Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πάντως με gtx 590 απο την στιγμή που έκανα αυτό που περιγράφεται εδώ http://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/2mt8fy/nvidia_users_who_stutter_in_far_cry_4_everyone/

το παιχνίδι πάει νερό...σε ultra settings πάει σφαίρα ακόμα και στην οδήγηση...δεν ξαναείδα ποτέ stuttering...δεν ξέρω αν το είχε αναφέρει άλλος παλαιότερα δεν έχω διαβάσει όλο το topic ....νομίζω πιάνει μόνο σε nvidia...ενθουσιάστηκα τόσο με την απόδοση του παιχνιδιού που μπήκα κατευθείαν εδώ και το έγραψα...δοκιμάστε το....

Να κάνετε αυτό που λέει στην δεύτερη παράγραφο...για το αρχείο GamerProfile.xml....εμεινα με την διαφορά στην απόδοση....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα τα δοκιμασω και εγω αυτο μεσω του cp της καρτας.

Απλα να ξερεις οτι ο λογος που σου πηγαινει νερο ειναι γιατι εριξες την ποιοτητα των textures με το  DisableLoadingMip0.

To εχουμε πει και στις πιο πισω σελιδες.

Εγω περιμενω να δω και το 1.5 που αναφερει οτι διορθωνει καπως το perfomance.

πως βλεπουμε στα γρηγορα ποια εκδοση εχουμε?!

με την 7600 nvidia που παιζει σαν 770 τι settings προτεινετε?

Εχω 8 γιγα μνημη και ι7 intel (και ssd)

Αν λες αυτη θα παιζεις ultra τα παντα, ειναι αρκετα δυνατοτερη απο 770..

http://i.imgur.com/ZaAcLH2.jpg

Αν λες αυτη θα παιζεις ultra τα παντα, ειναι αρκετα δυνατοτερη απο 770..

http://i.imgur.com/ZaAcLH2.jpg

αυτην εχω... τι λες? Αν μπορεις πες μου και τα antiallising και κατι αλλα περιεργα που εχει χωρις ultra-high ktl τι προτεινεις. ευχαριστω

http://www.e-shop.gr/gigabyte-gtx760-gv-n760oc-2gd-2gb-ddr5-pci-e-retail-p-PER.516484

:blink:  :blink: :blink: ...... 

αυτην εχω... τι λες? Αν μπορεις πες μου και τα antiallising και κατι αλλα περιεργα που εχει χωρις ultra-high ktl τι προτεινεις. ευχαριστω

http://www.e-shop.gr/gigabyte-gtx760-gv-n760oc-2gd-2gb-ddr5-pci-e-retail-p-PER.516484

:blink:  :blink:  :blink: :blink: ...... 

Ναι είναι, δυστυχώς δεν βγήκε όσο καλό βγήκε το 3.

Μηπως απλως δεν ειναι αρκετα διαφορετικο οποτε ειναι λιγοτερο εντυπωσιακο?

Σε καποιον που δεν εχει παιξει κανενα απο τα 2 ποιο θα ελεγς οτι ειναι καλυτερα να δοκιμασει?

εγώ πάντως το θεωρώ καλύτερο από το 3

η πρωτοτυπία βέβαια είναι μηδενική, αλλά βοηθάει το γεγονός ότι έχουν μεσολαβήσει 2 χρόνια

είναι απλά το 3 με βελτιωμένο gameplay (και περισσότερη δυσκολία)  και πιο βαρετά τοπία (και ψιλοάσχετα με αυτά που περιμέναμε) , αλλά η προσοχή στη λεπτομέρεια του 4 σε όλους τους τομείς είναι σαφώς περισσότερη 

αν πρότεινα σε κάποιον να παίξει ένα από τα δύο, αυτό θα ήταν το 4, εκτός αν τον ενδιαφέρει η τιμή και η αγορά , οπότε (και μόνο τότε) θα πρότεινα το 3 

• Like 1

Το 3 ειχε πολυ καλυτερο story πιστευω με εναν απο τους καλυτερους χαρακτηρες σε παιχνιδι.Το 4 ειχε περισσοτερη εξερευνηση αλλα απο ιστορια δεν.Ο pagan δεν μου φανηκε τοσο κακος ασχετα με το τι ελεγαν ολοι.Η yuma ηταν καλη ως δαιμονας και το πουλι στη shangri la αλλα περα απο αυτα story 0.Στα υπολοιπα ειναι καλυτερο του 3.

Νομιζω οτι και εγω το 3 θα προτιμουσα, αν και νομιζω οτι επειδη ηταν το πρωτο σε τετοιο gameplay style και μας εκανε τρομερη εντυπωση ειναι ενας εξτρα λογος να το προτιμουμε. Καλως ή κακως δηλαδη δεν μας κανει την ιδια εντυπωση κατι το οποιο το εχουμε ξαναδει. Το 2 παροτι ειχε αρκετα στοιχεια με αυτα τα 2 δεν το βαζω καν, για εμενα ηταν αποτυχια.

εμενα στα γραφικα μου φανηκε οτι εκαναν μισο βημα πισω.Δεν μιλαω για τα video, δεν με ενδιαφερουν καν...Μιλαω για το gameplay παντα

Τωρα σαν game το ψιλοβαρεθηκα μπορω να πω, το αφησα καπου στην μεση(δεν ειναι κακο παντως),οταν δεν θα εχω τιποτα να παιτσω μπορει να το ξαναπιασω

Ηταν απο τα παιχνιδια που το περιμενα με μεγαλη προσδοκια,αλλα τελικα αλλο παιχνιδι περιμενα και αλλο παιχνιδι τα σπαει unity

• Like 1

Το μόνο που είναι καλύτερο από το 3 είναι τα γραφικά του για μένα, στο 3 ήταν cartoon και ψεύτικα τελείως.Εδώ είναι πολύ πιο σωστά με τα textures να είναι 2 σκάλες πάνω.

ισως να μου αρεσαν καλυτερα τα τοπια του 3 τι να σου πω,δεν το εχω παιξει και ολο το game εκει στα ιμαλαια κατι πηγενε να γινει και λιγο οι απογευματινες ωρες ηταν καλες

αλλα στο υπολοιπο μεχρι εκει που το πηγα αδιαφορο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...