greeneye Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Ο Κωστετσος ζει, @@ φαγατε... συντομα θα τον καθαρισω ΕΓΩ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Με τις στάχτες τελικά?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Παιδες το patch 1.5 τι λεει σε σχεση με 1.4;Αμα το περασω θα χαθουν τα saves μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Κάτι random. Ξεφόρτισε το χειριστήριο μου και καθώς ήμουν σε μια αποστολή έβαλα το charge and play και συνέχισα. Παρόλο που έπαιζα κανονικά, στο επόμενο cutscene είχε κολλήσει το σύμπαν. Λέω τι διάολο. Alt f4 και ξαναπάω. Τα ίδια. Restart το pc και ξαναπάω. Τα ίδια. Λέω bug (στην πρώτη αποστολή της Noore). Τέλος πάντων για κάποιο περίεργο λόγο κάνω τον συσχετισμό. Είχα βάλει το controller στο usb 3. Λέω βρε λές... Πάω στην αποστολή. Μαύρη οθόνη μόνο φωνές όπως κάθε φορά. Βγάζω το usb απο το pc, τσουπ συνεχίζει κανονικά η αποστολή και το cutscene. Δεν ξέρω τι ακριβώς τρώει κοκομπλόκο αλλα αν παίζετε με usb χειριστήριο και φάτε κανα τέτοιο κόλλημα δοκιμάστε να βγάλετε το controller. Αργότερα στην ίδια αποστολή, έχοντας το controller συνδεδεμένο δεν έβλεπα τα target npc (hostages και τους φρουρούς τους). Με το που το έβγαζα εμφανιζόντουσαν δια μαγείας.... Αυτά για future reference. Κατα τα άλλα για το φίλο που ρώτησε πως συνεχίζει το questline, πάνε στο Y quest. Το πρώτο quest τους είναι main αλλα δεν το γράφει στο χάρτη... go figure. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Γελάει ο κόσμος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 ρε παιδια το συμβολο πανω δεξια τι ειναι? μιλαω εκει που αρχιζει αριστερα με τα XP και συνεχιζει με τα λεφτα κτλ. Τερμα δεξια εχει ενα πραγματα συμβολο και ενα νουμερο. Για πειτε στα γηργορα πλζ. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Far Cry 4 – Escape from Durgesh Prison DLC Coming On January 13th Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Το memory leak πότε σκοπεύουν να το φτιάξουν; Έχουν πει κανα νεότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Είναι busy με το DLC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 εφαγα crash με memory πριν λιγο Δεν με πειραξε ομως! κανενα προβλημα... γιατι? Γιατι... εχε χαρη που το εφερε δωρο ο θειος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 έχω 16/17 towers. το πρόβλημά μου είναι οτι δεν μπορώ με κανένα τρόπο ν'ανέβω στο τελευταίο που μου έμεινε. τελευταίο (για εμένα) = όταν ξεκλειδώνει το βόρειο τμήμα του χάρτη με αποστολή, το πιο κοντινό μας tower εκείνη τη στιγμή. είναι το μοναδικό που δεν ανεβαίνει το ελικοπτεράκι + οτι ο μάστορας δεν πηδά μακριά για να φτάσει εκεί που πρέπει... καμιά βοήθεια ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 έχω 16/17 towers. το πρόβλημά μου είναι οτι δεν μπορώ με κανένα τρόπο ν'ανέβω στο τελευταίο που μου έμεινε. τελευταίο (για εμένα) = όταν ξεκλειδώνει το βόρειο τμήμα του χάρτη με αποστολή, το πιο κοντινό μας tower εκείνη τη στιγμή. είναι το μοναδικό που δεν ανεβαίνει το ελικοπτεράκι + οτι ο μάστορας δεν πηδά μακριά για να φτάσει εκεί που πρέπει... καμιά βοήθεια ; Πάρε φόρα και πήδα, στο σημείο που νομίζεις ότι δεν φτάνεις με τίποτα απέναντι τελικά φτάνει, απλά πρέπει να δοκιμάσεις πολλές φορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 έχω 16/17 towers. το πρόβλημά μου είναι οτι δεν μπορώ με κανένα τρόπο ν'ανέβω στο τελευταίο που μου έμεινε. τελευταίο (για εμένα) = όταν ξεκλειδώνει το βόρειο τμήμα του χάρτη με αποστολή, το πιο κοντινό μας tower εκείνη τη στιγμή. είναι το μοναδικό που δεν ανεβαίνει το ελικοπτεράκι + οτι ο μάστορας δεν πηδά μακριά για να φτάσει εκεί που πρέπει... καμιά βοήθεια ; Ελικόπτερο παιδί μου, μη μου πείτε ότι σκαρφαλωνετε ειδικά τα τελευταία που θέλουν κάποια παραπάνω σκέψη Παρκάρεις το ελικόπτερο στο ρετιρέ και τέλος Χωσε το όλο μέσα και προσγείωσε κανονικά,να σβήσει η μηχανή, μην περιμένεις να πηδήξεις.. Μην ανησυχείς αν ξύνει ο έλικας, μετά αν θες το απογειώνεις και πάλι Εγώ τα είχα πάρει όλα με τη σειρά και με μια δύο γυρες τα καθάρισα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirate79 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Χωσε το όλο μέσα ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. Πάρε φόρα και πήδα ΚΑΙ ΕΣΥ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.Άσε φίλε έχω φάει ήδη ban ένα μήνα από την ίδια τη ζωή για ιατρικό λόγο, για αυτό μόνο ελικοπτερακια έχω να χώνω κι εγώ ο κακομοίρης 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα