Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ισως να μου αρεσαν καλυτερα τα τοπια του 3 τι να σου πω,δεν το εχω παιξει και ολο το game εκει στα ιμαλαια κατι πηγενε να γινει και λιγο οι απογευματινες ωρες ηταν καλες

αλλα στο υπολοιπο μεχρι εκει που το πηγα αδιαφορο

Αυτο ακριβως ειναι, τεχνικα παροτι ειναι η ιδια μηχανη γραφικων, ειναι εμπλουτισμενη με περισσοτερα features και πιο refined αν θες σε γραφικα..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και αυτο το πραγμα ρε συ που οταν εισαι ψιλα και βλεπεις κατω το δασος,φαινεται τελειως ψευτικο και προχειρο δουλεια,μεγαλη ξενερα,στο 3 ηταν χειροτερο? δεν το θυμαμαι καλα....αλλα τεσπα

Το 3 ειχε πολυ καλυτερο story πιστευω με εναν απο τους καλυτερους χαρακτηρες σε παιχνιδι.Το 4 ειχε περισσοτερη εξερευνηση αλλα απο ιστορια δεν.Ο pagan δεν μου φανηκε τοσο κακος ασχετα με το τι ελεγαν ολοι.Η yuma ηταν καλη ως δαιμονας και το πουλι στη shangri la αλλα περα απο αυτα story 0.Στα υπολοιπα ειναι καλυτερο του 3.

Η ιστορία του 3 ηταν τυχαίες λέξεις, δεν είχε ειρμό

Το 4 αν και αδιάφορο σαν σενάριο, ήταν το ότι τουλάχιστον πιο πιστευτό και σου κρατούσε περισσότερο το ενδιαφέρον

Νομιζω οτι και εγω το 3 θα προτιμουσα, αν και νομιζω οτι επειδη ηταν το πρωτο σε τετοιο gameplay style και μας εκανε τρομερη εντυπωση ειναι ενας εξτρα λογος να το προτιμουμε. Καλως ή κακως δηλαδη δεν μας κανει την ιδια εντυπωση κατι το οποιο το εχουμε ξαναδει. Το 2 παροτι ειχε αρκετα στοιχεια με αυτα τα 2 δεν το βαζω καν, για εμενα ηταν αποτυχια.

Το 2 απλα δεν ήταν για ολους, εγώ πάντως το έπαιξα ευχάριστα

Γουστα ειναι αυτα παιδια.Παιχνιδια με σοβαρο σεναριο υπαρχουν παρα πολλα.Τα far cry δεν ειναι παιχνιδια για αυτο.Προσφερουν αλλα πραγματα.Το 4 περιμενα να εχει καλυτερο σεναριο απλα ο pagan δεν αποδειχτηκε ανταξιος των προσδοκιων.Πολυ καλος ηταν παρολο που του καταστρεψα τα παντα.Στο 3 μεχρι που αναγεννιεσε και γενικα ειναι εχει πιο δεμενη ιστορια και περισσοτερη εκδικηση.Οπως ειπα γουστα του καθενος.

Overall και τα 2 παιχνιδια προσφερουν μαζι πανω απο 60 ωρες ευχαριστου gameplay και για τετοιου ειδους παιχνιδια ειναι μια χαρα.

To καθε uncharted τερματιζετε σε 10-12 ωρες οποτε καταλαβαινετε.

Βγηκε πριν λιγες ωρες. Ειναι 1.3 Gb.

Απο οτι αναφερουν στα σχολια οσοι το δοκιμασαν το stuttering παραμενει. Hairworks ουτε για αστειο. Το TXAA αναφερουν πολλοι broken. Φτιαχτηκαν τελειως τα soft shadows και οτι θεματα ειχαν.

Επισης υπαρχουν πολλοι που ισχυριζονται οτι εφαγε downgrade μεσω του 1.5 patch.

Ελπιζω να ειναι μλκιες.

Με το φως της ημερας θα το δοκιμασω και εγω με την σειρα μου.

http://www.incgamers.com/2014/12/far-cry-4-pc-patch-1-5-0-released-stuttering-still-remains

λίγο που έπαιξα πάντως δεν είδα stuttering βέβαια έκανα custome profile στο nvidia control panel όπως έλεγε στο link που έδωσε ο labrosviz και πριν το patch δεν είχε αλλάξει τίποτα όμως τώρα που πήγα να το ξαναδοκιμάσω έκανα και τις αλλαγές στο gamerprofile που λέει λίγο πιο κάτω αλλα μόλις πήγα να μπω μου έβγαλε για το patch οποτε η οι αλλαγές στο gamerprofile έκαναν δουλειά η το patch.

για περισσότερες δοκιμες από αύριο.

παιδια εγω εβαλα χειροκινητα το patch 1.4 αλλα ΔΕΝ αναγνωριζει που βρισκεται το παιχνιδι ωστε να προχωρησει και "κολαει"

στο next button! Του δηλωνω κανονικα το φακελο αλλα τιποτα. Δεν το εχω στο default αλλα σε αλλον λογω χωρου και ssd.

Δοκιμασα να εχω το patch και μεσα στο φακελο του παιχνιδιου ακομα και στα bin κτλ αλλα τιποτα!!!!

Καμια ιδεα? Το ιδιο ακριβως κανει με το νεο patch που δοκιμασα χτες το 1.5 με τη διαφορα οτι αυτο απο την αρχη

δεν το τρεχει, πριν καν δηλαδη δηλωσω που θελω εγκατασταση. Τι διαολο...

180 μβ το πρωτο patch καπου 280 το δευτερο.

Εγώ πάντως με gtx 590 απο την στιγμή που έκανα αυτό που περιγράφεται εδώ http://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/2mt8fy/nvidia_users_who_stutter_in_far_cry_4_everyone/

το παιχνίδι πάει νερό...σε ultra settings πάει σφαίρα ακόμα και στην οδήγηση...δεν ξαναείδα ποτέ stuttering...δεν ξέρω αν το είχε αναφέρει άλλος παλαιότερα δεν έχω διαβάσει όλο το topic ....νομίζω πιάνει μόνο σε nvidia...ενθουσιάστηκα τόσο με την απόδοση του παιχνιδιού που μπήκα κατευθείαν εδώ και το έγραψα...δοκιμάστε το....

Να κάνετε αυτό που λέει στην δεύτερη παράγραφο...για το αρχείο GamerProfile.xml....εμεινα με την διαφορά στην απόδοση....

1. To maximum pre rendered frames στο 3 θα ισχυει για ολα τα παιχνιδια απο εκει που λεει να το κανεις. (Global Settings)

2. To GPUMaxBufferedFrames="1" στο GamerProfile.xml δεν κανει κατι τι στιγμη που εχεις κανει force το Buffer με το απο πανω.

3. To DisableLoadingMip0 ="1" στο GamerProfile.xml βοηθαει αρκετα, αλλα με αντικτυπο στην ποιοτητα εικονας.

Εφτιαξε το stutering σε 970 και 980 λενε και δινει +20 fps!!!

http://steamcommunity.com/app/298110

Και με την 780ti σε Ultra 1440p δεν εχω καθολου stuttering πλεον. Κατεβασα και το buffer στο 1 frame.

Σχετικα με το +20fps δεν μπορω να πω καθως επαιζα και παιζω στα 60fps Vsynced.

Τα far cry 3 και 4 που έχω παίξει προσφέρουν 2 στοιχεία: Καλύτερο πιστολίδι από καθαρά shooting games (πχ cod) και καλύτερη οδήγηση από καθαρά driving games (πχ nfs). Προσθέτεις τον υπέροχο ανοιχτό κόσμο και τη μεγάλη διάρκεια και έχεις αυτομάτως τη συνταγή της επιτυχίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...