Alex21121988 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ναι ισχυει. Ειχα δοκιμασει controller και πηγαινε οντως smooth ολη η φαση. Δεν με βολευει με τιποτα ομως first person shoot em up με controller. Στο 1.5 εχει φυγει και το mouse accelaration εκτος των αλλων fixes που εχουν να κανουν με perfomance και stutt. Και εγω κομπλε ειμαι, smooth-ιλα και με mouse/keyboard τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά αυτό θα παίξω μέσα στις γιορτές, αφού το Wolfenstein το έχω προχωρήσει αρκετά :Ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Το Wolfenstein μαζι με το Shadow of Mordor με ευχαριστησαν πληρως ως gamer. Ευχαριστες εκπληξεις πραγματικα. Το far cry θα παιχτει και αυτο με την σειρα του γιατι παιζω και αλλα games τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Παίξε τα άλλα games, γιατί εγώ βάζω τώρα "το κράι" και θα του αλλάξω τη μπ@ναγία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 τελικα το γυρισα απο ultra στο αμεσως προηγουμενο και πιστευω παει 100% ποιο γρηγορα-ομαλα. (ι7 και nvidia 760 (παιζει σαν 770) και 8 γιγα μνημη.) Καλο φαινεται το παιχνιδακι, εχουν προσθεσει στοιχεια αλλα με πρωτη ματια υστερει σε απλα πραγματα. π.χ το αιμα στα ζωα... μονο αιμα δεν ειναι αυτο! Anyway το gameplay να ειναι καλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Πέρασα το 1.5 και αναρωτιέμαι: Έπρεπε να περάσουν 25 σχεδόν μέρες για να γίνουν τα απολύτως βασικά; Δηλαδή νταξ.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μετά την βοήθεια του φίλου Alex21121988 πέρασα κι εγώ το 1.5 στο ταπεινό μου σύστημα. Αν και έπαιξα ελάχιστα, δεν μπορώ να πω ότι είδα καμία διαφορά στα fps. Επίσης το ποντίκι μου φάνηκε λιγότερο βολικό με το acceleration off, καθώς νιώθω ότι πρέπει να διασχίσω όλο το mousepad για να φέρω βόλτα την εικόνα. Κάνω κάτι λάθος και δεν έχω καλύτερο performance όπως εσείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Αν είναι η πρώτη φορά που κλείνεις το mouse acceleration σε FPS λογικό είναι να σου φαίνεται παράξενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Όταν κλείνεις το mouse acceleration, αρχικά σου φαίνεται σαν να ''γλιστράει'' το ποντίκι.Αλλά μετά το συνηθίζεις και παίζεις και καλύτερα φυσικά, χωρίς να έχεις καθυστέρηση στην απόκριση.Αν δεν παίζεις competitive βέβαια, δεν θα κάνει και μεγάλη διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 ...το stutter δεν είναι τοσο έντονο αλλά συνεχίζει να υπαρχει αραιά και που ....παιζω όλα ultra με smaa και έχω avg 50fps με το vsyns on.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 δεν υπαρχει λογος για ultra ρε παιδια, ριχτε το μια σκαλα κατω δε θα παθετε κατι ουτε θα χασετε κατι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 δεν υπαρχει λογος για ultra ρε παιδια, ριχτε το μια σκαλα κατω δε θα παθετε κατι ουτε θα χασετε κατι!Ξέρεις τι, επειδή βλέπω γενικά να επιμένει ο κόσμος σε αυτό το στυλ του 'ριξτε λίγο δεν έγινε και τιποτα'. Απαντάω για όλους και όχι μόνο για εσένα προσωπικά φίλε μου.Το θέμα δεν είναι να κάνουμε playable το παιχνίδι σε κάποια settings (λέξη κλειδί το κάποια). Το θέμα είναι ότι επειδή έχεις σκάσει λεφτά γερά 980/970/780ti, θες να max-άρεις τα πάντα. Αλλιώς μένεις και με τη παλιά σου (μου) 770 και τελείωσε η υπόθεση. Η όλη κουβέντα είναι για 'το γαμώτο'. Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα ότι δείχνει σχεδόν το ίδιο μην πω 95% παρόμοιο, ultra με high. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα εχω την 1.3 ξερει κανεις να βοη8ησει για το σαβε αμα βαλω την 1,5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Ανέφεραν και παραπάνω. Κράτα backup τα save σου, πέρνα το update και ξανά βάλε τα save σε περίπτωση που έχουν χαλάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 δεν υπαρχει λογος για ultra ρε παιδια, ριχτε το μια σκαλα κατω δε θα παθετε κατι ουτε θα χασετε κατι! Γιατί, στο very high αυξάνονται τα fps; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα