Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αnw με το 1.5 δεν υπαρχει πλεον stutt. Oσο αφορα την αποκριση και τα frames ειναι καλα, δεν χρειαζεται να πειραξετε τα xml και gpubufferedframes κτλ απο cp.

Αν εχεις tearing ή βαζεις full screen με vsync on ή βαζεις borderless και το αφηνεις το vsync off. Μια χαρα αποκριση εχεις, δεν χρειαζεται να βαλεις adaptive μεσω cp, οντως χανεις frames, αρα και αποδοση. Οσο περισσοτερα τοσο καλυτερα αν δεν εχεις stuttering, framedrops και τα  σχετικα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

to 3 (triple) buffering που ειναι default sto off τι κανει?

Το μονο που παρατηρησα χτες ηταν οτι ο ηχος  στα πρωτα video οταν μιλουσαν οι πρωταγωνιστες δεν επαιζε τοσο σωστα δηλαδη δεν ακουγα τι μου ελεγαν αυτοι που με εσωσαν, μονο απο τα βασανιστηρια του αλλου ακουγα ηχους. Πριν το patch δεν το ειχα. Εκτος αν φταιει που τα ειχα ολα utlra. Δεν ειδα πουθενα ρυθμιση για ηχο.

Αnw με το 1.5 δεν υπαρχει πλεον stutt. Oσο αφορα την αποκριση και τα frames ειναι καλα, δεν χρειαζεται να πειραξετε τα xml και gpubufferedframes κτλ απο cp.

Αν εχεις tearing ή βαζεις full screen με vsync on ή βαζεις borderless και το αφηνεις το vsync off. Μια χαρα αποκριση εχεις, δεν χρειαζεται να βαλεις adaptive μεσω cp, οντως χανεις frames, αρα και αποδοση. Οσο περισσοτερα τοσο καλυτερα αν δεν εχεις stuttering, framedrops και τα  σχετικα.

Αυτο δεν ειναι σωστο.

To Vsync δεν ειναι καλο αν πεφτουν ποτε τα FPS κατω απο τα 60. Εκει χανεις FPS καθως τα κλειδωνει στην αμεσως χαμηλοτερη μοναδα προκαλoντας framedrops.

Το Adaptive Vsync ανοιγει το Vsync οταν τα fps ειναι 60, και κλεινει αμεσως το Vsync οταν τα fps πεσουν κατω απο 60. Δεν χανεις FPS/Performance σε καμια περιπτωση.

Αν τα FPS βεβαια ειναι παντα 60+ δεν εχει σημασια ποιο απο τα δυο εχεις.

Σε borderless Windowed χανεις frames, καθως κανει π.χ. render 80 frames η καρτα σου και στην οθονη στελνει τα 60. Και δουλευεις την GPU σου στο 100% χωρις λογο.

Μιλαω για 60Hz panels.

Αν θες την μεγιστη αποκριση στο χειρισμο (mouse/keyboard/controller) τo Buffer μπορεις να το κλεισεις με το 1.5 Patch, δεν υπαρχει stuttering. Αλλα εγω προτιμω 1 buffered frame.

Την ομαλοτητα κινησης που πετυχαινεις με Fullscreen 60fps Vsynced και 1 buffered frame, δεν την πετυχαινεις αλλιως. :)

• Like 1

έβαλε κανείς το 1.5 σε amd να μου πει κι εμένα;

Το έβαλα εγώ όμως το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ γιατί μάλλον έχω άλλη ''έκδοση''

μου βγάζει         the application was unable to start correctly (0xc0000142) :-D

Edit: μόλις βρήκα την σωστή έκδοση θα ποστάρω το βραδάκι 

γιατί τώρα έχω δουλειά.

ενω σταματω απο ενα check point (εκει εμεινα χτες) σημερα που το εβαλα να συνεχισω με βγαζει απο την αρχη της πιστας

γιατι? Γιατι δεν συνεχιζει απο το τελευταιο check point?

ενω σταματω απο ενα check point (εκει εμεινα χτες) σημερα που το εβαλα να συνεχισω με βγαζει απο την αρχη της πιστας

γιατι? Γιατι δεν συνεχιζει απο το τελευταιο check point?

ετσι γινεται αν εχεις καποια quest

Να διορθωσω κατι που ειχα γραψει για να ειμαι ενταξει. Το hairworks της nvidia δουλευει σε καποια animals οχι σε ολα. Σε καθε patch προσθετουν και καποια παραπανω απο οτι φαινεται.

https://developer.nvidia.com/content/nvidia-hairworks-farcry-4

εβαλα το beta bios (F23B) και τους τελευταους drivers ηχου (τους δεχοταν μονο με τελευταιιο bios) και ολα δουλευουν ρολοι τωρα. Επιτελους να παιξουμε οπως πρεπει!!!

z77-d3h gigabyte με I7 (1155 socket).

• Like 1

Αντί να φτιάξουν σοβαρά θέματα ασχολούνται με τρίχες, τρύπες στα πτώματα παρατήρησε κανεις ότι μένουν μονο άμα πεθάνουν και μετά φάνε την σφαίρα, καλά για το μαχαίρι ούτε καν?! Το npcs που κάθε τρεις και λίγο πατάνε κόσμο με το αμάξι?! Άμα τρακάρεις με allies σου επιτίθονται? Το ότι δεν μπορείς να αλλάξεις το key map του fuckin wingsuit? Ακόμα περιμένω να σκορπίσω τις στάχτες...wtf!?! May Pagan's light shine upon ur assholes! :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...