king2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μαζι με τα dlc στο hard.Στις 40 και κατι ειχε τερματιστει.Επαιξα και λιγο online και πηγε 43.Ανετα βγαινει σε 40 ωρες για 100%Με λειπουν 2 online οπλα για αυτο ειναι 99.54% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Τι να πω προσωπικα με την καμια.. Θα ηθελα πάντως ενα βιντεακι σου να δω ποσο χαλιας ειμαι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Τι να πω προσωπικα με την καμια.. Θα ηθελα πάντως ενα βιντεακι σου να δω ποσο χαλιας ειμαι.. Αν εχεις ps3 εμπα coop να παιξουμε κανα fortress.Με το τελευταιο signature sniper(amr) + το mv79 περνεις fortress ευκολα.Εννοειται παντα εχεις full τις syrignes και παιζεις αρκετα με cover. Στα πρωτα fortress εφαγα ζορι εννοειται διοτι δεν ειχα το καλο το sniper και μονο με κεφαλι πεθαναν αμεσως οι αντιπαλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Οχι ps4 εχω αλλα στο pc το παιζω.. Still wow.. 40 hrs.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Οχι ps4 εχω αλλα στο pc το παιζω.. Still wow.. 40 hrs.. 10ωρα βαρουσα φιλε ασε λιωσιμο αλλα πολυ καλο παιχνιδι και αξιζε.Το fc3 στις 25 τελειωσε στο 100% και ηθελα ακομα λιγο να πω την αληθεια.Πηρα και το platinum στο fc4 πριν λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 είσαι παίχτης...εγώ είμαι πιο αργός απ'τους αργούς... ξεκίνησα με τα ζωάκια + λουτ + πύργους κ τώρα παίζω τις αποστολές... αλλά πόσες φορές σκοτώθηκα πηγαίνοντας για τα γράμματα + τις μάσκες, δε θυμάμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 κανείς για co-op ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ενταξει πρεπει φανταζομαι να γινουν ολα στην εντελεια και με πλανο για να τελειωσεις στο hard στις 40 ωρες περιπου.. Εαν περιφερεσαι σαν την αδικη καταρα και χασεις και καμια δυο φορες σε καθε αποστολη μεγαλωνουν οι ωρες ανετα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 είσαι παίχτης...εγώ είμαι πιο αργός απ'τους αργούς... ξεκίνησα με τα ζωάκια + λουτ + πύργους κ τώρα παίζω τις αποστολές... αλλά πόσες φορές σκοτώθηκα πηγαίνοντας για τα γράμματα + τις μάσκες, δε θυμάμαι... Εγω ξεκινησα απο την αρχη αποστολες και επερνα με τι σειρα καθε περιοχη και δεν αφηνα τιποτα.Πχ επερνα outpost αμεσως καθαριζα και τις αποστολες που ειχε και πηγαινα στο επομενο. Στις συνολικες 43 ωρες κατα 90% δεν περιλαμβανονται οι ωρες που χανεις και ξεκινας απο το check point δεν ειμαι 100% σιγουρος σε αυτο.Ειναι οι ωρες που τερματιστηκε χωρις τις φορες που χανεις μαλλον.Υπαρχουν απειρως πιο δυσκολα παιχνιδια που σε βγαζουν την πιστη ειδικα στο hard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ξεξλειδωσα το buzzsaw, σπερνω το θάνατο με αστείο τρόπο πλέον Σε ούτε 2" ρίχνω θωρακισμένο όπου κι αν σημαδεύω, το συγκεκριμένο όπλο είναι cheat, δεν υπάρχει Επίσης σταμάτησα να σκαρφαλώνω πύργους, μόνο προσγείωση απευθείας με ελικόπτερο, γλίτωσα πολλή δουλειά έτσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί έχω προβληματικα motherboard? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Να σου πουμε κατι για το παιχνιδι η ειναι ρητορική ερώτηση?? Παντως stuttering εχω και εγω οχι το ιδιο χαλι με την 7870 αλλα και παλι ειναι αισθητο σε καποιες στιγμες, κατα τα αλλα τρεχει με 65-75 frames ολα ultra εκτος απο shadows και AA που τα εχω high και TXAAx2 νομιζω αν θυμαμαι καλα. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι η CPU usage ειναι στο 25-30% ενω η GPU usage ειναι 99% αυτο ειναι καλο και δειχνει GPU intensive game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Θα σου προτεινα να βγαλεις το TXAA τελειως. Βαλε SMAA στα in game Settings ή βγαλε τελειως το antialising και προσθεσε SweetFX που να εχει μεσα SMAA και δεν σου στοιχιζει frames. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Βασικα θα το βγαλω εντελως γιατι δεν με ενοχλει καθολου, παντα χωρις ΑΑ τα επαιζα ολα τα παιχνιδια, επισης δεν κοιταω καθολου τα shadows οποτε παιζει να τα ριξω και αυτα αλλα ειναι ηδη smooth το παιχνιδι. Το sweetfx "καιει" το contrast δεν ξερω αν θα του πηγαινει δεν ειναι καλο σε ολα τα παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Βάλε του K-Putt το preset που δεν καίει τα λευκά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα