qsis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ίσως έχει θέματα με το χειρισμό, ας το προσπαθήσει λίγο παραπανω Παιχνίδι είναι στο κάτω κάτω, όχι μαθηματικό πρόβλημα Για να έφτασε μέχρι εκεί θα πρέπει μέχρι τώρα να έχει πάρει το κολάι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Το αυτό-drive είναι epic..άσε που κάνει πολύ πιο smooth τα animations ειδικά άμα παίζεις με keyboard. Θα συμφωνήσω το game είναι pure fun και ναι μετά την αποστολή στα αγάλματα είσαι killing machine αλλα δεν μου άρεσε τόσο πως έγινε η εξέλιξη, προτιμώ το 3 σε αυτό. Τα sides πάντως ποτε δεν τα βαριέσαι και η ποικιλία είναι παρα πολύ μεγάλη.Επίσης το αγαπημένο μου είναι τα last words των npcs όταν sprint/jump knife kill them "oh no please dont"Μια ερώτηση...τα forts γίνονται πιο εύκολα όταν στείλεις μέσω main campaign τον warlord?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μια ερώτηση...τα forts γίνονται πιο εύκολα όταν στείλεις μέσω main campaign τον warlord?! ναι γίνονται πιο εύκολα. έχεις λιγότερους συναγερμούς να κλείσεις και πιο χαλαρές ενισχύσεις , αν τελικά έρθουν παρόλα αυτά αν θες για το challenge πήγαινε και πιο πριν η καταστροφή που θα κάνεις (αν το πας τραμπούκικα) θα είναι σίγουρα 3πλασια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ίσως έχει θέματα με το χειρισμό, ας το προσπαθήσει λίγο παραπανω ... 60% το παιχνιδι για εμενα και εχω αφησει 2 αποστολες. Εχω ξεχασει τι σημαινει main story ετσι οπως το παω, αλλα χαλαλι μου εδωσε οτι περιμενα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 εγώ κάνω ότι κάνω πάντα, κάνω λίγο από όλα και παράλληλα προχωράω το main πρώτα από όλα σε κάποια σημεία φτάνεις σε τέλμα στις αναβαθμίσεις (ακόμα είμαι με 4 health slots) και έχω φτάσει και σε τέλμα σε ότι αφορά την πρόοδο μου στο χάρτη για αυτό και θα συνεχίσω λίγο τα main για να ανοίξει και παράλληλα θα κάνω και κάνα side έτσι για να σπάσει η μονοτονία βασικά τα έχω συμφωνήσει με τη γυναίκα ως εξής, θα παίζω side όσο δε βλέπει αυτή και όσο βλέπει αυτή θα παίζουμε μαζί την ιστορία, πάντως και τα quest missions είναι ωραία γιατί δεν ακολουθούν τη "φορμα" των side ένα αρνητικό βέβαια είναι ότι πολλά πράγματα τα μετέφεραν όπως ήταν από το 3, δηλαδή κάποια πράγματα τα έχουμε ξανακάνει αυτούσια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 ναι γίνονται πιο εύκολα. έχεις λιγότερους συναγερμούς να κλείσεις και πιο χαλαρές ενισχύσεις , αν τελικά έρθουν παρόλα αυτά αν θες για το challenge πήγαινε και πιο πριν η καταστροφή που θα κάνεις (αν το πας τραμπούκικα) θα είναι σίγουρα 3πλασια ναι αλλά χωρίς ρουκετοβόλο δεν τα καταφέρνεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 δε παίζω τόσο με ρουκέτες, παίζω πάρα πολύ όμως με το one-handed grenade launcher είναι πιο γρήγορο από rocket launcher, κουβαλάς μέχρι και 50 grenades (που δεν είναι εξίσου δυνατές, αλλά είναι πολλές) και το χρησιμοποιείς όταν οδηγείς ή πετάς, στην ουσία ανήκει στη κατηγορία των sidearms και αυτό το κάνει πολύ εύχρηστο καθώς οδηγείς και κυνηγάς κάποιον, ή πέσεις σε ένα μπλόκο, ή καθώς πετάς με το ελικοπτεράκι το πρώτο κάστρο έτσι το πήρα, με ελικόπτεράκι και grenade launcher (πριν αιχμαλωτίσω το boss του στη σχετική αποστολή, ώστε να πέσουν οι άμυνες) με απλά όπλα πήρα το δεύτερο αφού είχε φύγει το boss από τη μέση, οκ καμπερώνεσαι και τους τρώς λίγους λίγους, αν μάλιστα χαλάσεις και τους συναγερμούς χωρίς να σου δουν μετά αν θες κάνεις και πάρτυ και πειραματίζεσαι με φλογοβόλα mortar και άλλα διασκεδαστικά πράγματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Πάντως ενώ δεν είχα stuttering τις πρώτες μέρες τώρα έχω και φαίνεται μετά από καμια ώρα gameplay...memory leak i guess.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 δε παίζω τόσο με ρουκέτες, παίζω πάρα πολύ όμως με το one-handed grenade launcher είναι πιο γρήγορο από rocket launcher, κουβαλάς μέχρι και 50 grenades (που δεν είναι εξίσου δυνατές, αλλά είναι πολλές) και το χρησιμοποιείς όταν οδηγείς ή πετάς, στην ουσία ανήκει στη κατηγορία των sidearms και αυτό το κάνει πολύ εύχρηστο καθώς οδηγείς και κυνηγάς κάποιον, ή πέσεις σε ένα μπλόκο, ή καθώς πετάς με το ελικοπτεράκι το πρώτο κάστρο έτσι το πήρα, με ελικόπτεράκι και grenade launcher (πριν αιχμαλωτίσω το boss του στη σχετική αποστολή, ώστε να πέσουν οι άμυνες) με απλά όπλα πήρα το δεύτερο αφού είχε φύγει το boss από τη μέση, οκ καμπερώνεσαι και τους τρώς λίγους λίγους, αν μάλιστα χαλάσεις και τους συναγερμούς χωρίς να σου δουν μετά αν θες κάνεις και πάρτυ και πειραματίζεσαι με φλογοβόλα mortar και άλλα διασκεδαστικά πράγματα Βασικά με το one hand rocket launcher (M-79) το παιχνίδι απλοποιείται αρκετά. Στις υπόλοιπες 3 θέσεις βάζεις ένα sniper rifle με σιγαστήρα φυσικά για να καθαρίζεις εύκολα τα οχυρά, το τελευταίο signature δίκαννο για τα ζώα και ένα smg (πχ το BZ19) για τις μάχες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ για τις καθημερινές μάχες είμαι οπαδός των light machine gun με κάποια διόπτρα για περισσότερη ακρίβεια Δύναμη έχεις, σχετικά ευκίνητος παραμένεις, πολυ κλωτσημα δεν έχεις (μη ρεαλιστικό βέβαια) ξεχνάς και το συχνο reload Και στο κυνήγι είναι καλό Assault δεν έχω χρησιμοποιησει σχεδόν καθόλου στο 4 , βέβαια τα σκαω συνέχεια για πυρομαχικά μιας και οι περισσότεροι εχθροί έχουν assault και SMG γενικά δε χρησιμοποιώ ποτέ lmc έχουν μόνο οι πολύ θωρακισμένοι, αν δεν έχουν φλογοβόλο Και μιας και είπα φλογοβόλο και εδώ είναι χάλι να το χρησιμοποείς και είναι θαύμα αν δε θα καείς Μόνο για το γέλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 πάντα πρέπει να έχεις τον τελευταίο driver όταν παίζεις παιχνίδια είτε είναι beta είτε όχι σε γενικές γραμμές πάντως το παιχνίδι είναι αρκετά καλό. κρίμα που έχει τα θέματα που έχει σαν συνέχεια του 3 πάντως είναι όπως θα το θέλαμε οι περισσότεροι πιστεύω εγώ την έχω καταβρεί με το ελικοπτεράκι πάντως είναι τρελό overkill, έχω πάρει κάστρο (Σχετικά έυκολα ) με τέτοιο και καμιά 40αρια grenades στο grenade launcher που μπορείς να χειρίζεσαι καθώς οδηγείς το καλύτερο όπλο του παιχνιδιού με διαφορά, σκορπάς μεγάλη καταστροφή και στα κάστρα ακόμα, αν έρθουν ενισχύσεις άλλα ελικόπτερα, απλά πετάς ψηλότερα τους και με 2 grenades το πολύ τα έχεις διαλύσει πριν προλάβουν να κατεβάσουν κόσμο (ή καθώς τον κατεβάζουν τους σκοτώνει η έκρηξη) , ούτε σε gta τέτοια καταστροφή και όταν τρώει αρκετές σφαίρες το ελικοπτεράκι δε μασάς, το προσγειώνεις σε κοντινό λόφο κατεβαίνεις, το επισκευάζεις και επιστρέφεις , άμα φας γρήγορα τους snipers (τους ανατινάξεις δηλαδή ) οι υπόλοιποι απλά σε γρατζουνάνε αν πετάς ψηλά στο 3 έπαιζα αρκετά σε stealth εδώ την έχω δει φονική μηχανή και νομίζω ότι το 4 προσφέρεται πιο πολύ για αυτό και σε "ωθεί" περισσότερο προς αυτό Σε τι δυσκολια παιζεις?Με το amr(το καλυτερο sniper) πηρα το τελευταιο fortress στο hard πολυ ευκολα.Τα υπολοιπα με το αμεσως επομενο καλυτερο sniper+grenade launcher εχοντας απερνεργοποιησει πρωτα τα alarms.Το fc3 ηταν αρκετα ευκολοτερο απο το 4. εγώ τώρα είμαι έτοιμος για τη 3η αποστολή του και εμένα δε μου έχει ανοίξει ο χάρτης στα βόρεια μήπως πρέπει πρώτα να κάνεις κι άλλες αποστολές; θα το δοκιμάσω αύριο να σου πω αν έχω το ίδιο θέμα με σένα εδιτ επειδή μου κίνησες τη περιέργεια είδα στο yt walkthrough, απλά πρέπει να τελειώσεις την αποστολή για να πας πρακτικά στο βορά, δε ξέρω αν κάνεις αυτά που πρέπει για να τη τελειώσες, όπως είπα θα σου πω αύριο που θα δοκιμάσω κι εγώ πάντως επειδή είχα δοκιμάσει να πετάξω βόρεια, απλά δε παίζει να σε αφήσει το παιχνίδι να πας αν πρώτα δε πας μέσω της ιστορίας ελπίζω βόρεια να αλλάξει λίγο το τοπίο για περισσότερη ποικιλία πάντως όσο κι αν σιχαίνομαι πλέον την ubi και όσο και αν το παιχνίδι έχει θέματα, είναι πολύ διασκεδαστικό τα τεχνικά τα ξέχασα ήδη γιατί είναι όντως το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι που έπαιξα εδώ και καιρό και όσο προχωράει γίνεται καλύτερο, η σφαγή που έχω ρίξει δεν έχει προηγούμενο το παιχνίδι προσφέρεται για χαοτικό μακελειό, αν μάλιστα σε πιάσει παροξυσμός και αρχίσεις και πιστεύεις ότι είσαι φονική μηχανή το πιο πιθανό είναι ότι θα τα καταφέρεις μπαίνω ήδη σε ψυχολογία gta να πάει να αυτωθεί στο stealth key to the north η αποστολη στη γεφυρα και επειτα ανοιγει ο χαρτης για το βορρα.Το περιβαλλον ειναι ιδιο.Περιμενα χιονια αλλα μονο στα ιμαλαια ειδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Σε normal παίζω Ναι όντως είναι σαφώς πιο δύσκολο από το 3, αλλά εντάξει δε με παιδεύει κιόλας, καλό είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 είναι κρίμα να μην υπάρχει χιόνι/βροχή παρα μόνο νύχτα-μέρα κ αυτή με ελαφρώς λάθος τρόπο ! το παιχνίδι είναι αρκετά διασκεδαστικό...με όποιο τρόπο κι αν παίζει κάποιος, αποστολές, παράπλευρες αποστολές, λουτάρισμα, κάρμα, ζωάκια, πύργοι, φρούρια.... θα ήθελα μερικά διαφορετικά οπλάκια σε σχέση με το 3...αλλά κινούμαστε σε ίδιο ή παρόμοιο μοτίβο... επίσης, θα ήθελα οι "κακοί" να φορέσουν επιτέλους καμιά άλλη στολή...όλοι είναι κόκκινοι... τέλος, οι οδηγοί στους δρόμους κάτι πρέπει να γίνει κ να μην τρέχουν σα χεσμένοι με 200... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά πήγα στο βορά, να πω την αλήθεια πιο δύσκολες μου φάνηκαν οι μετέπειτα αποστολές παρά αυτή που έλεγε ο φίλος πιο πάνω , την οποία και πέρασα αρκετά εύκολα Γενικά πάντως ο βοράς είναι σαφώς πιο ζόρικος, όπως αντίστοιχα ήταν και το 2ο νησί στο 3. Επίσης να πω ότι μέχρι στιγμής έχω κλείσει 18 ώρες παιχνιδιού με μπόλικα, αλλά όχι όλα, τα side με βλέπω να το σταματάω στις 30 ώρες και για κάποιον που θέλει να κάνει πολλά πράγματα πιστεύω ότι είναι εφικτές σίγουρα οι 40 και ίσως οι 50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Το aiming του είναι λίγο ότι να 'ναι και θέλει συνήθεια, δηλαδή εγώ που σκαμπάζω 2 πράγματα από aiming γενικά στα FPS, δυσκολεύομαι λίγο στα Far Cry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα