Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δεν γίνεται να μην έχεις θέμα, είναι bug του παιχνιδιού και δεν έχει να κάνει με το PC του καθενός.Μιλάμε για το NVIDIA preset, αν βάλεις ULTRA preset αλλά τα αλλάξεις manually τα settings, δεν έχει κανένα θέμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Καλα αυτο με το preset αν το εβαζες custom στα setttings δεν εχεις θεμα. Απλα το αφαιρεσαν τωρα. Θα το δουμε και το 1.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δεν γίνεται να μην έχεις θέμα, είναι bug του παιχνιδιού και δεν έχει να κάνει με το PC του καθενός.Μιλάμε για το NVIDIA preset, αν βάλεις ULTRA preset αλλά τα αλλάξεις manually τα settings, δεν έχει κανένα θέμα. πάσο. δε θυμάμαι μήπως αλλάξαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Guys για το stutter γιατί δεν ρίχνετε τα textures?! Ένα texture size είναι στην τελική, το μονο που αλλάζει είναι ότι κάνει render τα μακρινά textures σε μικρότερη ανάλυση και με λιγότερα details, just saying Επίσης το light είναι broken η μου φαίνεται?! Με ήλιο σε σκιά είναι αρκετά σκοτεινό (δεν μιλάω για το bug), ανεβάζοντας λίγο gamma κτλ στρώνει αλλα οι νύχτες γίνονται μέρες, γενικά δεν μου αρέσει αυτό στο FC3/4, κανονικά έπρεπε οι νύχτες να είναι almost pitch black και ffs να ανοίγω οποτε γουστάρω τον φακό. Καλά για τα textures στις πλαγιες δεν το συζητάω καν....256*256 και άμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Άμα έχεις δώσει 400€ για GPU, σου 'ρχεται κάπως να ρίξεις settings απλά επειδή έχει issues το παιχνίδι, και όχι επειδή είναι καλογραμμένο, αλλά βαρύ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Εγω επειδή έχω προβληματικιά μητρική κάρτα,οτι κάρτα γραφικών και να αγοράσω και να βάλω (και την GTX 980 να βάλω)θα έχω framedrops και stutering δυστυχως . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά πήγα στο βορά, να πω την αλήθεια πιο δύσκολες μου φάνηκαν οι μετέπειτα αποστολές παρά αυτή που έλεγε ο φίλος πιο πάνω , την οποία και πέρασα αρκετά εύκολα Γενικά πάντως ο βοράς είναι σαφώς πιο ζόρικος, όπως αντίστοιχα ήταν και το 2ο νησί στο 3. Επίσης να πω ότι μέχρι στιγμής έχω κλείσει 18 ώρες παιχνιδιού με μπόλικα, αλλά όχι όλα, τα side με βλέπω να το σταματάω στις 30 ώρες και για κάποιον που θέλει να κάνει πολλά πράγματα πιστεύω ότι είναι εφικτές σίγουρα οι 40 και ίσως οι 50 Στις 35 ωρες γινετε ανετα 100% στο normal.Εγω στις 40 πηρα το platinum στο ps3 στο hard με 99.54%.Απο τα καλα παιχνιδια του 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Πως ακριβως καταφερατε στις 35 ωρες να το τερματισετε δεν ξερω,οταν εγω στις 58 ωρες (στο hard βεβαια) ειμαι με 60% περιπου και τελειωσα το main story.. Για 100% ουτε λογος, εχει απειρα πραγματα να κανεις.. I guess I suck at fps.. :/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Άμα έχεις άπλετο ελεύθερο χρόνο, όλα γίνονται. Άμα παίζεις 1-2 ώρες τη μέρα, δύσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ρε συ για ενα φρουριο μονο θες ενα μισαωρο στο hard σε stealth.. Αν παω χωρις co op guns blazing θα γελασει και ο καθε πικραμενος.. Δεν μου βγαίνει. . Ο απλετος χρόνο δεν νονιζω οτι αλλαζει ποσες ωρες θα παίξεις τελικά απλα ποσο γρήγορα θα το τελειώσεις. . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MultiDoc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Παίδες καλησπέρα , θα μπορούσε κάποιος με κάρτα 970 να ποστάρει settings για το FC4 ? Με ενδιαφέρει περισσότερο το quality και smooth, παρά τα πολλά frames. Ευχαριστώ προκαταβολικά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μα για να χεις smooth-ίλα θες frames 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μαζι με το main story καθαριζα και τις περιοχες απο μασκες/ποστερς κτλ.Ωρα ετρωγα στα ψηλα σημεια που για να πας ηθελε χρονο.Τα fortress βγηκαν ευκολα στο hard με sniper+m79.Στις 40 ωρες ειναι και το dlc τερματισμενο που εχει επιπλεον αποστολες αρκετα δυσκολες.Το fc3 στις 25 ωρες ηταν τερματισμενο στο hard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 εμενα δεν με κρατησε το game... ιδιο το 3 μου φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Αδελφε επειδη με sniper rifle τους τρωω και εγω στο hard στα δυσκολα φρουρια, μετα τον πρωτο δευτερο συναγερμο σε περνουν χαμπαρι και βαρανε μονοι τους. Δεν συζηταω να προσπαθησεις να τους φας μονος σου με ανοιχτους συναγερμους και να καλεσουν ενισχυσεις.. Εν παση περιπτωσει το textbook gameplay σε ωρες που βλεπουμε στο internet δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα αν περνεις side missions και θες να βγαλεις ολα τα φρουρια και τους πυργους στο παιχνιδι, χωρις να υπολογιζω ολα τα υπολοιπα. 100% στο παιχνιδι ουτε καν σε αυτες τις ωρες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα