Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εντάξει, βλέπω 76 σελίδες στην ουσία bench και ξανά ένα παιχνίδι που θέλει 10 patches για να παιξει. Περι απόλαυσης ελάχιστα όπως δυστυχώς τα τελευταία χρόνια με καθε βαρυγδουπο τιτλο.

Προσωπικα, τα μόνα fps με τα οποία δεν ασχολήθηκα με frames και τα ρεστα και τα ευχαριστηθηκα πράγματικα , φτάνουν πισω στο half life 2 + episodes, τα Bioshock και το FC1

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και αυτό είχε τα θεματάκια του

πάντως το fc4 σαν παιχνίδι είναι καλό, το ότι αναλωνόμαστε σε τεχνικά λόγω της ubi είναι κακό μεν, αλλά ας δούμε και πέρα από αυτό 

• Like 2

και αυτό είχε τα θεματάκια του

πάντως το fc4 σαν παιχνίδι είναι καλό, το ότι αναλωνόμαστε σε τεχνικά λόγω της ubi είναι κακό μεν, αλλά ας δούμε και πέρα από αυτό

Παιχνιδάρα είναι, χορταστική και άκρως απολαυστική. Δε φαντάζομαι ότι κάποιος το ξεκινάει και το παρατάει επειδή βαρέθηκε. Απλά το 3 έχει ομορφότερα τοπία.

Ε ναι το 3 ηταν και σε τροπικο νησι. Ειχε και πιο καλο vilain.

Οσο εχω παιξει (λιγο βεβαια) το 4, ειναι βελτιωμενο σε ολους τους τομεις, και τεχνικα αλλα και στο gameplay. 

Εχω ξαναπει οτι υπαρχουν ατομα/ομαδες στην ubi που πραγματικα εχουν μερακι, μας εχουν δωσει παιχνιδαρες στο παρελθον, παρε ac 2, και ολη την σειρα Spinter Cell (εκτος Conviction) και την σειρα Far cry(το ενα το ειχε η Crytek) οπου και την ανεστησαν για μενα μετα το 2 που δεν το λες ασχημο game, αλλα σε σχεση με το 3 ηταν πολυ λιγο.

Τα τελευταια 3 χρονια εχει γινει η κατασταση οπως εχει γινει, και εχει μπει στον στοχο δικαιως απο τον κοσμο. Πιεζουν και βγαζουν ''στην ζουλα'' τα games τους, και κυριως τα μεγαλα χαρτια τους με αποτελεσμα να βλεπουμε οτι βλεπουμε.

Παρ'ολα τα κακως κειμενα ομως βγαζει παντα παιχνιδια που απασχολουν την κοινη γνωμη και την gaming community και γενικα καταφερνουν σχεδον παντα να σε βαζουν στο τρυπακι να παιξεις τα games τους, οποια και να ειναι αυτα. Θα μου πεις απο το πολυ marketing... Ε ναι παιζει και αυτο τον ρολο του, και ειναι μανουλες σε αυτο. Παρε το διαφημηστικο του WD οποιος θυμαται..

Εχουν βρει την συνταγη την εχουν πλασαρει σε δυο με τρια games τους και αυτο ειναι. Μου αρεσει που  το Watch Dogs/Ac ειχαν καποια συνδετικα στοιχεια αν το ειχατε προσεξει με την Abstergo στο ac bf οπου σε πολλα κειμενα αναφεροταν στο ctOS και τι σκοπευε να κανει η εταιρεια με αυτο.  Aυτο σημαινει εμμεσως οτι στο Watch Dogs επικρατουσαν μεσω του ctOS οι συγχρονοι templars. mind blowing..lol.

Originally posted by Ubi Megan:

Hey everyone,

Thanks for your reports. We have identified a memory leak that is most likely the culprit behind the new performance issues that have popped up after the 1.5 patch, particularly during Open World game play.

I'll keep you updated once we have more information.

Μετά από μια ώρα γίνετε τελείως unplayable.

• Like 1

Παιδιά το stuttering υπάρχει τρόπος να το μειώσουμε;

Παίζει μια χαρά απο άποψη frames κτλ αλλα αυτό το tear/stutter είναι ανυπόφορο. Δεν έχω βάλει το 1.5 ακόμα απο φόβο για το memory leak.

Δοκίμασε κανείς το DisableLoadingMip0 με αποτελέσματα; 

Κατα τα άλλα παιχνιδάρα. Το πήρα σερί απο τον τερματισμό του 3 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αν εξαιρέσεις κάτι random deaths απο φωτιές που θα έπρεπε να είναι διακοσμητικές και τα σπασαρχιδοαλεπουδολυκάκια που σε zergάρουνε μέρα νύχτα, όλα τα άλλα είναι υπέροχα.

Το βαρέθηκα κ το παράτησα... 

Το stutter ανυπόφορο, το τοπίο αδιάφορο και κακός της ιστορίας μου θυμίζει Κωστέτσο.

Όσο λάτρεψα το 3, τόσο αδιάφορο με άφησε το 4

Κρίμα... Ίσως μετα απο 50 patches σε κανέναν χρόνο το ξαναπιάσω.  

Δεν το αφηνουμε χωρις λογο πιστεψε με. Εχουν διορθωθει σχεδον ολα τα προβληματα του, αλλα περιμενω και αλλα patch για να το αρχισω. Δεν το βιαζομαι καθολου. Ας παιχτει και το καλοκαιρι. Εχω games να παιζω για την ωρα. B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...