Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όσο πιο χαμηλό είναι, τόσο το καλύτερο στην απόκριση του ποντικιού, αν έχεις λίγα frames όμως καλό είναι να το έχεις στο ''3''.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και με την 780ti σε Ultra 1440p δεν εχω καθολου stuttering πλεον. Κατεβασα και το buffer στο 1 frame.

Σχετικα με το +20fps δεν μπορω να πω καθως επαιζα και παιζω στα 60fps Vsynced.

Γιατι εχεις το vsync ανοιχτο στο συγκεκριμενο game? Γιατι tearing αν το εχεις borderless δεν εχεις.

Γιατι εχεις το vsync ανοιχτο στο συγκεκριμενο game? Γιατι tearing αν το εχεις borderless δεν εχεις.

Εχω ανοιχτο το Adaptive Vsync απο Nvidia CP για ολα τα games, γιατι δεν υπαρχει λογος να πιεζεται η καρτα να κανει render περισσοτερα frames απο αυτα που μπορει να δεχθει και να δειξει η οθονη μου (δηλαδη 60). Επισης δεν εχω και tearing οσο ειμαι στα 60fps.

Το Borderless Windowed Mode ειναι αλλος ενα τροπος να ξεφορτωθεις το tearing αλλα με επιπτωση στις επιδοσεις.

Εγω προτιμω το Fullscreen Mode.

• Like 2

Επαιξα κανα δίωρο και το βαρεθηκα.Ισως να είναι καλο και να άλλαξα εγώ πιά.Δεν ξανα ασχολούμε με οτιδήποτε φέρει το combo ea&ubi.Αλήθεια.

• Like 1

Κι εμένα δε με κράτησε ιδιαίτερα, αν και σε αυτό οφείλεται ότι έχει και τα προβληματάκια του μέχρι στιγμής, και βαριέμαι τις αλχημείες για τα βασικά πράγματα.

Και το 3 όμως δε με είχε κρατήσει αρχικά, αλλά όταν το έπιασα ξανά, μου άρεσε αρκετά, όχι σαν το πρώτο βέβαια.

Φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα συμβεί και τώρα.

Το τέλος ήταν λίγο απότομο αλλα η τελευταία αποστολή ήταν τόσο fun...να πω την αλήθεια με το 3 κόλλησα πιο πολύ γιατί ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία, τώρα αυτό προς το τέλος λίγο έχασε ενδιαφέρον.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι έχετε AMD με τους νέους Drivers 12/9/2014 το δοκιμάσατε;

λένε πως στο Unity υπάρχει βελτίωση.

Edit: Το δοκίμασα εγώ το stuttering διορθώθηκε (όχι 100%) όμως το παιχνίδι παίζεται άνετα 

καμία σχέση με πριν και ανέβηκαν και λίγο τα frames.

Και για το Unity ισχύει πως βελτιώθηκαν τα πράγματα.

Επεξ/σία από zvarthangalos

Εμενα παντως απο τα 4 που εχουν βγει θα ψηφιζα το καλυτερο με σειρα 1 ,2 ,4 ,3

Το δευτερο ειχε φοβερες ανατροπες στην ιστορια-σεναριο και πολυ μεγαλους χαρτες.Επισης εμπαινες στο πετσι του εμφυλιου πραγματικα και οχι οπως στα 3,4 που ειναι αδιαφορα πολιτικα.Παρολα αυτα μ'αρεσουν ολα πολυ και θα πεσουν πολλα playthroughs ακομη.

ακυρος ο συναγερμος... ειχα κατεβασει patch για το farcry3 για αυτο δεν τα περνουσε :lol:

Εχω πλεον την 1.5 και ολα στο full... 5 λεπτα επαιξα, απο αυριο λιωσιμο επιτελους! ^_^

Εμενα παντως απο τα 4 που εχουν βγει θα ψηφιζα το καλυτερο με σειρα 1 ,2 ,4 ,3

Το δευτερο ειχε φοβερες ανατροπες στην ιστορια-σεναριο και πολυ μεγαλους χαρτες.Επισης εμπαινες στο πετσι του εμφυλιου πραγματικα και οχι οπως στα 3,4 που ειναι αδιαφορα πολιτικα.Παρολα αυτα μ'αρεσουν ολα πολυ και θα πεσουν πολλα playthroughs ακομη.

To 2 ήταν μακράν το χειρότερο Far Cry απ' όλα κατ' εμέ.Φάνηκε και στα reviews βέβαια από τις μέτριες προς κακές κριτικές που πήρε με τις οποίες συμφωνούσα.Μια βαρετή σαχλαμάρα που απλά πήγαινες πάνω-κάτω στο χάρτη ενώ στο μεταξύ σου πρήζαν τα @@ οι εχθροί στο δρόμο οι οποίοι δεν τέλειωναν ποτέ.

Εχω ανοιχτο το Adaptive Vsync απο Nvidia CP για ολα τα games, γιατι δεν υπαρχει λογος να πιεζεται η καρτα να κανει render περισσοτερα frames απο αυτα που μπορει να δεχθει και να δειξει η οθονη μου (δηλαδη 60). Επισης δεν εχω και tearing οσο ειμαι στα 60fps.

Το Borderless Windowed Mode ειναι αλλος ενα τροπος να ξεφορτωθεις το tearing αλλα με επιπτωση στις επιδοσεις.

Εγω προτιμω το Fullscreen Mode.

Προφανώς δεν ξέρεις ότι όσα περισσότερα frames έχεις, τόσο καλύτερο είναι και το response στο mouse(Δεν παίζουν ρόλο τα Hz της οθόνης σ' αυτό).Στο Modern Warfare 2 θυμάμαι που έκανα τις δοκιμές, έβλεπα διαφορά στο ποντίκι από τα 150 στα 300FPS.Οπότε όχι, αυτό που λες είναι μια χαζαμάρα :P

Μπηκε το 1.5 patch. Perfomance patch απο οτι φαινεται.

Δεν εχω stuttering πλεον. Φαινεται να διορθωσαν το mouse επισης.

Το fur δεν λειτουργει ακομα οπως πρεπει, καθως δεν εχει μπει το hairworks της nvidia,  ασχετα αν επανηλθε η επιλογη simulated στα options.

Οταν το βαλουν και αυτο το ξεκιναω και εγω.

Μαλλον στo 2.0 patch που θα ειναι και το τελευταιο μαλλον ή αυτο που θα φτιαχνει τελειως οτι προβλημα εχει μεινει. 

Προφανώς δεν ξέρεις ότι όσα περισσότερα frames έχεις, τόσο καλύτερο είναι και το response στο mouse(Δεν παίζουν ρόλο τα Hz της οθόνης σ' αυτό).Στο Modern Warfare 2 θυμάμαι που έκανα τις δοκιμές, έβλεπα διαφορά στο ποντίκι από τα 150 στα 300FPS.Οπότε όχι, αυτό που λες είναι μια χαζαμάρα :P

Far Cry 4 παιζω οχι Counter Strike 1.6 :P

Θεωρητικα ναι, αλλα προκειται για ελαχιστα χιλιοστα του δευτερολεπτου που για εμενα τουλαχιστον ειναι ασημαντα. Επισης ασυμαντα ειναι μπροστα στο 1 frame buffer.

Και δεν εχει αμεση σχεση με τα FPS, αλλα με το frametime.

Αν εχεις 200fps και χαλια frametime (aka micro stutter), χαλια θα ειναι και ο χρονος αποκρισης του mouse σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...