Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ελικόπτερο παιδί μου, μη μου πείτε ότι σκαρφαλωνετε ειδικά τα τελευταία που θέλουν κάποια παραπάνω σκέψη

Παρκάρεις το ελικόπτερο στο ρετιρέ και τέλος

Χωσε το όλο μέσα και προσγείωσε κανονικά,να σβήσει η μηχανή, μην περιμένεις να πηδήξεις..

Μην ανησυχείς αν ξύνει ο έλικας, μετά αν θες το απογειώνεις και πάλι

Εγώ τα είχα πάρει όλα με τη σειρά και με μια δύο γυρες τα καθάρισα

δεν μπορεί το ελικόπτερο να φτάσει πάνω απ'το μισό πύργο...

έτσι πήγα στα περισσότερα αλλά αυτό που μου έχει μείνει είναι σε ήδη μεγάλο υψόμετρο κ το μηχάνημα κάνει ίου-ίου.... :cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προσγειωσε το οσο πιο ψηλα φτανει και μετα σκαρφαλωσε το υπολοιπο,θυμαμαι οντως σε εναν πυργο δεν ανεβαινε το ελικοπτερακι και εκανα το ιδιο.

παντως ειναι ποιο μαγκια να σκαρφαλωσεις... να σου κοψει και λιγο το ξερο! Κανονικα επρεπε να το εχουν με τετοιο τροπο ωστε να μην προσγειωνεσαι στην κορυφη με τιποτα!

Γιατι δε βαλανε στο ελικοπτερακι πολυβολο και να ριχνεις και ρουκετες να εχει ποιο πολυ γελιο? :X

παντως ειναι ποιο μαγκια να σκαρφαλωσεις... να σου κοψει και λιγο το ξερο! Κανονικα επρεπε να το εχουν με τετοιο τροπο ωστε να μην προσγειωνεσαι στην κορυφη με τιποτα!

Γιατι δε βαλανε στο ελικοπτερακι πολυβολο και να ριχνεις και ρουκετες να εχει ποιο πολυ γελιο? :X

Μπορείς να πάρεις το one handed grenade launcher και να κάνεις καταστροφή

Ρε αφού δεν μπορείς να πλησιάσεις με ελικόπτερο στους πύργους, τι λέτε να μην το δοκίμασα.

Δε το δοκιμασες όπως πρέπει

Δε θυμάμαι τώρα αν υπάρχουν και κάνα δύο που σου περιορίζει το υψόμετρο της πτήσης αλλά μια χαρά μπορείς να τα παρκάρεις στους πύργους

Τελικά το παιχνίδι αξίζει για το singleplayer gameplay ή το online multiplayer;Το ρωτάω γιατί μου αρέσουν γενικώς τα multiplayer online fps και έχω κουπόνι από την κάρτα γραφικών μου.Αξίζει να το περάσω ή να κοιτάξω να το δώσω;

Δεν κάθεται το ελικόπτερο στους πύργους, εγώ απλά πάω από πάνω του και πηδάω με wingsuit, easy does it.

Μωρέ κάθεται :P θα ανέβαζα βίντεο αν το είχα ακόμα εγκατεστημένο.

(Μιλάω για το τελευταίο όροφο που είναι ο αναμεταδότης, όχι σκεπή.

Και μέσα στο πύργο το έχω οδηγήσει και βγάλει έξω μια φορά που ξέφυγε το πράγμα :lol:)

Τελικά το παιχνίδι αξίζει για το singleplayer gameplay ή το online multiplayer;Το ρωτάω γιατί μου αρέσουν γενικώς τα multiplayer online fps και έχω κουπόνι από την κάρτα γραφικών μου.Αξίζει να το περάσω ή να κοιτάξω να το δώσω;

Single
  • Like 2

Εδω και μια εβδομαδα προσπαθω να συνεχισω το story...Το παιχνιδι crashαρει με μηνυμα "FC4 has stopped working" και με πεταει με αποτελεσμα να μη μπορω να περασω τη πιστα....Drivers patches κλπ υπαρχουν ολα..Τι γινεται?

Εδω και μια εβδομαδα προσπαθω να συνεχισω το story...Το παιχνιδι crashαρει με μηνυμα "FC4 has stopped working" και με πεταει με αποτελεσμα να μη μπορω να περασω τη πιστα....Drivers patches κλπ υπαρχουν ολα..Τι γινεται?

Σε ποιο σημείο όλα αυτά; Γενικά ή κάπου συγκεκριμένα;

.....εμενα το multy μου αρεσει και είναι ενας λογος που αγορασα και το παιχνιδι....αλλα περι ορεξεως!!!!!

http://www.reddit.com/r/farcry/comments/2plc1g/anyone_else_actually_like_the_multiplayer/

Αν και εχει λιγο stuttering (ακομα και με 40+ fps ολη την ωρα + txaa2 ,θεμα παιχνιδιου?) μπορω να πω οτι πλησιαζει σε επιπεδα far cry 2.Επισης μαρεσει που εβαλαν επιπλεον αποστολες σε σχεση με το 3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...