440p με SMAA στα 60fps (minimum fps 50). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Παρατηρησε κανεις downgrade και σε αυτο? Και στο unity τα ιδια αναφερθηκαν απο αρκετους. Καταλαβα, προς τα πισω θα πηγαινουμε αντι να κανουμε update... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δεν νομιζω οτι εγινε ποτε, ουτε και παρατηρησε κανεις, Downgrade στο Far Cry 4 στο PC.To PS4 εφαγε ενα downgrade αλλα αυτο ειναι ασχετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Ας κανουν καμια δοκιμη αυτη με μικροτερες μνημες που ειχαν θεμα με memory leaks και τα σχετικα να μας που τι γινεται. Εγω προσωπικα με 16GB RAM και 4GB VRAM δεν ειχα ποτε προβλημα. Εφόσον υπάρχει leak και με 16GB θα έχεις πρόβλημα, απλά θα αργήσει πάρα πολύ να εμφανιστεί μέχρι να γεμίσει η μνήμη σου. Ξεκινάω το game 5/8 gb γεμάτα και μετά από 1,5 ώρα παιχνιδιού είμαι στα 7+ και μόλις ξεπεράσω τα 7,5/8 αρχίζει και κολλάει το σύμπαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Εφόσον υπάρχει leak και με 16GB θα έχεις πρόβλημα, απλά θα αργήσει πάρα πολύ να εμφανιστεί μέχρι να γεμίσει η μνήμη σου. Ξεκινάω το game 5/8 gb γεμάτα και μετά από 1,5 ώρα παιχνιδιού είμαι στα 7+ και μόλις ξεπεράσω τα 7,5/8 αρχίζει και κολλάει το σύμπαν. Θεωρητικα ναι, αλλα εξαρταται απο το καθε leak. Τα 8GB (total - χωρις πολλα-πολλα απο πισω) μου τα γεμιζει στα πρωτα λεπτα παιχνιδιου, αλλα πανω απο τα 10GB δεν το εχω δει ποτε. Εχω τεραμτισει το μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου. Αλλα νομιζω δεν εχω παιξει ποτε πανω απο 3-4 ωρες συνεχομενα. Θεμα με memory usage δεν ειχα ποτε παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Εφόσον υπάρχει leak και με 16GB θα έχεις πρόβλημα, απλά θα αργήσει πάρα πολύ να εμφανιστεί μέχρι να γεμίσει η μνήμη σου. Ξεκινάω το game 5/8 gb γεμάτα και μετά από 1,5 ώρα παιχνιδιού είμαι στα 7+ και μόλις ξεπεράσω τα 7,5/8 αρχίζει και κολλάει το σύμπαν. μέχρι 3 ώρες, με 16gb..δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Ε κανετε και εσεις ενα διαλλειματακι ανα 3 ωρες. Για μας το κανει η ubi... -skipintro στο .exe του shortcut για να μην βλεπετε ολο αυτο καθε φορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MultiDoc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 -skipintro στο .exe του shortcut για να μην βλεπετε ολο αυτο καθε φορα. Πως ακριοβώς το κάνεις αυτό ? Αν μπορείς εξήγησέ το γιατί όλο το intro κάθε φορά είναι όντως εκνευριστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Τσιμπάτε downgrade τώρα..Σκάστε και 400άρες-500άρες για GPU(Με τον εαυτό μου μέσα) και βάλτε τα κλάματα για την κατάντια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Τσιμπάτε downgrade τώρα..Σκάστε και 400άρες-500άρες για GPU(Με τον εαυτό μου μέσα) και βάλτε τα κλάματα για την κατάντια. Που το ειδες το downgrade? Δεν αλλαξε τιποτα ως προς τα γραφικα-visuals με το 1.6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μεσημεριανο βιντεο παιδες με τρελα ζωακια και πανεμορφη φυση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Διορθώθηκε καθόλου η απόδοση με το νέο update (1.6); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Διορθώθηκε καθόλου η απόδοση με το νέο update (1.6); Οτι ηταν να διορθωθει εχει διορθωθει, απο πλευρας επιδοσεων ειναι μια χαρα το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με crash πάνω στα loading μετά απο καμια δυο ώρες παιχνιδιού; Δεν πρέπει να έχει να κανει με το mem leak. Πάντα ψοφάω και με το που πάει να ξεκινήσει το loading κάποιες φορές απλά βαράει appcrash. Ευτυχώς ψοφοκοπάω σπάνια (χαρ χαρ) αλλα και πάλι είναι τέρμα σπαστικό. Also περιέργως δεν το παθαίνει με το fast travel. Μόνο μετα απο ψόφους κάποιες φορές. Ένας τύπος hardcore mode του παιχνιδιού... Θα το είχα τερματίσει διακόσιες φορές μέχρι τώρα αλλα παθαίνω αυτή τη βλακεία και το παρατάω (καλη ώρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Mε το 1.6 απλα πεταει το game πλεον.(στο δικο μου συστημα τουλαχιστον) Χαιρομαι που επιτελους το εφτιαξαν τελειως. Ευτυχως στη σειρα far cry δεν υπαρχουν τα προβληματα του Unity και δεν χαλανε πραγματα με τα updates αλλα πανε συνεχεια προς το καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα