dimitris21gr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ακούγοντας όσα λέτε για την καλή απόδοση με το patch 1.5 και ρισκάροντας τα saves μου έβαλα την 1.5 και ομολογώ να πω πως δεν το μετάνιωσα καθόλου. Η συμπεριφορά του ποντικιού κυρίως είναι εμφανώς καλύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Αφού πλέον απενεργοποιείται το mouse acceleration τελείως, λογικό να μην έχει καμία σχέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyver2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Για να βάλεις το patch αναγκαστικά χάνεις τα save; Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να μην τα χάσουμε; Τελικά αξίζει το patch να το κάνουμε ή να περιμένουμε το επόμενο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Mε το 1.5 δεν υπαρχει stutter πλεον. Κανε back up τα save σου πριν κανεις το οποιοδηποτε update. Τωρα απο εδω και περα, δεν μπορω να σου πω κατι αλλο. pm για περισσοτερα οπως εχω πει και σε αλλα μελη εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Γνωρίζει κάποιος πού αποθηκεύονται τα saves; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Eξαρταται απο ποιο ''μαγαζι'' πηρες το game. Γιατι αν ειναι απο το θειο δεν μπορουμε να το αναλυσουμε εδω αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 εφαγα 1 crash ελπιζω να ηταν τυχαιο, δε μου κοστισε, ειμαι στην αρχη δωρο χριστουγεννων του θειου ειναι η εκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μιλάμε για άλλο παιχνίδι μετά το 1.5. Ευτυχώς δεν είχα προχωρήσει πολύ και θα το ευχαριστηθώ επιτέλους. Minimum 55fps βλέπω με όλα ultra και χωρίς το παραμικρό stutter. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Το τελείωσα, καλό ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Καρφί για επιληψία είναι το παιχνίδι χωρίς το patch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Καρφί για επιληψία είναι το παιχνίδι χωρίς το patch.Εγώ όπως είπα το έπαιξα στη τηλεόραση με controller, όποτε δεν είχα ιδιαίτερη ανάγκη το patch Το ποντίκι ηταν το μεγαλύτερο πρόβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 κι εγω με controller μια χαρα ηταν,,εβαλα και το 1,5 δεν ειδα μεγαλη διαφορα απο 1,3.Μαλλον αφορα το mouse περισσοτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Με controller (και ανάλογα τις ρυθμίσεις στη κάρτα σου πάντα) μόνο οδηγώντας είχες stuttering, την υπόλοιπη ώρα καθόλου. το είχα δοκιμάσει αρχικά με ποντίκι και ήταν απλά ανυπόφορο.. Κανένα απο τα χειροκίνητα fix δεν έκανε πραγματική δουλειά, απλά το παιχνίδι ηταν κονσολιά όσο δε πάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Το εχουν φτιαξει το game guys με το latest patch. Το μεγαλο patch και μαλλον τελευταιο θα ειναι το 2.0 oπου θα προσθεσουν και στα υπολοιπα ζωα το hairworks, και θα διορθωσουν οτι εχει μεινει απο προβληματα. Παντα με την ubisoft ο υπομενων νικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 σε μενα ετρεχε καλα και στην οδηγηση με την 780.Ενα τεταρτο που το ετρεξα με 1,5 το ιδιο μου φανηκε με 1,3( οταν εχω ορεξη θα το τρεξω περισσοτερο για σιγουρα) καλα στο controller παει δουλεια οπως φαινεται.εμενα με βολευει κι ολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα