Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πρέπει να σου έχουν δώσει και ένα κουπόνι. Που απλά πας στη Ubisoft στο Uplay, διαλέγεις το παιχνίδι και εκεί που είναι να κάνεις checkout, βάζεις τον κωδικό του κουπονιού και σου ρίχνει το σύνολο στο 0€.

Digital είναι το παιχνίδι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

pff! Σαν καποιους που πανε και παιρνουν πορσικο και μετα δεν εχουν λευτα για βενζινη και για τελη.

άτυχο το παράδειγμα.

πορσικό μεταχ ν'αγοράσεις κ να μην έχεις λεφτά για καύσιμο κλπ παίζει...πορσικο καινουριο κ ρέστος, δεν παίζει.

πάντως καλά θα ξηγηθεί ο φίλος. το παιχνίδι είναι για μαξ 15-20ε...το λέω εγώ που το πλήρωσα.

άτυχο το παράδειγμα.

πορσικό μεταχ ν'αγοράσεις κ να μην έχεις λεφτά για καύσιμο κλπ παίζει...πορσικο καινουριο κ ρέστος, δεν παίζει.

πάντως καλά θα ξηγηθεί ο φίλος. το παιχνίδι είναι για μαξ 15-20ε...το λέω εγώ που το πλήρωσα.

Λαθος κανεις.

Ξερω ανθρωπους που προσφατα αγορασαν Cayenne και τωρα δεν εχουν να πληρωσουν το σημα, και πολλους αλλους με αντιστοιχα αμαξια που δεν τα βγαζουν απο το γκαραζ ειτε επειδη "καινε πολυ" ειτε επειδη εχουν καταθεσει πινακιδες.

Οσο για το παιχνιδι κοστιζει 25 ευρω στο G2A, τα οποια τα αξιζει και με το παραπανω, ειναι σιγουρα απο τα καλυτερα παιχνιδια του 2013 κ 2014 για εμενα, με πολλες ωρες gameplay.

Το κατευχαριστιέμαι και εγώ να πω την αλήθεια. Βέβαια μετά από κάνα 2ωρο πρέπει να το κάνω restart γιατί γεμίζει η ram από το leak που υπάρχει με το patch 1.4 αλλά τώρα στις γιορτές καίγομαι κάθε μέρα άσχημα! Όντως έχει πολύ πράμα να κάνεις, στο 35% εγώ με 14 ώρες παιχνιδιού.

• Like 1

Το κατευχαριστιέμαι και εγώ να πω την αλήθεια. Βέβαια μετά από κάνα 2ωρο πρέπει να το κάνω restart γιατί γεμίζει η ram από το leak που υπάρχει με το patch 1.4 αλλά τώρα στις γιορτές καίγομαι κάθε μέρα άσχημα! Όντως έχει πολύ πράμα να κάνεις, στο 35% εγώ με 14 ώρες παιχνιδιού.

Τι συμπτώματα έχεις με το memory leak? Appcrash? Είχα και εγώ κάποια σε μεγάλα sessions αλλα δε με έκοψε οτι παίζει να προκαλείται απο κάτι τέτοιο...

Συνήθως σε loading screens.

Λαθος κανεις.

Ξερω ανθρωπους που προσφατα αγορασαν Cayenne και τωρα δεν εχουν να πληρωσουν το σημα, και πολλους αλλους με αντιστοιχα αμαξια που δεν τα βγαζουν απο το γκαραζ ειτε επειδη "καινε πολυ" ειτε επειδη εχουν καταθεσει πινακιδες.

Οσο για το παιχνιδι κοστιζει 25 ευρω στο G2A, τα οποια τα αξιζει και με το παραπανω, ειναι σιγουρα απο τα καλυτερα παιχνιδια του 2013 κ 2014 για εμενα, με πολλες ωρες gameplay.

αν και βαριέμαι τώρα να εξηγώ τα αυτονόητα...κ νομίζω πως τσάμπα γράφω...

το πιο φθηνό cayenne τη στιγμή που μιλάμε είναι στα ~100.000€ + παράβολα, πινακιδες, αδειες κλπ....

τώρα αν κάποιος αγόρασε αυτό το αυτοκίνητο επειδή είχε ακριβώς 110.000€....

Ε ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ Ή ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ.

για κανένα λόγο δεν αξίζει το παιχνίδι πάνω από 20€. είναι απλά το FC3 σε διαφορετική τοποθεσία.

100% επαναλαμβανόμενο μετά τις πρώτες 10 ώρες + το σκηνικό φτωχό (ούτε βροχή, ούτε χιόνι, ούτε σοβαρή εναλλαγή μέρας/νύχτας).

Προφανώς, όταν δεν υπάρχουν άλλα παιχνίδια ή μέτρο σύγκρισης ή έχουμε άπλετο χρόνο για χάσιμο να είναι οκ.

Εγώ που μπορώ να παίζω 1 ώρα τη μέρα κ αν, ε προφανως δεν αξίζει πάνω από 20€.

Ίδιος τρόπος κατάληψης των πύργων. Ίδιος τρόπος σφαξίματος + λουταρίσματος των ζώων. 

Ίδιο A.I των εχθρών. Ίδιος τρόπος εισβολής στα φρούρια. Ίδια οδήγηση. Ίδια φάση με δαίμονες κλπ. (πάντα κάποια υπερφυσική μαλακία πρέπει να συνυπάρχει στα παιχνίδια...αυτό θέλει το κοινό, αυτό του δίνουμε να φάει) !

Γενικώς μια νέα έκδοση του FC3 κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Μ'αρέσει να σκοτώνω (και) -την ώρα μου- και το παίζω αλλά δε θα το αγόραζα αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω.

εχοντας παιξει αρκετο χρονο πλεον σχετικα και εχοντας φαει αρκετα memory leak και αρκετα παραθυρα πεταγματος

στα win7 (μετα απο λιγο χρονο παιχνιδιου) που αρχισε να γινεται εκνευριστικο εχω να τα πω τα εξης :

-Ειναι ενα νεο farcry3 με διορθωμενες τιε ατελειες που ειχε p.x στο να ξεχωριζεις τα ζωα για skin

-Απλη προσθηκη οχηματων π.χ ελικοπτερο και οπλων

-Νεα missions κτλ.

Για οποιον του αρεσε το 3 σιγουρα θα του αρεσει και το 4 απλα...

Ιδιος τροπος σφαξιματος ζωων,οδηγησης κτλ, ιδιο περιβαλλον γενικα που γινεται βαρετο αφου θες να δεις ρε παιδι μου κατι διαφορετικο!

Ιδιος τροπος να κανεις ντου σε βασεις με ιδιο ΑΙ των εχθρων...

ΣΠΑΣΤΙΚΟ ντου απο ζωα σε εμας σε ΜΕΓΑΛΟ (αχρειαστο βαθμο), οπου και να βρεθεις στο δασος ολο και κατι θα σε τσιμπησει!

Αν δεν ειχε τα bugs (ακομα και με το τελευταιο patch) θα το ελεγα αρκετα καλο αφου θελαμε αλλο ενα σαν το 3 να παιξουμε!

Επειδη εχει και τα bugs ομως νομιζω οτι υστερει αρκετα... εγω το παραδεχομαι δεν το πληρωσα οποτε δεν γκρινιαζω...

αλλιως θα τα εχωνα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Γενικα αγοραστε το η κατεβαστε το, αξιζει να περασεις λιγο χρονο η πολυ χρονο παρολα αυτα.

• Like 1

################################################## ##############################

Ubisoft Entertainment

Far Cry® 4 v1.6.0

################################################## ##############################

Added hotkey for toggling the HUD on/off (F11)

Fixed an issue when the game loaded incorrect save from Uplay Cloud

Fixed an issue with performance drop for Crossfire Multi-GPU

Fixed an issue with broken shadows in the northern region

Fixed various Controls issues

Fixed various Graphic issues

Fixed various IGE issues

Fixed various UI issues

Fixed various Uplay/Steam issues

Memory usage reduced

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...